Честита победа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Reckless

Re: Честита победа

Мнениеот Reckless » 04 окт 2013 01:02

Честита страхотна победа на Лудогорец, гордостта на България ! Успех и продължавайте все така !
Жал ми е за завистниците само :mrgreen:

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 окт 2013 01:07

Мерси за темата на братчрто левскарче :* РЕСПЕКТ! Във тази битка сме всички заедно.

Колкото до мача.. владо беше безгрешен.. това е.. невероятен мач, невероятна победа.. ;х това ще се помни дълго!

freckles
Контакти:

Мнениеот freckles » 04 окт 2013 01:20

Супер мач, супер победа! А Владо Стоянов .. титуляр в националния!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 04 окт 2013 01:24

ultralevski написа:
Levskar_forever написа:
W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?

Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!

Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.

Доказаните кукумицини изплуваха! :lol: :lol: :lol:
Разбира се, че честитя победата на Лудогорец! Надявам се да имам още поводи да го правя!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 04 окт 2013 01:27

superspiro написа:
ultralevski написа:
Levskar_forever написа:

Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!

Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.

Това отборче бие ПСВ в Холандия, а вие бяхте на ваканция в Азия.Жалко, че си минал през вратата на родилното . Но помнете, че тъпотията е вечна.

А след 10 години къде ще са?
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 окт 2013 01:34

ultralevski написа:
superspiro написа:
ultralevski написа:
Levskar_forever написа:

Това отборче бие ПСВ в Холандия, а вие бяхте на ваканция в Азия.Жалко, че си минал през вратата на родилното . Но помнете, че тъпотията е вечна.

А ние къде ще сме след 10 години ???
А ЦСКА ???
Няма нищо сигурно на тоя свят, затова хората са прави. Трябва да се радваш на момента ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 04 окт 2013 01:35

"Домусчиев: Хората не чувстваха студа, атмосферата ги стопли"
Да бе,затова не си усещам пръстите на краката :mrgreen: Нищо,голям клинч беше,но се получи хубав мач,имаше и забавни моменти във В сектор.А нашите си ги надиграха тотално,най-много бъзици отнесе "младият Модрич" :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 окт 2013 01:44

Levskar_forever,
Доживях да видя, че пускаш подобна тема :shock:
Браво! Не всеки го може това, да поздрави истински тези, които са го дразнили. Поздрави!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2013 01:47

Честита победа! Страхотен Лудогорец в тези два мача. Всички българи трябва да се радваме, защото Лудогорец представя България и вдига коефицента.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 04 окт 2013 02:11

ultralevski написа:
superspiro написа:
ultralevski написа:
Levskar_forever написа:

Там където вие в близките 50 няма да сте, смешник. Не стига, че сте жалки, че падате от кой ли не, че вече и в Азия ви научиха, че сте и завистливи.
Ама то нормално, да не вземат да ви повторят постижението отпреди 100 години, когато тоя турнир даже не се казваше така :lol:
Ти за врачка ли се имаш :lol: След 10 години може и да са редовен участник в групите на ШЛ...

Върни се в “Лудогорец”