ЕТО ЕДИН ДРУГ ФАКТ:
Двама футболисти ще запишат дебют за Ботев при гостуването на Черноморец. Алберто Ребека и Даниел Ола най-после бяха картотекирани в БФС и попаднаха в разширения състав на Енрико Пичони за двубоя с „акулите”. Почти сигурно и двамата ще започнат като титуляри утре.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цялото италианско войнство.....
емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moже би ползват парите от билетите с ЦСКА мача.
-
- Контакти:
botev forever написа:емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние Феновете плащаме с закупените билети.[/quoteНали ги били дали на футболистите дето било обида,по 5и 10.Нали онзи ден така каза 4е парите от билетите били дадени на тях.Абе мом4е

-
- Контакти:
изсрахте се на темата ! що не вземете да си размените телефонните номера и да си теглите по една ***** майна и да не занимавате читателите с лични нападки ? 

видолов написа:Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
И някав бгфутбол страда от липса на внимание.Поне пи6и по кратко господин шоп.Дните на селския изти4ат това е най-важното
Да,страдам от липса на внимание,прав си смешко

Аз съм от Варна но сега живея в Бургас и ще бъда един от малкото които ще бъдат на стадиона утре вечер.А ти къде ще си,зад компа и ще се правиш на голям фен на Ботев?Хайде не се занимавайте с мен и някой други които сме ви като трън в очите заради истините които пишем а обърнете нужното внимание на "селския" и "селяните от Италия".
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!
-
- Контакти:
BultraStyle написа:изсрахте се на темата ! що не вземете да си размените телефонните номера и да си теглите по една ***** майна и да не занимавате читателите с лични нападки ?

- botev_1912
- Контакти:
ivo77 написа:емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moже би ползват парите от билетите с ЦСКА мача.
което пък значи че не са отишли в джоба на селяка - както ни убеждаваше форевъра!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.
И аз палих и ви го казвах че всичко е голяяяяяяяяям балон ама вие изведнаж се помислихте за много велики

Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
-
ico_pld_80 написа:botev forever написа:емо73канар написа:И тук ще задам същият въпрос като в предишната тема,а именно,след като отбора замина вече за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние Феновете плащаме с закупените билети.[/quoteНали ги били дали на футболистите дето било обида,по 5и 10.Нали онзи ден така каза 4е парите от билетите били дадени на тях.Абе мом4е![]()
![]()
Ооох приятелю мой!!!Слушай една проста задача:На стадиона имаше около 9-10 хиляди души,половината да са си купили билети прави 5000 по 4 лева 20000 лева.От тези пари сметни на 5 човека по 100лв и колко остават.
-
- Контакти:
bgfutbol написа:видолов написа:Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
И някав бгфутбол страда от липса на внимание.Поне пи6и по кратко господин шоп.Дните на селския изти4ат това е най-важното
Да,страдам от липса на внимание,прав си смешко![]()
Аз съм от Варна но сега живея в Бургас и ще бъда един от малкото които ще бъдат на стадиона утре вечер.А ти къде ще си,зад компа и ще се правиш на голям фен на Ботев?Хайде не се занимавайте с мен и някой други които сме ви като трън в очите заради истините които пишем а обърнете нужното внимание на "селския" и "селяните от Италия".
Ти си от Варна ,живееш в Бургас,а пък си от Лефски