Лудогорец - Динамо Загреб 3:0 03.10.2013г. 22:05 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Лудогорец - Динамо Загреб 03.10.2013г. 22:05 ч.
Черноморец Одеса-Псв 0:1

Viktor4o_Rs написа:Браво на Лудогорец, мисля че спокойно могат да си минат групата, макар че все пак има време до края на този мачИскам да отлича Владо Стоянов освен Мисиджан - спаси 2 чисти положения за хърватите, няма да е нелогично той да пази срещу Армения и Чехия.
Погледнах случайно във форума на един т.нар. гранд - много злоба и много комплекси са се събрали там за успеха на Лудогорец, жалки хорица ...
Те заради това са на този хал!
За съжаление са!
Жалко за тях!
Аз съм от Микре Юнайтед
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Искам да отлича Владо Стоянов освен Мисиджан - спаси 2 чисти положения за хърватите, няма да е нелогично той да пази срещу Армения и Чехия.![]()
Даже бих казал, няма нищо по-логично - чудесен вратар в страхотна форма

На Динамо само името им е останало. Играта им е 0. Лудогорец играят много добре до момента, вървят уверено към победата.
Големи грешки на хърватите. Лудогорец са възползваха и заслужено водят.
Дано Владо Стоянов да е титуляр срещу Армения и Чехия. Престъпление ще е, ако Михайлов застане на вратата, а няма и 1 минута изиграна за Верона.
Дано Владо Стоянов да е титуляр срещу Армения и Чехия. Престъпление ще е, ако Михайлов застане на вратата, а няма и 1 минута изиграна за Верона.
- Обичам Левски
- Контакти:
tevez написа:На Динамо само името им е останало. Играта им е 0. Лудогорец играят много добре до момента, вървят уверено към победата.
фАЛШИВА КОСА-ФАЛШИВ ФУТБОЛ
[center]Лудогорец - БЪЛГАРИЯ[/center]
Ние сме България, не сме "турци"!!!
Ние сме България, не сме "турци"!!!
Зле са Динамо, но само за тази година са изкарали 30 млн евро. 
- Обичам Левски
- Контакти:
Лудогорец представят България,ако някой не е разбрал.Успех на Лудогорци и през второто полувреме дано размажат Динамо.
Обичам Левски написа:Черноморец Одеса-Псв 0:1![]()
По - добре да изравнят - Лудогорец 1 ви а ПСВ само с точка
Браво на Лудогорец. И аз съм от Левски, но това не ми пречи да подкрепям българските отбори в Европа. Като станем като в западните страни и вкарваме по 3 отбора в групите тогава няма да ми пука за Лудогорец толкова, но при сегашното състояние на футбола ни, те са единствените, които знаят за какво излизат на терена 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!