Хървати вилнеят в София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Хървати вилнеят в София

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 окт 2013 18:51

Нищо общо немаме със сърбежите от Звезда, ама нищо! Сектор Б (конкретно 3 от групировките) имат контакт с една от тези на ***** Норд (най-голямата)! Само това е, има контакти с Лацио, но дори с тях няма официално приятелство! А със сърбежи няма как никога да има приятелство Сектор Б, всичко друго е глупости, ни Звезда, ни Мездра!

Ние не сме като вас да търсим само приятелства с другите, и да ни изгонят с бой от сектора им! Както се беше случило с едни ваши уж тъмночервено-оранжеви приятели от Апенините! Дето обаче не знаеха, че са ви приятели и ви поздравиха едно хубаво! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 окт 2013 18:53

iliyan написа:Интересно ми е ако мача беше в Разград как щяха да се справят с тях ;)

Както се справиха с фенове на ЦСКА при шампионския си мач. Пак щеше да има специални стюарди и други такива омиротворители. Въобще Домусчиев реши ли баш там изцепки няма да има. Ние малко иронично му викаме Домус Ага, ама в това отношение е г/д вярно: ако иска и мутри ще докара и барети, туйто.

Много ми е интересно ако я карат така дали няма като ги пуснат обратно на Максимир (че имаха наказание) дали феновете им няма да изпросят някоя друга служебна загуба на отбора? Ще бъде забавно това да се случи да речем в мача с Лудогорец хохо

Колкото до въргала с хърватите: ми те са "любимци" на Гробарите, а пък феновете на ЦСКА са в отлични отношения с тях. Хич няма да се учудя ако са се разбрали със сърбите тук съвместо да поспукат хърватите. Точно феновете на Партизан за да опукат агитка на Динамо Загреб (ама баш тяхна) не до България ще дойдат, ами и в Сибир ще идат. Сравнение с тези 2 агитки между Лаута и Колежа цари братска любов.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 окт 2013 18:56

turbogena написа:Няма смисъл да й обясняваш. Тя си знае нейното...
Сектор Б има едно единствено официално приятелство - Curva Nord. Другото са свободни съчинения...

Вярвайте си. Жалко е да се правите на интересни и само да отричате.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 окт 2013 18:58

То и обясняваш, тя пак едно и също си бае! Факти не зачитат, освен ако ГА не е казал така!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 окт 2013 19:02

Син до гроб_ написа:То и обясняваш, тя пак едно и също си бае! Факти не зачитат, освен ако ГА не е казал така!

Мога да си го позволя. А на теб не знам какъв ти е проблема? Какво те интересува аз какво казвам? Нали знаеш каква е истината, не е нужно да ме убеждаваш просто..Ти си вярвай на твоето, аз на моето. Всичко е точно.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 окт 2013 19:08

Хърватите ни скочиха в Загреб, редно на наш терен да получат същото посрещане. Да не говорим, че тогава техните полицай не направиха нищо, а после арестуваха само българи. Ако някой се разтърси в сайтовете сигурно ще намери клипчета от тогава. Не виждам нищо лошо агитки да са приятели. Има много подобни случаи в Европа: Слован и Бърно, Рапид Виена и Панатинайкос, Ч. Звезда и Олимпиакос, ПАОК и Партизан. Лично мен феновете на Стаула и трите пъти ми напълниха душата с посрещането си.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 окт 2013 19:27

Разказахте играта да темата, най-вече червената професорка. :x Навън орди хърватски болуци извършват погроми по улици и завдения без да проявяват и грам уважение, нахвърлят се на българки без изобщо да ги интересува харесва ли им или не :idea:

Тука някаква седнала да се показва колко много знае... обяснява тъпо и упорито как Сектор Б били приятели със сърбежи, фенове на ФК "Червена петолъчка"- Белград... ГЕНИАЛНО!!! И неотоложно важно да се знае... За****и.... :roll:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 окт 2013 19:36

Ходи ги бий..А не ми се обяснявай тука. Вие тука се възмущавате как феновете на Партизан били с нас, вместо ги натупате.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 03 окт 2013 19:39

Blue1914 написа: Навън орди хърватски болуци извършват погроми по улици и завдения без да проявяват и грам уважение, нахвърлят се на българки без изобщо да ги интересува харесва ли им или не :idea: :

Айде малко по-сериозно....
Бахур за розовите сърбомани и пармезан.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 03 окт 2013 19:54

Какво се връзвате на красноармейската ултраска, която от всичко разбира и знае за феновете на Левски повече от Гугутката и Младежа взети заедно?
Приятели с комунистически отбор? Как ли пък не!!! Единствено имам уважение към фанатизма на Цървена Звезда. Точно така се подкрепя отбор! И до тук! Кур за Сърбия и сърбите!
[center]1914[/center]

Върни се в “Лудогорец”