stan71 написа:"Лудогорец чакат подкрепа от феновете, които навират в клетка за маймуни на 50 метра от терена "
http://plovdivderby.com/index.php/homep ... erena.html
Добре е господина със странната шапка, да се замисли върху условията за гостуващите фенове ,преди да публикува сърцераздирателни декларации за подкрепа!
Клетката е точно толкова отдалечена, колкото и всеки сектор за гости на стадион с лекоатлетическа писта. Да, вярно е, че на Лудогорец арена вече няма писта и останалите сектори са много по-близо. Но секторът за гости е толкова отдалечен от терена, колкото са и секторите на над 90% от останалите български стадиони. Всъщност, май единствено стадионът в Ловеч има гостуващ сектор непосредствено до терена. Някой сеща ли се за друг в България?
Самата клетка не изглеждаше така и придоби този си вид през изминалия сезон (2012/2013), когато беше второто гостуване на ЦСКА на обновения стадион. Причините за това са, че и при двете гостувания пострадаха невинни зрители от домакинските сектори заради хвърлени бомбички и т.н.
Казвам всичко това, защото статията е написана много субективно. Моментът пък е много "подходящо" избран. Както и още нещо отпреди ден, но да не се връщам на него.
Ако питате нас, феновете на Лудогорец - струва ми се, че повечето сме за преразглеждане на мерките в клетката и облекчен режим поне за някои агитки, които не са агресивни. Наистина е странно да се натикат там например феновете на Нефтохимик. А има и още нещо - затвореният в клетка лесно се превръща в звяр.
От друга страна знаем, че се намираме в България и държавата не може да гарантира сигурността на гражданите. За да стане това, трябва съд и полиция да работят истински, да има забранителни списъци и те да се спазват. Затова Лудогорец взема мерки да гарантира сигурността на феновете си, което се поставя на първо място. Аз мога да ви кажа как съм се почувствал, когато до мен хората се опитваха да изнесат дете в инвалидна количка, под което е избухнала бомбичка. Това няма да го забравя!