Хървати вилнеят в София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Хървати вилнеят в София
Няма лошо, никой не кара на сила някой да се бие, като искат да си изкарат напрежението и нервите помежду си свободни хора са, нали не нападат цивилни.
[center]Levski & Lazio[/center]
Red_Girl написа:Син до гроб_ написа:Не ги разбираш работите, не се прави на много компетентна, че отстрани изглеждаш доста тъпо за хората, които поне малко са запознати. И не, със Звезда феновете на Левски нямат нищо общо, освен може би, взаимно уважение, благодарение на гей-брака ви с Партизан!
Със сигурност разбирам повече от теб.Много си заблуден, ако си мислиш, че нямате нищо общо.
![]()
Стига глупости.

Докато при вас с Пармезан е съвсем друго...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
Засякох част от по-малките им хулиганчета в едно барче- е няма такава измет! Мислех, че нашите са някакви уникални лумпени, ама тия буквано не можеха да говорят членоразделно.
Ако изобщо има някакъв смисъл от жалкото същесвуване на нашите филмиранини малоумници, то той е да бранят държавата и града си от набезите на други такива. А ако истинското им хулиганско ниво стига дотам да свалят шалчета и да бият шамари на малолетни и да скачат само в съотношение 3 към 1- да вземат да се обединят, та евентуално да се съберат достатъчно сериозни да свършат работата

Ако изобщо има някакъв смисъл от жалкото същесвуване на нашите филмиранини малоумници, то той е да бранят държавата и града си от набезите на други такива. А ако истинското им хулиганско ниво стига дотам да свалят шалчета и да бият шамари на малолетни и да скачат само в съотношение 3 към 1- да вземат да се обединят, та евентуално да се съберат достатъчно сериозни да свършат работата

- Red_Girl
- Контакти:
Син до гроб_ написа:Със сигурност разбирам повече от теб.Много си заблуден, ако си мислиш, че нямате нищо общо.
![]()
Казах ти, че изглеждаш нелепо и супер смешно с опитите си да се изкараш компетентна! Защо не си взимаш бележки?[/quote]
Мен трябва ли да ми пука какво си казал? Казвам нещо, което е факт. Убеждавай се колкото искаш, че греша. Всеки може да вярва на когото си поиска.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- D.Georgiev
- Контакти:
Дори и тук ли сини и червени намериха място за спор? Идват балканци, вилнеят из града, обиждат ВСИЧКИ и пак намерихте за какво да се делите? Лично аз не мога да търпя подобно неуважение към сънародници, това на кой отбори били привърженици няма ама абсолютно никакво значние! Утре ще влезем във война и пак ще се намерят симпатизанти на противника...

- Red_Girl
- Контакти:
turbogena написа:Със сигурност разбирам повече от теб.Много си заблуден, ако си мислиш, че нямате нищо общо.
![]()
Стига глупости.Нито ние сме ходили на техен мач ,нито те са идвали на наш. Както каза колегата може да има взаимно уважение между някои от хората в агитките ,но толкова! На мен например са ми все тая.
Сериозно?? Не сте ходили? Айде стига, не ме карай да показвам снимки. Не е тук мястото, ще видиш иначе много познати лица.. Да, може повечето нормални фенове да смятат, че не е така, но конкретни имат много общо с тях. Както е и при нас. Не всеки харесва Партизан. Аз лично симпатизирам на Звезда. Но не казвай как ние се тачин с някои, а вие не.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Син до гроб_
- Контакти:
Red_Girl написа:Син до гроб_ написа:Със сигурност разбирам повече от теб.Много си заблуден, ако си мислиш, че нямате нищо общо.
![]()
Казах ти, че изглеждаш нелепо и супер смешно с опитите си да се изкараш компетентна! Защо не си взимаш бележки?
Мен трябва ли да ми пука какво си казал? Казвам нещо, което е факт. Убеждавай се колкото искаш, че греша. Всеки може да вярва на когото си поиска.

Неподготвена си!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Син до гроб_
- Контакти:
Red_Girl написа:turbogena написа:Със сигурност разбирам повече от теб.Много си заблуден, ако си мислиш, че нямате нищо общо.
![]()
Стига глупости.Нито ние сме ходили на техен мач ,нито те са идвали на наш. Както каза колегата може да има взаимно уважение между някои от хората в агитките ,но толкова! На мен например са ми все тая.
Сериозно?? Не сте ходили? Айде стига, не ме карай да показвам снимки. Не е тук мястото, ще видиш иначе много познати лица.. Да, може повечето нормални фенове да смятат, че не е така, но конкретни имат много общо с тях. Както е и при нас. Не всеки харесва Партизан. Аз лично симпатизирам на Звезда. Но не казвай как ние се тачин с някои, а вие не.
Ти правиш ли разлика между симпатизиране на даден отбор и завързване на приятелство?! Това ,че си бъркате по дупките с феновете на Партизан не означава автоматично ,че ние имаме приятелство с тези на Звезда! Хайде малко да размърдаш мозъка, ако е налице такъв!
Нашата сила обединява победители !
- Alexander Frei
- Контакти:
Bombardier написа:Parmalat написа:Феновете на Динамо мислеха да вилнеят срещу Лудогорец,а ултрасите на ЦСКА и Партизан са ги причакали и са ги смазали от бой.
А къде са феновете на Левски
Аз съм при приятелката ти и си прекарваме чудесно...

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
Няма смисъл да й обясняваш. Тя си знае нейното...
Сектор Б има едно единствено официално приятелство - Curva Nord. Другото са свободни съчинения...
Сектор Б има едно единствено официално приятелство - Curva Nord. Другото са свободни съчинения...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]