ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:13

Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман

И все пак....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 16:15

botev forever написа:
Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

Човек по-скоро трябва да се срамува от собствената си наивност...

ти не разбра ли че НЕ СИ ЖЕЛАН от никой тук. никой не му пука дали си прав или не, и какво си мислеш за наивността на феновете на Ботев. НА НИКОЙ! Хората ти се дразнят и то много. АЙДЕ довиждане ... глей си 100те лева и им се радвай., повече скоро няма да видиш.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 16:18

botev forever написа:
Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

Не съм наивен, ако ми проследиш писанията във форума ще видиш, че съм бил на 100% реалист и се оповавам на факти.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:18

veseo написа:

Всички ни е срам от такива като тоя, не само теб...

Да срамувай се...Доста хора изнасяха факти,а ти предпочиташе да вярваш на думи.Ами вярвай...Сигурно още вярваш на Пичони,че е случайно попаднал на Колежа.Сигурно още вярваш,че ще раздаде заплати на определена от него дата...сигурно още вярваш в обявеното от него "светло бъдеще"..и т.н и т.н.

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:21

Hacko1912 написа:
botev forever написа:

ти не разбра ли че НЕ СИ ЖЕЛАН от никой тук. никой не му пука дали си прав или не, и какво си мислеш за наивността на феновете на Ботев. НА НИКОЙ! Хората ти се дразнят и то много. АЙДЕ довиждане ... глей си 100те лева и им се радвай., повече скоро няма да видиш.

виждаш ли,че не можеш да надскочиш ниския си морал.....пак се криеш зад гърба на другите.Никой не ти е дал пълномощно за това...просто си жалък с личните нападки.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 окт 2009 16:21

botev forever написа:

И все пак....

Няколко неща искам да те попитам- при толкова теми по въпроса, ти реши да отвориш нова за да фокусираш вниманието върху себе си ли???? Много се гордееш, че си на път да се окажеш прав или обичаш "светлината на прожекторите"??? Ако все още не си го разбрал, то е време вече- ето с това си поведение най- вече дразниш повечето хора тука! Освен това нещо не разбирам да ти е мъчно от развитието на нещата, а май е по- важно за теб, че ще се окажеш прав!!! И предварително те моля да не побързаш да се обидиш от думите ми, а да се замислиш първо върху тях!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 23 окт 2009 16:26

Форевъра взе 100 кинта оня ден, плати си нета и пак започна с шизофрениите.
Къде сте бе, модераторите?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 окт 2009 16:27

СПОМНЯМ СИ ЕДИН ФЕН НА БОТЕВ КОЙТО БЕШЕ ЦИТИРАН ВЪВ САЙТА BULTRAS.COM КАК СЕ КЪЛНЕШЕ,ЧЕ СДЕЛКАТА БИЛА ФАКТ И КАК СЕ ПОДПИСВАЛ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!ПИСНА МИ ОТ ЛЪЖИ И ПСЕВДОФЕНОВЕ!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 23 окт 2009 16:31

http://sportal.bg/news.php?id=201665

Още един сайт потвърждава.Не знам колко може да му се вярва и дали не прави copy paste от други сайтове.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:32

Neo M написа:
botev forever написа:

И все пак....

Няколко неща искам да те попитам- при толкова теми по въпроса, ти реши да отвориш нова за да фокусираш вниманието върху себе си ли???? Много се гордееш, че си на път да се окажеш прав или обичаш "светлината на прожекторите"??? Ако все още не си го разбрал, то е време вече- ето с това си поведение най- вече дразниш повечето хора тука! Освен това нещо не разбирам да ти е мъчно от развитието на нещата, а май е по- важно за теб, че ще се окажеш прав!!! И предварително те моля да не побързаш да се обидиш от думите ми, а да се замислиш първо върху тях!

Ето това е диалог!!!Мисля,че не си прочел достатъчно внимателно темата!В не необвинявам никой освен италианците и мисля,че дължат поне извинение.За каква "светлина на прожекторите" говориш след като повечето се крием зад собствената си анонимност.И с какво може "голата истина" да дразни някой?може ли фактите такива каквито са да дразнят някой?Кажи да съм излъгал за нещо или обидил някого?И най-важното,ако не ми е болно за Ботев Пд ще влизам ли в конфликт с част от феновете?разбери писнало ми е от мошенници да управляват любимия ми клуб.

Върни се в “Ботев”