Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
И все пак....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
botev forever написа:Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.
Човек по-скоро трябва да се срамува от собствената си наивност...
botev forever написа:Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.
veseo написа:Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.
Всички ни е срам от такива като тоя, не само теб...
Hacko1912 написа:botev forever написа:Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.
ти не разбра ли че НЕ СИ ЖЕЛАН от никой тук. никой не му пука дали си прав или не, и какво си мислеш за наивността на феновете на Ботев. НА НИКОЙ! Хората ти се дразнят и то много. АЙДЕ довиждане ... глей си 100те лева и им се радвай., повече скоро няма да видиш.
botev forever написа:Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
И все пак....
Neo M написа:botev forever написа:Hacko1912 написа:не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман
И все пак....
Няколко неща искам да те попитам- при толкова теми по въпроса, ти реши да отвориш нова за да фокусираш вниманието върху себе си ли???? Много се гордееш, че си на път да се окажеш прав или обичаш "светлината на прожекторите"??? Ако все още не си го разбрал, то е време вече- ето с това си поведение най- вече дразниш повечето хора тука! Освен това нещо не разбирам да ти е мъчно от развитието на нещата, а май е по- важно за теб, че ще се окажеш прав!!! И предварително те моля да не побързаш да се обидиш от думите ми, а да се замислиш първо върху тях!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост