ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси

Мнениеот SHYNE » 23 окт 2009 12:29

ето още един факт :
Изгониха от хотела и последните чужденци на Ботев

Последните трима чуждестранни футболисти на Ботев бяха изхвърлени от хотел „Империал”, където дълго време се подвизаваше италианската бригада на „канарчетата”. Густав, Лопес и Мбамба са последните трима, които напуснаха хотела.

Причината са огромните сметки натрупани от чужденците, които все още не са платени. По този повод собствениците на хотела вече са сезирали прокуратурата, която от своя страна е задействала икономическа полиция. Енрико Пичони, който е отговорен за настаняването на чужденците, вече е дал показания пред икономическа полиция. Явно обаче италианците си правят здрави оглушки за дълг от над 50 000 лева. Очаква се прокуратурата в Пловдив да се задейства максимално бързо и да забрани на Пичони да напуска България. Паралелно с това могат да се наложат забрани и на всички чужденци, които не са си платили сметките за храна и престой.

Първоначално Пичони е заявил, че сметките ще бъдат платени от новите собственици, а сега увъртал и твърдял, че парите трябва да се чакат от Ботев като клуб, като все още негов президент е Димитър Христолов.

В Пловдив вече упорито се говори, че сделката може да не се осъществи и това е причината всички фирми и организации работещи с Ботев по някакъв начин да си търсят парите.

Изображение
:roll:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Факти около "италианската връзка" - плюсове и минуси

Мнениеот Fallen_Angel » 23 окт 2009 14:10

vhpvhp написа:Съгласен съм с теб относно целта. Разбирам отлично мотивите ти да си дадеш кратко отсъствие ;) Скорошно завръщане. Дано си добрият вестоносец.

Не знам дали си разбрал мотивите добре, затова ще си позволя набързо да ти ги кажа... Докато доста хора си работят кротко и си осигуряват прехраната (на себе си и на семействата си), аз губя часове на ден, за да се докопам до информация, поддържам връзка с журналисти, с фенове, с хора от клуба, горя бензин да обикалям по разни странни места. На фона на всичко това се налага да влача дъщеря ми, която е на три години, на разни срещи, на които детето избудалява, не мога да изпия една ракия с жена ми вечерно време и прочие други неща.

След като това явно не се оценява, а се оценява стремежът на Динчер, Стоянов и всякакви други знайни и незнайни Апостоли на платената мисъл, не виждам смисъл да го правя повече. В крайна сметка, моето време също е пари. Аз, за разлика от Динго и другите от "гилдията", не печеля нищо, не се отчитам никому и не гонят уникални посещения в сайта си.

Казано по-кратко: когато не си нужен някъде, какъв е смисъла да се тикаш.

Хайде, остани със здраве.

botev forever

Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 15:53

Е,драги ми италиански сеньори КЪДЕ СТЕ?Кой от всичките вас които ръсеха лъжи и ядоха и пиха на вересия ще излезе със нови светли обещания?Може би сеньор Пичони или Орнела или Салерно или г-н Малу?Да ме извини някой от" месиите" на Ботев ПД,ако съм го пропуснал.Мисля,че е съвсем в реда на нещата,ако у някой е останало достойнство да се извини поне на феновете за така илюзорните надежди които дадохте.В две свои теми се опитах да ви внуша,че сиренето е с пари и това,че се подиграхте с футболисти и служители на клуба не ви дава право да се подигравате и с хилядите привърженици на жълто-черната идея.Един път завинаги спрете с тези неясни и недоказани твърдения!Излезте и кажете истината...

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот Ki Cho » 23 окт 2009 16:02

Eеех, пак я подкара твоята ганкина песен!!!
Айде, стига с тези италианци. Какво толкова направиха? Дойдоха, видяха, хванаха се за главата и изпаднаха в прострация от нашенската действителност. Какво си ги емнал отново.
Ако не друго, то поне направиха така, че след някой и друг ден на тарикатския задн.к да се лепан още дългове, но този път от тези, които много болят. Дори и да не купят Ботев, то поне, ще го очистят от Христоловизма. Дали ще е по-лесния или по-трудния начин не знам, но поне ще е пречистен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

видолов

Мнениеот видолов » 23 окт 2009 16:05

Форевар накрая може да излезнеш прав.Огън да те изгори :evil:
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 16:08

Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 окт 2009 16:10

Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

Всички ни е срам от такива като тоя, не само теб...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 23 окт 2009 16:11

Flash1912 написа:Той е палил свещи и в момента е по-доволен от всички локомотивци даже. Срам ме е от такива като него.

Кво пак го налазихте.Никой не искаше да повярва в това което той говореше ама каква стана тя накрая насрах ме се всички.Нали?

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 16:11

Човек по-скоро трябва да се срамува от собствената си наивност...

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 16:12

не чакахме дълго да се появи и форевера ... аман

Върни се в “Ботев”