Саудитска Арабия за църквите!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Саудитска Арабия за църквите!!!

Мнениеот ndrangheta » 03 окт 2013 11:48

Балкански Орел написа:
ndrangheta написа:
Балкански Орел написа:В България трябва да е така за джамиите, а и в цял свят.Нали за това сме държава, нали за това са умирали дедите ни, за да си имаме собствена територия с собствени и правила и наша вяра ! Целия свят е сбъркан, а отворените граници са убиец на нации.

Нещо си се объркал. Дедите ни са умирали за да може България да бъде светска държава в която се зачита правото на всеки човек да вярва в каквото си иска (или в нищо). "Чиста и свята република" не означава християнска държава, а правова такава.

Хммм, да интересно ми е хората които са били брутално разчленявани и остакатявани от башибозуците какво мислят по този въпрос.Сигурно не са мразили всички турско населяващо тази земя а ?

Естествено, че са мразили. От мен няма да чуеш да възхвалявам Османската империя, най-малкото заради смазването на малки народи като нашия и заради погазването на основната човешка свобода да вярваш в каквото си искаш без това да те определя какъв гражданин и човек си.
Само че това не означава ние сега (векове по-късно) да сме войнствено настроени християни.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 11:57

ndrangheta написа:Естествено, че са мразили. От мен няма да чуеш да възхвалявам Османската империя, най-малкото заради смазването на малки народи като нашия и заради погазването на основната човешка свобода да вярваш в каквото си искаш без това да те определя какъв гражданин и човек си.
Само че това не означава ние сега (векове по-късно) да сме войнствено настроени християни.

Какво значи да сме войнствено настроени :? Те идват тук и не искат да спазват законите. Нещо повече, отричат ги 8-) Тук в Европа, а и където и да е в светските държави, не има налагаме християнските порядки, докато ако ти отидеш там и не спазваш техните, директно си осъден на смърт ;) Кой е войнствения в случая ;)
Последна промяна от CTAHKO на 03 окт 2013 11:57, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 окт 2013 11:57

Атеиста , атеиста един въпрос към тебе ,,християнско или мюсолманско име носиш............
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 11:58

HEATSEEKER написа:Атеиста , атеиста един въпрос към тебе ,,християнско или мюсолманско име носиш............

Споко, пача е и му личи 8-) Много е засегнат ;)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 окт 2013 12:00

Станко , мой не им обеснявай на поклониците на Мохамеда тия неща...много демократични се извъдихте всички.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 окт 2013 12:03

Атеист написа:
CTAHKO написа:Сега да Ви видя къде сте толерастите 8-)Пак ми говорете за ксенофобия или толерантност ;)

Тук сме. Сега кажи ми правиш ли разлика между правова демократична държава и тоталитарна такава? Какъв е смисълът на темата?

Хайтов беше казал-"Толерантността в една зверилница е равна на смърт". Така, че докато ние се държим толерантно, имам предвид Европейските страни, другите ни завладяват и налагат свои правила и ако започваме да се опълчваме влизат в употреба обвиненията за нетолерантност, ксенофобия и др. За сега все още са по-слабата страна и не са мнозинство в Европа, но в момента в който станат достатъчно по численост и станат силни, със сигурност ще започват да налагат своята култура и религиозност на тези, които сме "толерантни". Къде в случая са ЕС и САЩ, които претендират, че Християнски и спазват християнските ценостти, защо не се възпротивят както го правят мюсулманските страни при нарушаване на техните религиозни права в някоя Християнска страна?
Преди да се правим на голями демократи е добре да погледнем и разсъждаваме за това което се случва и дали трябва да бъдем толкова толерантни, най-вече към емигрантите от мюсулманските страни, не говоря за българските мюсулмани, които живеят от векове в България.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 12:03

HEATSEEKER написа:Станко , мой не им обеснявай на поклониците на Мохамеда тия неща...много демократични се извъдихте всички.

Както са толерантни, така хубаво ще им сложат фесчетата, че няма да се усетят 8-) Традиционното ястие в страната тогава няма да е шкембе чорба, а супа от кожички 8-)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 окт 2013 12:04

Имам приятели моряци, имало е случаи когато кораба акостира, и не ги пускат на пристанището защото били ''неверници''....
Не всеки мюсюлманин е терорист, но във всеки е заложено този фанатизъм,,,,, :!:

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 03 окт 2013 12:06

CTAHKO написа:
ndrangheta написа:Естествено, че са мразили. От мен няма да чуеш да възхвалявам Османската империя, най-малкото заради смазването на малки народи като нашия и заради погазването на основната човешка свобода да вярваш в каквото си искаш без това да те определя какъв гражданин и човек си.

Какво значи да сме войнствено настроени :? Те идват тук и не искат да спазват законите. Нещо повече, отричат ги 8-) Тук в Европа, а и където и да е в светските държави, не има налагаме християнските порядки, докато ако ти отидеш там и не спазваш техните, директно си осъден на смърт ;) Кой е войнствения в случая ;)

Когато си прав, си прав. Само че кои са тези "те"? Всички мюсюлмани? Абсурд. И не всички държави с предимно мюсюлманско население са еднакви. Ливан, Мароко и Индонезия са точно толкова различни помежду си, колкото и България, Словакия и Норвегия са различни помежду си. От това аз си вадя извод, че не трябва всички да бъдат съдени с еднакъв аршин.
Относно агресивния ислямски фундаментализъм целящ световен халифат - аз най-вероятно го мразя повече отколкото ти го мразиш. Просто твоята омраза тръгва от християнското ти възпитание и мироглед. А аз не ги понасям, защото не ми се живее в свят на религиозни войни.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 окт 2013 12:07

Като за финал от мен ще кажа че съм съгласен със Станко.Искам само да знаете че това което се случва в момента в цяла Европа е НЕОБРАТИМО и това няма да го чуете по новините на БТВ,Нова,БНТ т.н ! Значи всяка вяра и нация трябва да си има собствена територия, тази сган идва в нашия двор и започва да ни тъпче по градинките.Вие разбирате ли какво се случва въобще проумявате ли ? Проумявате ли че нашите деца постоянно ще трябва да се оправат с хора с имена Ахмед, Сидир, Арда и нз какви още, при положение че Европа би трябвало да е християнска територия и когато нашите деца си кажат "Абе кво става тук, аз не искам да се занимавам с мохамедани, искам да отида някъде където ги няма" и ще осъзнаят че целия свят е станал една мешана манджа с грозде без изход, а те ще са малцинство на тази земя.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”