Саудитска Арабия за църквите!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Саудитска Арабия за църквите!!!

Мнениеот Alexx » 03 окт 2013 11:31

CTAHKO написа:
Атеист написа:
CTAHKO написа:Сега да Ви видя къде сте толерастите 8-)Пак ми говорете за ксенофобия или толерантност ;)

Тук сме. Сега кажи ми правиш ли разлика между правова демократична държава и тоталитарна такава? Какъв е смисълът на темата?

Тоталитарна :? Къде са "радетелите за демокрация" САЩ, Великобритания, Франция :? Защо не го свалят този тоталитарен режим :? Нали са обявили и война на тероризма, а Саудитска Арабия е люлката на световния тероризъм 8-)

Щото имат келепир. 8-) Това е лицемерието на големите сили. Независимо дали става дума за източни или западни.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 03 окт 2013 11:32

Да, сигурен съм, че това е истинска демокрация - същата като в ЕС, нали?. :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 11:32

Балкански Орел написа:В България трябва да е така за джамиите, а и в цял свят.Нали за това сме държава, нали за това са умирали дедите ни, за да си имаме собствена територия с собствени и правила и наша вяра ! Целия свят е сбъркан, а отворените граници са убиец на нации.

Споко, пак ни налегнаха толерастите :lol: Имам чувството, че болшинството имат фетиш към чалми и рязани пишки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 11:35

ndrangheta написа:
Балкански Орел написа:В България трябва да е така за джамиите, а и в цял свят.Нали за това сме държава, нали за това са умирали дедите ни, за да си имаме собствена територия с собствени и правила и наша вяра ! Целия свят е сбъркан, а отворените граници са убиец на нации.

Нещо си се объркал. Дедите ни са умирали за да може България да бъде светска държава в която се зачита правото на всеки човек да вярва в каквото си иска (или в нищо). "Чиста и свята република" не означава християнска държава, а правова такава.

Дедите ни са давали живота си в битки срещу тези, които сега Вие толерирате :!: Продажници :!:
Последна промяна от CTAHKO на 03 окт 2013 11:35, променено общо 1 път.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 03 окт 2013 11:35

CTAHKO написа:Споко, пак ни налегнаха толерастите :lol: Имам чувството, че болшинството имат фетиш към чалми и рязани пишки 8-)

Просто не можеш да разбереш какво е равнопоставеност и равноправие, нали? Просто не можеш.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 03 окт 2013 11:36

Исляма е зло, и колкото по-рано човечеството го осъзнаят толкова по-добре.Мохамед си е вземал малки момиченца за жени.Гнусна религия е това.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДЖАМИИ...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 окт 2013 11:38

Атеист написа:
CTAHKO написа:Споко, пак ни налегнаха толерастите :lol: Имам чувството, че болшинството имат фетиш към чалми и рязани пишки 8-)

Просто не можеш да разбереш какво е равнопоставеност и равноправие, нали? Просто не можеш.

Значи според теб равнопоставеност и равноправие е в Европа да е пълно с джамии, пингвините да ми се разхождат с бурките по училища и обществени институции, докато в Азия със закони забраняват църквите и изтребват християните :lol: Смешник :!:
Последна промяна от CTAHKO на 03 окт 2013 11:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 окт 2013 11:40

ndrangheta написа:

Нещо си се объркал. Дедите ни са умирали за да може България да бъде светска държава в която се зачита правото на всеки човек да вярва в каквото си иска (или в нищо). "Чиста и свята република" не означава християнска държава, а правова такава.

Хммм, да интересно ми е хората които са били брутално разчленявани и остакатявани от башибозуците какво мислят по този въпрос.Сигурно не са мразили всички турско населяващо тази земя а ?
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 окт 2013 11:43

HEATSEEKER написа:Исляма е зло, и колкото по-рано човечеството го осъзнаят толкова по-добре.Мохамед си е вземал малки момиченца за жени.Гнусна религия е това.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДЖАМИИ...

Християнството също е зло. Да не говорим,че в началото тя е далеч по-гнусна от исляма. 8-)

Балкански Орел написа:
Хммм, да интересно ми е хората които са били брутално разчленявани и остакатявани от башибозуците какво мислят по този въпрос.Сигурно не са мразили всички турско населяващо тази земя а ?

A za избиването на българската православна църква на езичници и "еретици" защо не споменеш? 8-)

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 03 окт 2013 11:44

Страхотна новина е това.Винаги се радвам като се публикуват такива статии ,показващи истинската природа на "благородните" мюслита - белким хората в България ,а и цяла Европа оценят опасността от ислямизиране. Жалко ,че като се усетят всички ще сме платили с много животи.

Върни се в “Свободна зона”