Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

AnalBreaker
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот AnalBreaker » 02 окт 2013 21:49

Истината е, че Волен даде държавата на турците !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 окт 2013 22:09

AnalBreaker написа:Истината е, че Волен даде държавата на турците !

Верно? А стига бе... Ами от 20 министерства колко министри и зам министри имат турците? Що бягате всички от таз статистика като дявол от тамян?
Управлява БСП. Кратко и ясно. Тия работи за турско управление ги отнасяйте към идола си, дето се кланя на Ердоган и му ходи на конгресите да се цалува с него, лансира Касим Дал и към президента си, дето яде имам-баялдъ на турски вечери и гони бг журналистите оттам. Айде байгън от герберастка пропаганда!
И бабите на село вече се не връзват...
Още нещо. Кога точно беше представен Орешарски от БСП като бъдещ премиер?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 02 окт 2013 22:20

Това е коментар на потребител от друг сайт,обаче не мога да се сдържа да не го постна тук:

"След като си начесали крастата и успели да изкарат от нерви няколко чиновника в Брюксел наш'те момчета решили да пристъпят към главното. Посетили ресторантът, където отсядали Маркс и Енгелс и решили да увеличат броя на вождовете удостоили това заведение И се почнало едно йедене,пийене..., абе и трите.

Настанили се в познатия ресторант,и я подкарали. На седмата чаша ,сурова бръчка се появила на челото на Вожда.Лявата му вежда изскочила нагоре, а устата му се изкривила настрана по познатия начин.Тропнал с юмрук по масата и поискал от оркестъра да му изпълнят "Лили Марлен" Причесал косата си наляво и изпънал рязко ръка напред. Същото веднага сторили и останалите сидерчета, а Денислав Чутуров го гледал влюбено.
Вече се били снимали пред Маркс, време било за по-съществени неща.

Брюкселци, обаче имали твърде лоши спомени от предложения образ на вожда с късите мустачки не се съгласили. Решили да прекратят визитата на неочакваните гости и им предложили сметката. А наште момчета се чувствали едва в началото.
Започнала разправия, в която се задействал познатия репертоар. "Ти мен познаваш ли ме" "Знаеш ли кой съм аз" и"Извини се,бе".
Чуло се дори и "Хайл Хитла"

Номерата обаче никак не се харесали и дошла охраната. Сидерчетата се групирали около Вожда и се наложило да прибягнат до познатото ползване на маса. На наште останали само два изхода. Този за навън, или да ядат бой. Разбира се, предпочели първото.
Навън шума и бабаитлъците продължили.Изпитото поискало да излиза навън и те с радост му дали път. Особено ги вдъхновила познатата статуя ,емблема на Брюксел.

По-нататък пристъпили и към третото - посетили известния квартал.Пипетката била приложена в действие ,но изпития алкохол и напредналата възраст си казали думата. За съжаления Вожда разполагал само с кожения й калъф и се наложило бадева да дава пари.
Най-накрая, изтощени от маратона юнаците си полегнали. "

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 окт 2013 22:23

гербер - красиво цвете, което увяхва прекалено бързо ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 окт 2013 22:45

daniel875 написа:гербер - красиво цвете, което увяхва прекалено бързо ;)

Кога на Волен паднете-шнура да му лапате, ама лапаааате! :)
Атака постъпи мъдро, давайки си сметка за последствията за самата партия! С това доказаха, че са наистина националисти! Можеха да вземат герберастките парички и да влязат при следващи избори, но не го направиха. И пак ще влязат , когато след 4 години( без нам колко дни по герберасткото броене) има избори!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 окт 2013 23:43

sin4ec написа:
daniel875 написа:гербер - красиво цвете, което увяхва прекалено бързо ;)

Кога на Волен паднете-шнура да му лапате, ама лапаааате! :)
От теб такава глупост не очаквах...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 окт 2013 23:47

sin4ec написа:

Верно? А стига бе... Ами от 20 министерства колко министри и зам министри имат турците? Що бягате всички от таз статистика като дявол от тамян?
Управлява БСП. Кратко и ясно. Тия работи за турско управление ги отнасяйте към идола си, дето се кланя на Ердоган и му ходи на конгресите да се цалува с него, лансира Касим Дал и към президента си, дето яде имам-баялдъ на турски вечери и гони бг журналистите оттам. Айде байгън от герберастка пропаганда!

Чичка оспокой се ! Не подкрепям нито БСП, нито ГЕРБ, нито ДПС, камо ли АТАКА. Тия 4 партии трябва да се закрият. Никога не съм гласувал за тях. БСП+ДПС е най-лошото, което можеше да се случи на страната. Но всичко ще приключи зимата, когато енергодружествата се изсерат на главите ни и ни пристигнат сметките за ток от по 300 лева. Просто гледайте какво ще стане ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 окт 2013 23:59

sin4ec написа:

Абе човек,къде на друго място в света етническа и националистическа партия могат да бъдат в коалиция ? Има ли друг подобен случай,където и да е било на земното кълбо ? Какво ги оправдаваш,не мога да разбера,след като в основата си те са крайно различни. Къде другаде освен в България,една националистическа партия при възможност да развали едно правителство съставляващо се от етническа партия,ще го остави да работи. Дай ми пример,нека не си говорим наизуст.

Кашчей написа:
dunavfc написа:http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8764

21 души за едно писмо,плащай народе,те да ядат,пият и да се разхождат из Европа всички до един,пък чакайте заплатите да станат по 1000 лв. а пенсиите по 500 лв. Ах този човек от народа,Волен....Какъв борец за справедливост се оказа.
Представям си какво щяха да ни чуят ушите,ако всичките 97 депутата на ГЕРБ по време на заседания на парламента се бяха изсипали в Брюксел,ходиха по разни ресторанчета,къде плащат,къде не и накрая да не могат да си организират дори една елементарна дискусионна среща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Но,да не ги съдим,важното е,че свалиха ГЕРБ,от там нататък,могат и да ни ебат,позволено е...

Твоите 97 депутата от ГЕРБ за последните 3 месеца ще си получат ли депутатските заплати, заедно с бонусите? Аз не съм чул да са се отказали от тях. не съм чул и да се срамуват от поведението си на моми англичанки. Не, не съм фен на Атака и Болен Лидеров!

ГЕРБ,мисля,че не получаваха възнаграждения в периода в който бяха извън парламента. Може и да бъркам,забравил съм вече,но си спомням,че имаше подобен казус или пък са вземали само някаква малка част от заплатата си. Иначе,въпроса ти е на място,попитай също и дали Ахмед Доган е получавал заплата при миналото правителство,където се появи точно 3 пъти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 окт 2013 00:02

dunavfc написа:http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8764

21 души за едно писмо,плащай народе,те да ядат,пият и да се разхождат из Европа всички до един,пък чакайте заплатите да станат по 1000 лв. а пенсиите по 500 лв. Ах този човек от народа,Волен....Какъв борец за справедливост се оказа.
Представям си какво щяха да ни чуят ушите,ако всичките 97 депутата на ГЕРБ по време на заседания на парламента се бяха изсипали в Брюксел,ходиха по разни ресторанчета,къде плащат,къде не и накрая да не могат да си организират дори една елементарна дискусионна среща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Но,да не ги съдим,важното е,че свалиха ГЕРБ,от там нататък,могат и да ни ебат,позволено е...

Абе не е ли те срам точно ГЕРБ-ер да има претенции кой къде пътувал със самолета? Ти знаеш ли дали тези пари са платени от партия АТАКА, или са от парламента. Защото аз не знам и не спекулирам с това! А може ли да ти припомня, че по груби изчисления твоето божество беше пропътувало със самолет разстоянието до Луната и обратно ?!? А как Бойко се возеше София-Пловдив с хеликоптер ?! Точно Бойко, дето ползваше държавния самолет като частен!!! Да, за него говорим. И тия негови пътувания си ги платил ТИ, Синчец, Летиция и всички други хора, които си плащаме данъците !!! И понеже не знаеш много за ББ.... ще те светна нещо: Знаеш ли колко е разстоянието София-Враца ?! Аз ще ти отговоря- 110 км. До Враца, на 10 км, е село Бели извор, а там е циментовият завод HOLCIM. И имаше да се октрива нещо и .... естествено Борисов трябваше да реже лентичка. Кортежът на Борисов пътуваше от София до Бели Извор, а премиерът КАЦНА С ХЕЛИКОПТЕР на една поляна до завода, след което се качи в колите на НСО и слезе точно пред главния вход!!! Плащай, народе, плащай! Пътуват празните коли 120 км около час време, а Бойко лети 30 мин и е на обекта 8-) И народът плаща един път гориво за колите и втори път гориво за хеликоптера. Найс, а ?!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 окт 2013 00:04

dunavfc написа:ГЕРБ,мисля,че не получаваха възнаграждения в периода в който бяха извън парламента. Може и да бъркам,забравил съм вече,но си спомням,че имаше подобен казус или пък са вземали само някаква малка част от заплатата си. Иначе,въпроса ти е на място,попитай също и дали Ахмед Доган е получавал заплата при миналото правителство,където се появи точно 3 пъти.

Да, тук си прав! Депутатите получават заплати при регистрация в НС. Щом не са били на работа не взимат заплата. Общо взето депутатите работят три дни в седмицата, а другите два са им за среща с избирателите ;) Но спокойно, депутатите от ГЕРБ са си взимали пълните възнаграждения за тия месеци. Два месеца те не са стояли гладни. Партията има 20млн. субсидии..... има откъде да им даде ;)

Върни се в “Архив”