Нуждаем се от бърз гол през второто полувреме,с който да се затвори мача и да действаме уверено в халфовата линия...появата на Джоунс в един етап от мача,мисля че ще е много полезна за стабилността на отбора!
Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Комбинативността,това е движещия елемент тази вечер! Страхотно движение по терена на Клевърли и Фелайни,партньорството между Рафаел и Валенсия за пореден път оказва положително влияние,Ван Перси също отваря много пространства,а Уелбек играе фантастично 
Нуждаем се от бърз гол през второто полувреме,с който да се затвори мача и да действаме уверено в халфовата линия...появата на Джоунс в един етап от мача,мисля че ще е много полезна за стабилността на отбора!
Наще играят добре. Очаквах шахтьорите повечко да ни изпотят. Но все пак да не прибързвам, че има и 2ро полувреме.
Kristianc написа:Наще играят добре. Очаквах шахтьорите повечко да ни изпотят. Но все пак да не прибързвам, че има и 2ро полувреме.
Да,така е! Ясно се наблюдават комбинативността и динамиката,колективната игра е също на страхотно ниво..единствено ми се иска да отправяме повечко удари(при първа възможност) от дистанция. Клевърли,Фелайни и Ван Перси трябва да помислят за тази идея
Каква асистенция само на Видич. Не мога да си го обесня все едно играе футбол от вчера
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Трансферната политика на Байерн Мюнхен най ме кефи искат да направят силни сезони в шампионска лига и дават пари пак ние искаме с някви дървари да правим същото е няма как да стане .....псувайте ме сега
Истината пичове, е че сме слаби. След гола нямахме никакви положения. Никакви сериозни положения за гол. Нямаме ясно изразен стил. Те просто си подават топката наляво-надясно и това е. Няма някакъв остър пас или нещо. Крилата ни Уелбек и Валенсия си играят повече дефанзивно, отколкото офанзивно.. е това ако ти е крило. Крилата трябва да създават положения, а нашите никакви ги няма. Общо взето слаба игра. Нищо не се подобрява. Да видим в събота как ще е.
[/center]Re: Шампионска лига | Шахтьор Донецк - Манчестър Юнайтед
Второто полувреме сякаш гледах друг мач...Защо трябваше да се пуска Гигс,при положение че Фил Джоунс бе на линия!? Колективна грешка при гола на Шахтьор,но по мое мнение Карик трябваше доста по-адекватно да атакува противника,докато хаотичното изчистване на Видич ... без коментар
Трбяваше да се потърси и свежест в халфовата линия..Перси цяло второ полувреме бе изолиран,Клевърли се загуби,спокойно можеше да се пусне един Нани,дори Кагава примерно,но каквото било,било.
Равенството мисля,че бе най-справедливия резултат(с оглед на цялата игра и на двата отбора),а и този мач леко ми напомни на типичните за Юнайтед гостувания в последните 2-3 сезона в Шампионската лига.
Играч на мача:Дани Уелбек(просто се включва винаги перфектно в такъв тип мачове)
Дано Рууни е готов за двубоя със Съндерланд и дано видим най-после в игра Линдегард и Фил Джоунс(за сметка на Де Хея-който между другото получи някаква травма и неубедителния Карик)
Трбяваше да се потърси и свежест в халфовата линия..Перси цяло второ полувреме бе изолиран,Клевърли се загуби,спокойно можеше да се пусне един Нани,дори Кагава примерно,но каквото било,било.
Равенството мисля,че бе най-справедливия резултат(с оглед на цялата игра и на двата отбора),а и този мач леко ми напомни на типичните за Юнайтед гостувания в последните 2-3 сезона в Шампионската лига.
Играч на мача:Дани Уелбек(просто се включва винаги перфектно в такъв тип мачове)
Дано Рууни е готов за двубоя със Съндерланд и дано видим най-после в игра Линдегард и Фил Джоунс(за сметка на Де Хея-който между другото получи някаква травма и неубедителния Карик)
Не мога да си обясня как можахме да дадем 27 мил. за "тунингован" Андерсон.
Няма такова дръвце.
Тоя освен да го използваме да брулиме орехи, за друго не става.
Вкарахме гол и се върнахме още от 18-тата мин. да го пазим.
Евала на Уелбек.Тоя сигурно пробяга и покри терен за половината ни отбор.
С изключение на Дани и Клев всички други бяха "голям зян".
Добре поне че и Шахтьор не напънаха след 1-1, защото бяхме готови надупени.
Няма такова дръвце.
Тоя освен да го използваме да брулиме орехи, за друго не става.
Вкарахме гол и се върнахме още от 18-тата мин. да го пазим.
Евала на Уелбек.Тоя сигурно пробяга и покри терен за половината ни отбор.
С изключение на Дани и Клев всички други бяха "голям зян".
Добре поне че и Шахтьор не напънаха след 1-1, защото бяхме готови надупени.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
от MAЙOPA на 02 Окт 2013 22:40
Не мога да си обясня как можахме да дадем 27 мил. за "тунингован" Андерсон.![]()
Няма такова дръвце.
Добро утро! Добре,че все пак вкара дузпата срещу Челси на финала в Москва...то това му остана и като най-големия принос за Юнайтед в крайна сметка
smoothc написа:от MAЙOPA на 02 Окт 2013 22:40
Не мога да си обясня как можахме да дадем 27 мил. за "тунингован" Андерсон.![]()
Няма такова дръвце.
Добро утро! Добре,че все пак вкара дузпата срещу Челси на финала в Москва...то това му остана и като най-големия принос за Юнайтед в крайна сметка
най-големия принос за Юнайтед
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]