Мнениеот Thomas Müller » 02 окт 2013 22:54
Рядко пиша във форума, макар редовно да го разглеждам, но вече не издържам. Като гледам сегашния Байерн и като си пусна мач отпреди 6 месеца и ми се доплаква. Лам опорен халф - чутовна глупост, Мартинез стана може би най-добрия на неговия пост и сега няма повече да помирише терен, имам чувството че тоя тренер иска да си отмъсти на Байерн, че унизиха любимия му отбор и сега направо го убива отвътре. Безбройни безмислени пасове а и на всичко отгоре половината немски национали до световното ще са изпаднали в такива дупки, че не ми се мисли. Ами Гьотце, Шакири - все отлични футболисти, които отиват в небитието, не ми се мисли кат се върне любимото му мангалче Тиаго, кой ще изгори за негова сметка. Ама най-виновни са ръководството, виждат кво става и не искат да си признаят грешката! Дано не стане прекалено късно само!
P.S. Аз ще съм първия, който публично ще се извини за думите си в този форум ако с тази игра и състав Гуардиола ме опровергае и постигне резултатите от миналия сезон или поне КЕШ и домашния шампионат!