Всички виждаме, че от ден на ден нещата в отбора се влошават. Няма какво да ни го казват медиите. На нас все някой нещо ни казва и ние все и само се НАДЯВАМЕ. И после мъката си остава за нас. И аз мисля, че отбора е непродаваем вече. Май колкото по-скоро започнем от зоните на чисто, толкова по-добре. Иначе отърване от Селския няма. Или пък, да се надяваме, че някой италианец ще го гръмне. Това е най-оптимистичният вариант, но и на тях май вече не можем да вярваме....
Най-лошото ще е, ако излезнем с отбора от първите кръгове срещу буферите! Изобщо не искам да има такъв мач!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Край !
На чужденците не им пука - ще има ли сделка или няма да има. Те имат договори със Селския. При провал - съдят Селския и си искат заплатите + неустойките .Това вече стана ясно днес. С Пичоне ситуацията е по-сложна - след като е полежал в италиански затвор ,може и да отнесе някой БГ следствен арест ,защото множество неплатени сметки са на негово име...Завчера тука е бил директора на Санб. ,чието пристигане е съвпаднало със стачката и скандала със 100-те лева... Пичоне /който без съмнение е стар познат с госта/ е молил едва ли не на колене играчите да не бойкотират и да излезнат да тренират. Обосновката му е била - че гостът е последна надежда за НОВ ИНВЕСТИТОР ... Но това само като проект.Нищо твърдо.Играчите кандисали и тренираха. Обещали са утре да се хвърлят здраво в Бургас и да играят без бойкоти... /за последно ...?
/ В средата на следващата седмица[b] може би [/b]...щяло да има нова среща с италианци , а по-вероятно ...след мача с мангалите /
/ ......Въпрос без отговор е - ще имаме ли изобщо отбор за мача на 31 10 2009 ? Продължение...

а мен БОЙКОТ на дербито НЕ Е ВАРИАНТ! каквото и да става - това е единствният мач на който трябва да отидем и подкрепим отбора ако ще и с 17 годишни да се играе и всички пари при селския да идат. Става въпрос а чест и достойнство тук. Бойкт на дербито НЕ МОЖЕ да има. каквото и да става - мача с локото трябва да се играе на макс и да се покрепи на макс. След това, на следващия ден - бойкоти, и всичко останло ... ОК. Но не а дербито!
А бе няма ли кой да го запали тоя селския бе.Хайде стегнете се малко хвърляйте бутилките и го запалете.Е заради такива боклуци българския футбол е на такова дередже.Боклук с боклуците.Направо вече и мен ме хваща яд.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
И ако излезне отбор от 14 15 16 17 годишни лапета пак ли ше идеш да го подкрепиш ?!? З***И АКО СТАНЕ ТАКА НИКВО ВЛИЗАНЕ НА МАЧА ОМРАЗНА МИ САМО ДА ГЛЕДАМ ЗАГУБИ ПО 3-4-5 : 00000000 ТРЕПАНЕ ШЕ ИМА И ТВА Е ! НЯМА ОПРАВИЯ
Най-важният въпрос - кой саботира сделката като че ли получи що-годе ясен отговор , старият познайник ,вечният заподозрян - УРОДА ОТ БРЯГОВО
На пръв поглед Селяка не е саботирал сделката. Но само на пръв поглед... Офертата на първия италиански екип е била горе-долу следната - Италианците влизат във владение сега ,а цялата сума за Урода се финализира до 12 01 2009. Като периода служи за проявяване на скрити задължения. Селяка е отказал такава схема. Това визираше вероятно Малу ,като намекна за натиск от страна на феновете в посока СДЕЛКА.

- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Абе пичове какво става бе тоя ******** прави каквото си иска не го ли знаете къде и са го пребиете поне то че ви прееба е ясно поне му отрежете краката!!!!!!!!!!
sslevski написа:А бе няма ли кой да го запали тоя селския бе.Хайде стегнете се малко хвърляйте бутилките и го запалете.Е заради такива боклуци българския футбол е на такова дередже.Боклук с боклуците.Направо вече и мен ме хваща яд.
а нас питашлини какво ни е доста разколебани и дано утре не се отрази на подкрепата в бургас
селски вземи си скункса не се сърди
fen4eto_1912 написа:И ако излезне отбор от 14 15 16 17 годишни лапета пак ли ше идеш да го подкрепиш ?!? З***И АКО СТАНЕ ТАКА НИКВО ВЛИЗАНЕ НА МАЧА ОМРАЗНА МИ САМО ДА ГЛЕДАМ ЗАГУБИ ПО 3-4-5 : 00000000 ТРЕПАНЕ ШЕ ИМА И ТВА Е ! НЯМА ОПРАВИЯ
ДА! ДА! най-срамното е да не се покдрепя отбора. кви фенове тогава сме - подкрепяме само ако са добри ли? Със знание че ще паднат и че може и да няма Ботев даже скоро време ако тази сделка пропоадне ... Срамът от ДХ-ския цирк е наш, но ние нямаме контрол в/у него - ние сме потърпевши! Срамът от загуби на терена е наш, но ние нямаме контрол в/у него и сме потърпевши! НО Сремът да не се влзеза на стадиона, особено на дербито, да не се подкрепи отбора до последно (че тов аможе и да се за последно) е НАШ и САМО НАШ!
- nerak
- Контакти:
vhpvhp написа:Най-важният въпрос - кой саботира сделката като че ли получи що-годе ясен отговор , старият познайник ,вечният заподозрян - УРОДА ОТ БРЯГОВОНа пръв поглед Селяка не е саботирал сделката. Но само на пръв поглед... Офертата на първия италиански екип е била горе-долу следната - Италианците влизат във владение сега ,а цялата сума за Урода се финализира до 12 01 2009. Като периода служи за проявяване на скрити задължения. Селяка е отказал такава схема. Това визираше вероятно Малу ,като намекна за натиск от страна на феновете в посока СДЕЛКА.
Аз пък знам друго.Селяка е искал да продава даже не е бързал и с парите и това го чух от три различни места.