Доказателство,че националния стадион трябва да е в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Доказателство,че националния стадион трябва да е в Пловдив

Мнениеот ehh » 01 окт 2013 22:25

Джони, майна, цар си да пускаш абсурдистански теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 02 окт 2013 12:16

:mrgreen: Когато видиш такова заглавие на тема от такъв автор и просто няма как да не очакваш нещо специално! 8-) :mrgreen: И естествено никой не е останал разочарован. :lol: Толкова труд, най-накрая майната пак си го наби до ушите... съвсем самичък при това. :lol:

Хайде нека да вдигнем София-град и област с ПОНЕ 500 000 души, от които поне се 50 000 изваждат от данните за повдивска област. Съответно другите жители се изваждат от другите области и ето ти го ОЧЕВАДНИЯТ ИЗБОР за национален стадион.

Мерси, Джонка, за нагледния пример, който след елементарна редакция показва къде какво. 8-) Абе, всички майни ли сте толкова облъчени? Когато става въпрос за посещаемост- столицата е 2 милиона, а Пловдив- 350 000. После, като се усетите, че понякока не ви изнася да сте 6 пъти по-мънички, същите умопомрачени сладури го обръщате на как София-та била милион и малко, а Пловдив- 500 000. :lol:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 02 окт 2013 12:57

Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.

Проблемът е, че няма достатъчно стадиони. Иначе съм за идеята националите да домакинстват в големите градове. Примерно в Русе или Плевен ако излезе България срещу Холандия, не ми се мисли за каква истерия ще става въпрос. Тогава отбора ни ще играе винаги пред пълни трибуни.

pomiqr27
Контакти:

Мнениеот pomiqr27 » 02 окт 2013 16:43

Националния стадион не трябва да е в Пловдив, а в София, защото там е концентрирано населението и колкото глупости да напишат София с 1,5 млн. население и съседните градове все се събира по-голяма бройка от Пловдив и съседните и градове. Второ: много пари ще отидат за събарянето на онази комунистическа руина, която наричате стадион на два етажа. Трето: стадионът не трябва да има писта. Четвърто: "Ботев" ще може да приема някой друг мач на националния отбор с новия стадион.

pomiqr27
Контакти:

Мнениеот pomiqr27 » 02 окт 2013 16:46

balgarin написа:Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.

Проблемът е, че няма достатъчно стадиони. Иначе съм за идеята националите да домакинстват в големите градове. Примерно в Русе или Плевен ако излезе България срещу Холандия, не ми се мисли за каква истерия ще става въпрос. Тогава отбора ни ще играе винаги пред пълни трибуни.

И с цена на билета 30 лв. колко русенци и плевенчани ще отидат на мача запитвал ли си се?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 окт 2013 18:51

джони написа:AKO НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ФЕНОВЕ ДА СА РАВНОПОСТАВЕНИ,АКО Е В СОФИЯ ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СОФИЯ ,НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ

А ако направят стадиона в Пловдив , национален ли ще бъде , или Майнин дом ? Джони , много си се комплексирал ! Ако ме питаш , вземете си стадиона , вземете парламента и правителството , но си съберете и мяучащите роднини от улиците на София , че не можем да дишаме от тях !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 окт 2013 20:55

pomiqr27 написа:
balgarin написа:Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.

И с цена на билета 30 лв. колко русенци и плевенчани ще отидат на мача запитвал ли си се?

Италия игра срещу нас в Палермо и 5 дена по-късно , срещу Чехия в Торино. Нали си имат и те стадион в Рим-що не играят само в Рим?
А за мачове в Русе или Плевен... несериозно е да се очаква точно срещу такъв съперник, но срещу Малта и Армения-защо пък не?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 окт 2013 21:33

Old_death написа:
джони написа:AKO НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ФЕНОВЕ ДА СА РАВНОПОСТАВЕНИ,АКО Е В СОФИЯ ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СОФИЯ ,НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ

А ако направят стадиона в Пловдив , национален ли ще бъде , или Майнин дом ? Джони , много си се комплексирал ! Ако ме питаш , вземете си стадиона , вземете парламента и правителството , но си съберете и мяучащите роднини от улиците на София , че не можем да дишаме от тях !

А бе всички сте от село със стряскащ говор :oops: ма айде,радвайте се че идват граждани :!: :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 окт 2013 22:36

Върховно тъпа тема , автора може да си сложи въжето да не се мъчи.

Върни се в “Национален отбор”