Доказателство,че националния стадион трябва да е в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Доказателство,че националния стадион трябва да е в Пловдив
Джони, майна, цар си да пускаш абсурдистански теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Хайде нека да вдигнем София-град и област с ПОНЕ 500 000 души, от които поне се 50 000 изваждат от данните за повдивска област. Съответно другите жители се изваждат от другите области и ето ти го ОЧЕВАДНИЯТ ИЗБОР за национален стадион.
Мерси, Джонка, за нагледния пример, който след елементарна редакция показва къде какво.
Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.
Проблемът е, че няма достатъчно стадиони. Иначе съм за идеята националите да домакинстват в големите градове. Примерно в Русе или Плевен ако излезе България срещу Холандия, не ми се мисли за каква истерия ще става въпрос. Тогава отбора ни ще играе винаги пред пълни трибуни.
Проблемът е, че няма достатъчно стадиони. Иначе съм за идеята националите да домакинстват в големите градове. Примерно в Русе или Плевен ако излезе България срещу Холандия, не ми се мисли за каква истерия ще става въпрос. Тогава отбора ни ще играе винаги пред пълни трибуни.
Националния стадион не трябва да е в Пловдив, а в София, защото там е концентрирано населението и колкото глупости да напишат София с 1,5 млн. население и съседните градове все се събира по-голяма бройка от Пловдив и съседните и градове. Второ: много пари ще отидат за събарянето на онази комунистическа руина, която наричате стадион на два етажа. Трето: стадионът не трябва да има писта. Четвърто: "Ботев" ще може да приема някой друг мач на националния отбор с новия стадион.
balgarin написа:Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.
И с цена на билета 30 лв. колко русенци и плевенчани ще отидат на мача запитвал ли си се?
джони написа:AKO НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ФЕНОВЕ ДА СА РАВНОПОСТАВЕНИ,АКО Е В СОФИЯ ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СОФИЯ ,НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ
А ако направят стадиона в Пловдив , национален ли ще бъде , или Майнин дом ? Джони , много си се комплексирал ! Ако ме питаш , вземете си стадиона , вземете парламента и правителството , но си съберете и мяучащите роднини от улиците на София , че не можем да дишаме от тях !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
pomiqr27 написа:balgarin написа:Щом на мач на националния отбор има по 10-15 хил. зрители от 42500 седящи места, значи е време да се търсят алтернативни варианти. Не виждам за какво софийските форумисти се засягат, националния отбор не им е даденост.
И с цена на билета 30 лв. колко русенци и плевенчани ще отидат на мача запитвал ли си се?
Италия игра срещу нас в Палермо и 5 дена по-късно , срещу Чехия в Торино. Нали си имат и те стадион в Рим-що не играят само в Рим?
А за мачове в Русе или Плевен... несериозно е да се очаква точно срещу такъв съперник, но срещу Малта и Армения-защо пък не?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Old_death написа:джони написа:AKO НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ФЕНОВЕ ДА СА РАВНОПОСТАВЕНИ,АКО Е В СОФИЯ ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СОФИЯ ,НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ
А ако направят стадиона в Пловдив , национален ли ще бъде , или Майнин дом ? Джони , много си се комплексирал ! Ако ме питаш , вземете си стадиона , вземете парламента и правителството , но си съберете и мяучащите роднини от улиците на София , че не можем да дишаме от тях !
А бе всички сте от село със стряскащ говор
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Върховно тъпа тема , автора може да си сложи въжето да не се мъчи.