Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 01 окт 2013 14:02

Лукас си играе добре . Вярно е ,че малко закъснява понякога със шпагатите и получава жълти картони ,но аз харесвам у него най вече умението му да изнася точно и бързо топката от защитата към халфовата линия . Харесва ми и че влиза смело в единоборства . Трябва ,обаче ,да отнема топката без фаул ,осоебно пред наказателното ,но както казах закъснява понякога и прави опасни нарушения ,от които може да стане гол .Ония ден добре ,че ония швед не я би два сантиметра по ниско ,иначе гълтахме водичка ,имено заради фаул на Лукас .
В тая схема на Роджърс аз не мисля ,че Яя Туре ще може да играе дефанзвиен . Включва се много често и винаги трябва някой да го покрива . Докато Лукас не минава центъра.
Мартинес е перфектен ,но няма как да дойде . Масчерано е другия ми любимец .
Швайнщайгер е подобен играч като Туре ,често се включва . Тези двамата по скоро имат функциите на Джерард във една такава схема на Роджърс ,но за разлика от него помагат много повече на атаката . Нашия трябва да дава повече . Бавен е ,губи лесно топката ,не се включва в атака ,защото след това му е трудно да прибере ...но от това губи атаката .Няма захранващи пасове към нападателите . Но така ще е още три мача ,след това се връща Коутиньо и всичко си идва на местото.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 14:08

wolf написа:
boabbb написа:
wolf написа:То аз като цяло не се сещам за по-добър деф. полузащитник от Туре в момента

Швайнщайгер, Мартинез? Не, че са варианти, де :mrgreen: Интересен вариант, който мога да ви предложа е Фреди Гуарин от Интер. Той играе малко по-изнесен напред, но става в двойка с Джерард, тъй като ще си делят задълженията в защита. Има много силен удар от дистанция и доста стабилна физика за подобен тип играч. Доста е скъп обаче - едва ли по 20 млн. ще го пуснат, а е на 27. Като цяло варианта с Тиоте не е особено удачен, тъй като е по-стар от Лукас с 1 година ...

Нито Швайнщайгер нито Мартинез имат физиката и головите му способности. Това че Байерн са като машини е отделен въпрос.

Тези двамата смачкаха халфовете на Барса :!: и головете не би трябвало да са в "юрисдикцията" им :mrgreen: Швайни е ясно, но Мартинез има не по-слаба физика от Туре, мани го, че оня е черен :mrgreen: Много важно - Хави Мартинез е само на 23 :!: Прави сметка ако се развива по този начин ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 окт 2013 14:10

boabbb написа:
wolf написа:
boabbb написа:
wolf написа:То аз като цяло не се сещам за по-добър деф. полузащитник от Туре в момента

Швайнщайгер, Мартинез? Не, че са варианти, де :mrgreen: Интересен вариант, който мога да ви предложа е Фреди Гуарин от Интер. Той играе малко по-изнесен напред, но става в двойка с Джерард, тъй като ще си делят задълженията в защита. Има много силен удар от дистанция и доста стабилна физика за подобен тип играч. Доста е скъп обаче - едва ли по 20 млн. ще го пуснат, а е на 27. Като цяло варианта с Тиоте не е особено удачен, тъй като е по-стар от Лукас с 1 година ...

Нито Швайнщайгер нито Мартинез имат физиката и головите му способности. Това че Байерн са като машини е отделен въпрос.

Тези двамата смачкаха халфовете на Барса :!: и головете не би трябвало да са в "юрисдикцията" им :mrgreen: Швайни е ясно, но Мартинез има не по-слаба физика от Туре, мани го, че оня е черен :mrgreen: Много важно - Хави Мартинез е само на 23 :!: Прави сметка ако се развива по този начин ...

Съгласен съм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 окт 2013 14:21

Знаем Туре какво правеше в Барселона и как мъкне защитния дял на Сити на гърба си заедно с Харт и Компани. Но всеки си има предпочитания :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 14:56

Ето ви го - взимате го тоя и мачка по целия терен - гаранция ;)

http://www.transfermarkt.com/en/fredy-g ... 39090.html
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 окт 2013 18:06

boabbb написа:Ето ви го - взимате го тоя и мачка по целия терен - гаранция ;)

http://www.transfermarkt.com/en/fredy-g ... 39090.html

щом капацитет като теб , гарантира ...тогава да го взимаме фреди мравката и сме шампиони :)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 01 окт 2013 23:47

Гуарин ми беше направил силно впечатление още в Порто. Харесва ми и Неманя Матич от Бенфика. Алекс Сонг е добър вариант също, ако реши да напусне Барса.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 окт 2013 17:43

Рейна не се представя толкова зле в Наполи ,ако тръгнем да го продаваме трябва да му вземем доста,доста кинти ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 02 окт 2013 18:43

Хвана дузпа на Балотели ;)
Матич от Бенфика е уникален, но му искат около 40 млн.евро
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 окт 2013 20:02

daduradam написа:Хвана дузпа на Балотели ;)
Матич от Бенфика е уникален, но му искат около 40 млн.евро

Порто и Бенфика евтино не продават

Върни се в “Ливърпул”