Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот ilian12 » 23 окт 2009 14:55

Нямам доверие на никоя медия. Те с кого са говорили точно с Пичиони, с Малу, с някой от италианците или с ДХ? Затова ли се е върнал Савата на Хр. Ботев (инфо от независимият)?

Нека да не бързаме да погребваме сделката без да разберем какво знае поне отчето. Иначе то е ясно притискане на ДХ до дупка и следващата седмица да се бойкотира мача с Локото като начало. Хубаво би било и футболистите да започнат с бойкотите в този случай.

Писна ми от статии с информация за Ботев, в които не се казва кой точно я е дал!!! :twisted:
105 години / 4 поколения ботевисти!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 окт 2009 14:58

бе появата на савата май не е случайна
селски вземи си скункса не се сърди

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 окт 2009 14:59

Този отбор с тези дългове вече и да се подарява на някого няма да бъде поискан.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 23 окт 2009 14:59

На пловдив24 може да се вярва по принцип-дано да грешат.Но е крайно време някой от ръководството да даде пресконференция.Не може така да се ебават с нас.Баси как може все на нас да се случват такива неща мамка му!!!Направо не знам кво ми идва да направя ако е истина това което пишат.Айде някой да дава вътрешно инфо ако има.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

kirzata76
Контакти:

Мнениеот kirzata76 » 23 окт 2009 15:02

kato vi kazvah v4era dali nqkoi pomni paolo diny4i ne mi vqrvahte.ei na vijda se ot jabar ni6to ne stava.nqma interes maina.kvo mislite 4e ne sa znaeli za dalgovete na yroda hristolov o6te ot na4ALOTO LI?ne6to im se e razsahnala drygata rabota taka e.mnogo mileqt za botev napravo.boli gi onaq rabota za otbora i fenovete.mnogo znaqt te kvo e botev i kakvo e bil.i kakvo e toi za nas.jabari pederasti-zigani be maina zigani.vsi4ki rymanzi i italanzi sa jivi,dolni,gnysni zigani.ei po 100 leva im dadoha.6te imat do lqtoto

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 23 окт 2009 15:05

Пак казвам, докато скъполатените италианци, включаю треньора са тук, значи има надежда. Е ако се направи простотия и ен се подкрепи отбора, мислите ли, че ще се помогне за евентуална сделка. Затова, докато тези са тук, трябва да се подкрепя на макс отбора, феновете д аси свършат тяхната работа, пък акос е провали италианците ще си тръгнат, един месец да не им се плати и ще си отидат.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 15:06

Вътрешно инфо :arrow: /Само не питайте от кого е/ Сделката с досегашният екип е провалена. Салерно е бил човека , най-отдалечен от Селския , и неговото тръгване е трагичния за нас момент. :evil: Салерно не е имал никакви шуробаджанашки обвързаности със Селския. Наистина е работил сделка да има , и той да движи нещата и в бъдеще... Не случайно при заминаването си Салерно каза ,че "Много трудно се преговаря със синьор Христолов" . Това е първо. Следва...

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 15:07

Да мислим трезво. Първо, което трябва да се направи е да изчакаме да се появят Libermen, Отчето или VETERANI, ако имат някакво инфо, щото поддържат връзка единствени с италианците. Fallen_Angel шапка му свалям за това, което прави, но наистина хората не го оценяват, затова получиха *** от него.

Ако наистина италианците са се отказали заради номера на Митьо или заради каквото и да е - това което трябва да правим е БОЙКОТ на дербито, ама не да не отидем, защото това си е нашият стадион. Трябва Дербито да не се състои, може да стане без размирици, преди да ме обвините в това, че подклаждам към такива неща. Разговор с футболистите, разговор с всички фенове, с Пичоне и неизлизане за мача.

Аз не смятам също, че ще е лошо ако говорим и с представители на Локото, шефът на фенклуба им е доста сериозен човек, не е някой откачен фен и ако се седне да се преговаря с него, може най-сетне да се обединим срещу туморите в Пловдив - Галя и Митьо. И обединени може да постигнем нещо наистина голямо и да направим отзвук, за да ги разкараме тия. Ако обаче мислят само за едничката победа в дербито, служебно или срещу нашите юноши - да си я взимат и халал да им е.

kirzata76
Контакти:

Мнениеот kirzata76 » 23 окт 2009 15:11

pi4,kakto sa tyka tiq zvezdi i ytre gi nqma.hop na samolet4eto i aide nqma i da razberem koga sa si tragnali.neznam kakvo da kaja 4estno.ne6tata se vlo6avat nikoi ne kazva ni6to neznam napravo mi se reve.izrastnal sam na stadiona,znam prez kakvi momenti sam minal tam no tova koeto se sly4va e stra6no

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 окт 2009 15:11

malkiazmei написа:Пак казвам, докато скъполатените италианци, включаю треньора са тук, значи има надежда. Е ако се направи простотия и ен се подкрепи отбора, мислите ли, че ще се помогне за евентуална сделка. Затова, докато тези са тук, трябва да се подкрепя на макс отбора, феновете д аси свършат тяхната работа, пък акос е провали италианците ще си тръгнат, един месец да не им се плати и ще си отидат.

Значи предлагаш да чакаме да си съберат багажа?Ами да вземем да им направим и тържествено изпращане

Върни се в “Архив”