Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

malkiazmei
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот malkiazmei » 23 окт 2009 14:45

Meto_1912 написа:
malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!

Това са пълни глупости!

Кое е глупост. Талианците имат договори за по 6-7 хилки в лева заплати. Щом седят занчи има надежда. Пичоне за кво ша си дава и той зор ако знае, че няма шанс да се намери инвеститор.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 23 окт 2009 14:46

е толкожа чакахме, няма начин да не изчакаме да мине дербито, защото ако след това си съберат багажа и си тръгнат, селския устава с пръст в уста, пролетния полусезон няма да можем да го започнем и пак ще си отидем във В група и ще се спре с унижението поне

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 14:46

чиста и тъпа провокация преди мача с черноморец. целта е ясна - смут и паника в редиците на бултрасите. чия е тази цел не знам, но не е нашата. не се подавайте!

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 23 окт 2009 14:46

malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!

Четох я,при това няколко пъти и какво всеки месец нови инвеститори ли ще чакаме?

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 23 окт 2009 14:48

Много ме притесянава да не направим пак някоя глупост с тва доверие дето го раздаваме на ляво и дясно , но все пак нека не избързваме и да видим какво ще стане
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 окт 2009 14:49

Hacko1912 написа:чиста и тъпа провокация преди мача с черноморец. целта е ясна - смут и паника в редиците на бултрасите. чия е тази цел не знам, но не е нашата. не се подавайте!

не мисля че е провокация пловдив24 според мен са с най достоверните информаций и никога неса целяли да се провокират феновете или пр.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 окт 2009 14:50

ПИЧОВЕ, ДОРИ И ДА ИМА ДРУГИ ИТАЛИАНЦИ И ТЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ. ТРЯБВА ДА ИМАТ ОГРОМЕН БИЗНЕС ИНТЕРЕС ЗА ДА КУПЯТ БОТЕВ.
СПАСЕНИЕТО ВЕЧЕ НЕ Е В ПРОДАВАНЕТО НА ОТБОРА. ОТБОРА ВЕЧЕ Е НЕПРОДАВАЕМ.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 23 окт 2009 14:51

Пичоне, ще дава зор защото в империал има да връща 50 000 хиляди, статиите са били на негово име и няма да може да напусне България.

Италианците ще съдят селския защото договорите са на негово име.

Все пак се надявам това да е провокация, но точно от plovdiv24 :roll:
Последна промяна от Meto_1912 на 23 окт 2009 14:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 23 окт 2009 14:51

Ние верно така с това чакане на нови инвеститори всеки месец може да откараме още 10 години с митко.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 окт 2009 14:52

portokal написа:Много ме притесянава да не направим пак някоя глупост с тва доверие дето го раздаваме на ляво и дясно , но все пак нека не избързваме и да видим какво ще стане

В ТОВА ОТНОШЕНИЕ СМЕ НАПРАВО ЗА "ЗЛАТЕН СКУНКС"

Върни се в “Архив”