Ясни ли са двете седмици?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Ясни ли са двете седмици?

Мнениеот olympic teteven » 01 окт 2013 23:53

Според мен не са ясни. Има още много мачове до края на шампионата, както и трансферен прозорец, който също може да обърне палачинката за някои отбори. Засега са се "бетонирали" по два тима във всяка от двете седмици на класирането. Всичко останало тепърва предстои да се изяснява и са възможни всякакви ротации. Което разбира се е хубаво, защото за поредна година първенството ни се очертава да е равностойно и интригуващо.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 02 окт 2013 01:05

Твърде рано е да се отговори. Говори се за активизация на Гигов за Евротурнирите и като нищо Локото ще се измъкнат от 2-та седмица отделно има още мачове до делението. Има кръгове и след зимата т.е. напролет, и ако са малко точките до зимата с добра селекция, и финален спринт може да има неочаквани резултати.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 окт 2013 09:22

Все повече и повече ме кефи формата на това първенство. Според мен, дори и като останат 12 отбора, изпадащите пак трябва да са 3-4. Голям купон е 8-)

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 02 окт 2013 09:35

Не, не са ясно, вероятно локо пд е в долната, славия и локо сф също. В долната седмица ще има много наредени мачове и като цяло цирк. Ще е далеч по-интересна за гледане от колкото първата.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 окт 2013 11:08

Горе-долу са ясни. В първата седмица ще са обичайните заподозрени Левски, ЦСКА, Ботев, Литекс и Лудогорец, като за последните две места ще напинят Локо Пд, Берое, Черно море и Славия, като според мен с най-големи шансове да попаднат сред първите 7 са Славия и пловдивския Локомотив. Чичо Венци и Тото Динев ще направят и невъзможното да попаднат в горната половина, при по-богатите клубове, та да може пролетта да осребряват есенното си представяне.
Изпадащите два са ясни кажи-речи на 100% - Нефтохимик и Пирин ГД, а фаворити за другите две места са Любимец и Черноморец.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 окт 2013 12:12

Седмиците на 80% се поизясниха, но виж два от изпадащите 4 отбора вече са ясни на 100%
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2013 13:17

Очаквам Бирои в първата, а "ботушарите" ще са фаворити във втората, просто класата им е дотам. Препочитам софийските буфери да изпаднат пред Черноморец. Локо и Славия - стари отбори с по една шепа фенове, които се използват от бат Венци и Гигата за редене на точни резултати - не знам какво място имат в "А" група :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 окт 2013 13:30

boabbb написа:не знам какво място имат в "А" група :roll:

boabbb написа:за редене на точни резултати

Е ти си си отговорил де :mrgreen:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 02 окт 2013 15:29

whitebear написа:
mirodes написа:Седмиците са ясни.Не е ясно дали обаче ще завършат 14 отбора първенството.Двата бургаски отбора и Пирин като нищо могат и да не завършат.

Не следя Черноморец, тъй като съм фен на друг отбор, но това не е ли един от малкото (или единственият) отбор в България, който се самоиздържа? Бях чул нещо от сорта на 7 млн. лева трансфери (изходящи) за последните 2 години, което прави по 3.5 млн бюджет на година (ако парите се влагат директно). Така че, не мисля че те ще имат финансови проблеми.

7 млн. приходи от трансфери за две години :lol: :lol: :lol: това някакъв виц ли е?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 окт 2013 17:35

Отбора ако заиграе и трупа точни няма да изпадне ! Не ми пука дали не допускат изпадане на софийски отбор ..

Върни се в “Берое”