Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот mistreated » 02 окт 2013 08:34

1982 написа:Куба, САЩ и Германия не бяха нищо особено тогава. Не манипулирай така евтино, Германия онези години беше много по-слаб тим, както и САЩ, Куба също, мисля че Вилфредо Леон още не беше заиграл за тях, той им вдигна нивото в по-следващите години.

Слушай пикльо, ако още веднъж ме наречеш лъжец и манипулатор няма да те търпя. Съвсем сериозно ти го казвам!
Ти ако познаваш отборите на САЩ и Куба от 2-3 години насам, има хора, които познават тези отбори от 20! САЩ само 2 години след това световно първенство станаха Олимпийски шампион и победител в Св. лига със същия отбор. Куба пък не знам от колко време не е излизала от топ 10 на св. ранглиста. Една година по-рано, през 2005-та станаха бронзови медалисти от Св. лига в Белград, завършвайки на първо място в предварителната група с нас, Италия и Франция и побеждавайки Полша за третото място.
Германия пък в първата група победи Франция и Куба, като завърши с 4 победи и една загуба, колкото имаха Бразилия и Франция!
Затова ти давам последен шанс да си замълчиш, защото нямаш никаква идея за какво говориш.
Последна промяна от mistreated на 02 окт 2013 10:29, променено общо 2 пъти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Волейбол - Всекидневна тема

Мнениеот MuFc1878 » 02 окт 2013 08:40

[center]Казийски пред завръщане в националния отбор[/center]

Матей Казийски е готов да се върне в националния отбор. Посрещачът на турския Халкбанк е заявил пред свои близки, че по всяка вероятност отново ще облече екипа на България, твърди "Меридиан Мач".

Решението волейболистът е взел по време на финалната фаза на европейското първенство в Копенхаген, където нашите останаха в подножието на медалите. Матей скачал като обезумял на полуфинала с Италия, който загубихме с 1:3, след като спечелихме категорично първия гейм.

Казийски дори обмислял да се присъедини към тима още за квалификациите за световното първенство през януари, на които по всяка вероятност зала "Арена Армеец" ще бъде домакин.

Както е известно, волейболистът не е обличал националната фланелка от миналото лято. Той се отказа от отбора след втората олимпийска квалификация, която ни прати на игрите в Лондон. През това време федерацията скандално уволни тогавашния селекционер Радостин Стойчев и само след няколко дни го върна на поста.

Казийски, заедно с треньора, поискаха ръководството на централата да се оттегли, което не се случи. Сега обаче Матей е готов на компромис, за да зарадва отново българската публика.

Колко е вярна тази новина предвид източника, не се знае....

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 окт 2013 10:08

Дано да се върне! Нужен ни е, няма спор! Ама споделил инфото пред близки, пък ММ знаят ..... :roll:

Потребителски аватар
1982

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот 1982 » 02 окт 2013 11:45

mistreated написа:Слушай пикльо, ако още веднъж ме наречеш лъжец и манипулатор няма да те търпя. Съвсем сериозно ти го казвам!
Ти ако познаваш отборите на САЩ и Куба от 2-3 години насам, има хора, които познават тези отбори от 20!

Пикльо може да викаш на баща си, че е създал такова нещо като теб.

И точно защото гледам волейбол от над 20 години, не можеш да ме манипулираш.

И САЩ, и Куба, имаха не малки периоди, в които не бяха нищо особено като отбори, ама явно толкова си се и интересувал от волейбол, само се пъчиш, нищо не знаеш. Куба, между впрочем, и сега са много зле. Слабички са като отбор.

mistreated написа:САЩ само 2 години след това световно първенство станаха Олимпийски шампион и победител в Св. лига със същия отбор. Куба пък не знам от колко време не е излизала от топ 10 на св. ранглиста.

Куба не излизат защото са от такъв регион, ама ти май не знаеш как се определя тази ранглиста. И кои неща носят точки. Само един жокер - последно като гледах ранглистата, Австралия беше 12-а, а Франция 18-а. Много показателно.

САЩ през 2006-а въобще не бяха силата от 2008-а, то и ние не можахме да се класираме за европейското през 2005-а, ама 1-2 години по-късно станахме 3-и на световното. Пишеш пълниглупости, нещата се менят много бързо.

mistreated написа:Затова ти давам последен шанс да си замълчиш, защото нямаш никаква идея за какво говориш.

Ти няма как да ми определяш дали да замълчавам или не, ти си никой, не се взимай толкова насериозно. Като тедразня,просто не ми отговаряй. Елементарно е.

А страшната Полша тази година и ние, и Франция, я бихме 3 пъти. Явно не са чак такъв страшен отбор. Ама карай де, Италия и Сърбия сто на сто не биха минали през нашия велик поток.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 окт 2013 11:48

И много ме радва как се палиш и драпаш до последно да омаловажиш резултатите на Италия и Сърбия. :lol: :lol: НЕма такова завистливо и злобно племе. :lol: :lol:

И ето резултатите на Италия и Сърбия срещу Германия от СЛ тази година:

Италия - Германия 3:0
Италия - Германия 3:2

Сърбия - Германия 1:3
Сърбия - Германия 3:2

И нашите от ЕП с тях:

Германия - България 3:2
Германия - България 1:3

Иначе страшният и непобедим тим на Германия, ужасният поток. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 окт 2013 12:25

1982 написа:И много ме радва как се палиш и драпаш до последно да омаловажиш резултатите на Италия и Сърбия. :lol: :lol: НЕма такова завистливо и злобно племе. :lol: :lol:

И ето резултатите на Италия и Сърбия срещу Германия от СЛ тази година:

Италия - Германия 3:0
Италия - Германия 3:2

Сърбия - Германия 1:3
Сърбия - Германия 3:2

И нашите от ЕП с тях:

Германия - България 3:2
Германия - България 1:3

Иначе страшният и непобедим тим на Германия, ужасният поток. :lol: :lol:

Не е точно така, както го говориш. Щом като специалистите определиха групата като тежка, значи е така. Нали ти казах за класата? Нека ги видим сърбите в подобен поток! Ако не се справят, не ми ги хвали особено, но че ни превъзхождат в някои отношения, така си е.
Ако си запазим позициите още две- три години, няма да имаш право да говориш така. Нещата обаче са наистина относителни. От друга страна, много добре си знаем спортистите, че когато са в изгодна ситуация, подценяват положението и после :x
Не можем да си правим сметките. Честно казано, не искам да е така.
Ние сме по - горд народ от сърбите. На тях отпреди им помага и западното влияние, а и не са гранична зона като нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 окт 2013 13:06

Никъде не съм споменавал, че Италия не можеха да преминат нашия поток. Казах, че са избрали лесния път, но някой дори не може да чете. Сърбия не можеха да го преминат и това е. Точка!
Това, че България не се класира на ЕП през 2005, а през 2006 стана бронзов медалист на СП само доказва думите ми, че има отбори, които са си постоянна величина във волейбола и слабото представяне на дадено първенство не ги прави слаби отбори, като цяло. Това се отнася точно за САЩ и Куба! Ако Симон, Портуондо, Камехо и Диаз не ти говорят нищо, аз не мога да ти помогна. Същото се отнася за Приди, Стенли, Милър, Хоф, Полстър и т.н.
Самият факт, че четвърти отбор в групата на Сърбия, Русия и Полша е Япония :o , показва само какво представляваха останалите съперници на тези 3 отбора.
А Австралия са пред Франция не заради континенталното им първенство, а заради участието им на Олимпиадата. Куба не участва на нея, но пак е доволно напред в ранглистата. Куба има най-добрите играчи в света в момента, но за съжаление те не играят за отбора по една или друга причина. Не ми се мисли какво биха представлявали с волейболисти, като Хуанторена, Симон, Леон и Ернандес.

[offtopic]А заради обидите към мен ще си понесеш съответното наказание.[/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 окт 2013 15:27

Вярно ли, е че Матейчо се връща ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 окт 2013 15:43

Rofles написа:Вярно ли, е че Матейчо се връща ?

Колкото ти знаеш, толкова и ние :) Ако излезе пред камерите и го заяви, тогава ще повярвам. Засега за мен е партенка.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 окт 2013 23:09

В неделя започва световното първенство за младежи до 23 г, където ние също ще участваме. Общо 12 отбора ще спорят за медалите, като европейските участници сме ние, Русия и Сърбия.
България е в група с домакините от Бразилия, Аржентина, Доминиканска република, Тунис и Египет. Целта е поне второ място в групата, за да се класираме на полуфиналите, което ще бъде трудно, като се има предвид силните младежки формации на Аржентина. За Бразилия няма какво да говорим.
От мъжкият ни отбор ще участват Ники Пенчев и Добри Димитров.
Първият ни мач е в неделя срещу Египет. Ако някой иска може да направи отделна тема, ако не - ще коментираме тук.

Върни се в “Волейбол”