Ясни ли са двете седмици?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Ясни ли са двете седмици?

Мнениеот Corwin » 01 окт 2013 22:13

Мисля, че седмиците са ясни. Евентуално Бероето да се намести в първата, но се съмнявам. Трябва ЧМ да се изложат мноооооооооооооооооооого (дори и по техните занижени стандарти).

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 окт 2013 22:21

Bombardier написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
MagicMoments написа:Черноморец,Любимец,Пирин и Нефтохимик изпадат.4 софийски отбора в елита ще има и когато отборите станат 12

Няма да изпаднем помни ми думите

Нещо не съм оптимист, а ти защо си 8-)

Ще видите ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 окт 2013 22:22

mirodes написа:Седмиците са ясни.Не е ясно дали обаче ще завършат 14 отбора първенството.Двата бургаски отбора и Пирин като нищо могат и да не завършат.Честно казано бургазлии изобщо няма да ми липсват.Четвъртият по големина град в България,със много хубав стадион,а да ходят на мач по 500 човека е направо срамота.Явно в този град не обичат футбола.

Голямо самочувствие голямо нещо ... ти сигурно си фен на някой отбор от В група .... Не се притеснявай иначе за стадиона - никога няма да имате такъв от който и отбор да си ;)

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 01 окт 2013 22:23

Corwin написа:Мисля, че седмиците са ясни. Евентуално Бероето да се намести в първата, но се съмнявам. Трябва ЧМ да се изложат мноооооооооооооооооооого (дори и по техните занижени стандарти).

Аз взе си мисля, че Берое ще измести Черно Море от първата седмица.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 22:27

Черно море и Локо Пд имат наистина качествени отбори, желая им успехи, но не съм сигурен какво постоянство могат да покажат. Славия или Берое също не се славят с такова, но нищо чудно да направят някой финален спринт за 7-то място. Другите 5 отбора за първата седмица ми изглеждат сигурни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 окт 2013 22:30

Bombardier написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
MagicMoments написа:Черноморец,Любимец,Пирин и Нефтохимик изпадат.4 софийски отбора в елита ще има и когато отборите станат 12

Нещо не съм оптимист, а ти защо си 8-)

Аз съм съгласен с него обаче. Сега е едно, бой и пак бой, ОК. После обаче ще има мачове само с отбори от втората седмица. Мачовете с Пирин и Нафтата ще са директна битка за оцеляване и ще се влезе в тях по друг начин, с Любимец също и поне като домакини. Големия въпрос е кои ще са ДРУГИТЕ в борбата за оцеляване. Ако са Берое, Славия, Локо София ще има мноооого удари под кръста от софийските, а Беройци просто ще направят каквото трябва и няма да са дори кандидат за изпадане.

Отсега твърдя, че Славия ако ще в редовния сезон да завърши на 30то място, стига Венци Стефанов да продължи да държи отбора те няма да изпаднат. По-скоро ФИФА ще прати Септември Криводол в Шампионска лига вместо Манчестър Юнайтед, отколкото Прасчо ТОЧНО СЕГА да изпусне кинтите. Догодина или след 2 може и да не му е по силите да удържи, но сега ще се справи. Да не говорим за това как при предишния път, когато имаше плейофи Славия "изненадващо" изпревари за 7 място Спартак Плевен, които записаха редица мачове със "великолепна" игра за да стане тоя номер.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 01 окт 2013 22:44

Ivo-Chernomoretz написа:

Вие ако не сте четвъртия, кой ще е?Нито Гигов, нито Венци Стефанов ще позволят отборите им да изпаднат!Тази година изпадате заедно с Нефтохимик, Любимец и Гоце Делчев.Просто няма кои други да влязат в това число!Сори...

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 01 окт 2013 23:21

mirodes написа:Седмиците са ясни.Не е ясно дали обаче ще завършат 14 отбора първенството.Двата бургаски отбора и Пирин като нищо могат и да не завършат.

Не следя Черноморец, тъй като съм фен на друг отбор, но това не е ли един от малкото (или единственият) отбор в България, който се самоиздържа? Бях чул нещо от сорта на 7 млн. лева трансфери (изходящи) за последните 2 години, което прави по 3.5 млн бюджет на година (ако парите се влагат директно). Така че, не мисля че те ще имат финансови проблеми.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 01 окт 2013 23:39

Ivo-Chernomoretz написа:
mirodes написа:Седмиците са ясни.Не е ясно дали обаче ще завършат 14 отбора първенството.Двата бургаски отбора и Пирин като нищо могат и да не завършат.Честно казано бургазлии изобщо няма да ми липсват.Четвъртият по големина град в България,със много хубав стадион,а да ходят на мач по 500 човека е направо срамота.Явно в този град не обичат футбола.

Голямо самочувствие голямо нещо ... ти сигурно си фен на някой отбор от В група .... Не се притеснявай иначе за стадиона - никога няма да имате такъв от който и отбор да си ;)

Аз ли съм виновен,че в Бургас не обичате футбола.Пловдив е малко по-голям от Бургас,но феновете си обичат отборите и ходят на стадионите.А в Пловдив нямат такъв стадион като Лазур.В Стара Загора е същото положение.Честно казано хич няма да ми липсвате,особено пък онзи палячо дето все съдиите са му виновни.Интересно като беше треньор в Саудитска Арабия дали също така е подскачал като маймуна на стадиона?Но съм сигурен,че и двамата с теб знаем,че се е спотайвал като ученичка.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 01 окт 2013 23:45

whitebear написа:
mirodes написа:Седмиците са ясни.Не е ясно дали обаче ще завършат 14 отбора първенството.Двата бургаски отбора и Пирин като нищо могат и да не завършат.

Не следя Черноморец, тъй като съм фен на друг отбор, но това не е ли един от малкото (или единственият) отбор в България, който се самоиздържа? Бях чул нещо от сорта на 7 млн. лева трансфери (изходящи) за последните 2 години, което прави по 3.5 млн бюджет на година (ако парите се влагат директно). Така че, не мисля че те ще имат финансови проблеми.

Да последните години продадоха доста чужденци намираха ги от някаде и се оказваха доста сполучливи и затова Херо все се бори да прави нов отбор всеки сезон и донякаде му се получаваше все пак е треньор.Но май до тук сега не виждам кой ще продадат не случаино доста от чужденците избягаха рано рано.А относно кой ще изпадне има време както и за седмиците все пак има 15 мача.

Върни се в “Берое”