BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Re: BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Мнениеот Антикомунист » 01 окт 2013 16:45

shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.

Вие сам си признавате, че ще извъшите престъпление срещу нормални хора, като искате да ги отровите? Сега ако има нормална , а не комунистическа прокуратура, дали няма да лежите в затвора?Но какво може да се очаква от комунистически престъпник , освен да върши престъпления и убийства!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 окт 2013 16:58

Антикомунист написа:
shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.

Вие сам си признавате, че ще извъшите престъпление срещу нормални хора, като искате да ги отровите? Сега ако има нормална , а не комунистическа прокуратура, дали няма да лежите в затвора?

Аз съм пацифист по убеждения и никога не бих подкрепил насилието като средство за саморазправа. Тези западни "журналисти" обаче вредят на България и друг изход за съжаление няма, пък и ефективен диалог с тях би бил излишен, понеже същите са крайно твърдоглави, а и да си кажа правичката, не знам езика.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 01 окт 2013 17:04

shumkar_44 написа:
Антикомунист написа:

Вие сам си признавате, че ще извъшите престъпление срещу нормални хора, като искате да ги отровите? Сега ако има нормална , а не комунистическа прокуратура, дали няма да лежите в затвора?

Аз съм пацифист по убеждения и никога не бих подкрепил насилието като средство за саморазправа. Тези западни "журналисти" обаче вредят на България и друг изход за съжаление няма, пък и ефективен диалог с тях би бил излишен, понеже същите са крайно твърдоглави, а и да си кажа правичката, не знам езика.

За първи път чувам комунист да е пацифист по убеждения! Вие сте безбожници , религията за вас е опиум за народите , колко достойни свещенници избихте вие комуноидите , колко достойни български генерали, участвали във войните за България избихте, атентата в църквата "Свети Крал" , който вие неуважаеми комунистически престъпници извършихте , един от най черните атентати на 20-ти век!Вие готов ли сте да се извините на българския народ за мъките и страданията,убийствата, концлагерите, които донесохте вие комунягите?Готов ли сте да се помолите за прошка? Вие бил ли сте член на терористичната банда БКП?Спите ли спокойно?Имате ли съвест , човешка , а не комунистическа?По-вредни хора за България от комунистите няма!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 окт 2013 17:41

Не, не спя спокойно, понеже имам физиологически проблеми, породени от напредналата ми възраст и нощното гърне е по - скоро необходимост, отколкото лукс! Ето, станали Ви по-добре като ме изложихте зверски?! Повече да не сте ми писали за нищо, грубиянино!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 окт 2013 17:50

Краставичарят Ганчо написа:
Viktor4o_Rs написа:
CHE написа:Аз пък се кефя че сме номер 1 в дадено нещо , а имено наи привлекателния морски курорт в Европа за младите любители на алкохола и партитата,и изместваме световно известни курорти като Маиорка и Ибиса.

Кой ти каза тая глупост ? :lol: :lol: :lol: Изместваме ги на кукуво лято ;) Там ходят много по-платежоспособни туристи, тук идват мизерници и бедняци, които просто искат да се наливат до припадък и да правят неща, които в техните страни никой няма да им позволи. Всички знаем какво представлява Слънчев бряг - коптор, бардак, евтин алкохол, чалга ... И забравете и държавата да печели нещо, защото нито приходи се отчитат такива каквито са, нито има добър контрол. За съжаление на този етап няма какво да предложим, освен евтин алкохол и български курветини по морето, и то на най-мизерните британци, немци, руснаци и скандинавци. По-платежоспособните ще идат я в Гърция, я в Турция, за френската Ривиера и Ибиза дори няма какво да говорим.

Изобщо не си прав! Българската икономика печели много от Слънчев бряг, дори бих казал, че това е златната кокошка на България. Първо много българи печелят страшно много пари от бизнеса си там. Изключително много хора си намират и работа, макар и сезонна. За тях това е глътка въздух, а и припечеленото го харчат пак в България. Държавата и Община Несебър също печелят много, не случайно Несебър е най-богатата община в България на глава от населението. През юли и август над 300 000 чужденци всеки ден си оставят парите в България, какво по хубаво от това. Не съм съгласен, че идват и само бедняци, специално от Русия и скандинавските страни идват и много хора от средната класа.
Аз като отида там и гледам възторга на чужденците се чувствам горд, че съм българин.

Аз лично не съм във възторг, че моята страна може да предложи само евтина пиячка и леки жени, ама разни хора, разни идеали. Но както казах, явно няма какво да предложим друго. Че е доходоносно - така е, имам приятели аниматори, които вадят добри пари. И други, които са готвачи, сервитьори или бармани. :roll: Доходите са огромни, а далаверите и прането на пари - още повече.
Изображение

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 окт 2013 19:37

Този "курорт" трябва да се закрие!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 01 окт 2013 20:22

Аз лично не съм във възторг, че моята страна може да предложи само евтина пиячка и леки жени, ама разни хора, разни идеали. Но както казах, явно няма какво да предложим друго. Че е доходоносно - така е, имам приятели аниматори, които вадят добри пари. И други, които са готвачи, сервитьори или бармани. :roll: Доходите са огромни, а далаверите и прането на пари - още повече.[/quote]

Слънчев бряг далеч не е само пиячка и леки жени. Хората ходят там, защото има всевъзможни развлечения и никога не можеш да скучаеш. Има и суперхотели като Маджестик, Хелена Ризорт и други, които са на световно ниво. Има и ситен златист пясък на плажа, какъвто повечето курорти по света не притежават.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 окт 2013 20:32

ББС са снимали как англиийките свине се правят на дърво . И това е бъдещото поколение на Англия . :shock:

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 01 окт 2013 21:50

shumkar_44 написа:Не, не спя спокойно, понеже имам физиологически проблеми, породени от напредналата ми възраст и нощното гърне е по - скоро необходимост, отколкото лукс! Ето, станали Ви по-добре като ме изложихте зверски?! Повече да не сте ми писали за нищо, грубиянино!

Че вие комунистите сте си престъпници по рождение, независимо дали сте физически , духовни или морални престъпници!Ако не сте престъпници, няма да сте комунисти! Защо да съм грубиянин другарю Шумкар? Аз не съм убивал хора, не съм взривявал църкви и не служа на чужда и враждебна на България страна СССР, за разлика от вас комунягите!А вие нали сте железни комунисти , от няколко въпроса ли се притеснихте?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 23:54

Антикомунист написа:Че вие комунистите сте си престъпници по рождение, независимо дали сте физически , духовни или морални престъпници!Ако не сте престъпници, няма да сте комунисти! Защо да съм грубиянин другарю Шумкар? Аз не съм убивал хора, не съм взривявал църкви и не служа на чужда и враждебна на България страна СССР, за разлика от вас комунягите!А вие нали сте железни комунисти , от няколко въпроса ли се притеснихте?

Жеков, изкажи си мнението по ето тази тема: за антикомунистическите планове на две антикомунистически страни.
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=162989&st=0&sk=t&sd=a
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”