BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: BBC филмира алкохолния живот на Слънчев бряг

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 14:26

shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.

Аз лично съм посещавал хотел Рожен и ми хареса - природа, чист въздух, супер. Другарю, ако ги посрещнеш с питка със стрихнин, дали няма да напипаш панделата ? :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 окт 2013 14:28

CHE написа:Аз пък се кефя че сме номер 1 в дадено нещо , а имено наи привлекателния морски курорт в Европа за младите любители на алкохола и партитата,и изместваме световно известни курорти като Маиорка и Ибиса.

Кой ти каза тая глупост ? :lol: :lol: :lol: Изместваме ги на кукуво лято ;) Там ходят много по-платежоспособни туристи, тук идват мизерници и бедняци, които просто искат да се наливат до припадък и да правят неща, които в техните страни никой няма да им позволи. Всички знаем какво представлява Слънчев бряг - коптор, бардак, евтин алкохол, чалга ... И забравете и държавата да печели нещо, защото нито приходи се отчитат такива каквито са, нито има добър контрол. За съжаление на този етап няма какво да предложим, освен евтин алкохол и български курветини по морето, и то на най-мизерните британци, немци, руснаци и скандинавци. По-платежоспособните ще идат я в Гърция, я в Турция, за френската Ривиера и Ибиза дори няма какво да говорим.
Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 01 окт 2013 14:47

boabbb написа:
shumkar_44 написа:Ала защо репортерите не дойдат да филмират в китния Рожен? Това би ме зарадвало много. Аз лично ще ги посрещна с вкусна питка със стрихнин или маслен бисквит.

Аз лично съм посещавал хотел Рожен и ми хареса - природа, чист въздух, супер. Другарю, ако ги посрещнеш с питка със стрихнин, дали няма да напипаш панделата ? :mrgreen:

А как Ви звучи пирожка със цианид? Баница с арсеник? Сурвакане с тактически "Взмах" посред ранна есен? Не ме е еня вече, защото тези проклети западани "журналисти" идват в нашата татковина да отразяват само негативното, понеже именно то е интересно за затлъстелите пройдохи от Обединеното фекално кралство. За това, ако някой ден някой от тези люде припари в Рожен, навярно ще бъде изпратен в дървен вертолет за вкъщи!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 окт 2013 14:47

Не че ми харесва тази тип туризъм, но поне Слънчев бряг си е намерил своя ниша - алкохолният и секс туризъм. При това застрояване няма как да искаме да идват качествени туристи. Най-добре е да има за всеки по нещо. Семейни курорти където можеш да си починеш и такива като Слънчев бряг. Изпуснаха се нещата преди много години с урбанизацията на Черноморието, вече е късно.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 окт 2013 15:00

За по-добър вкус Ви съветвам да прибавите и калиев цианид към стрихинина 8-) Смятам че няма да има човек на планетата, който да не оцени нашето гостоприемство по достойнство 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 окт 2013 15:47

Viktor4o_Rs написа:Кой ти каза тая глупост ? :lol: :lol: :lol: Изместваме ги на кукуво лято ;) Там ходят много по-платежоспособни туристи, тук идват мизерници и бедняци, които просто искат да се наливат до припадък и да правят неща, които в техните страни никой няма да им позволи. Всички знаем какво представлява Слънчев бряг - коптор, бардак, евтин алкохол, чалга ... И забравете и държавата да печели нещо, защото нито приходи се отчитат такива каквито са, нито има добър контрол. За съжаление на този етап няма какво да предложим, освен евтин алкохол и български курветини по морето, и то на най-мизерните британци, немци, руснаци и скандинавци. По-платежоспособните ще идат я в Гърция, я в Турция, за френската Ривиера и Ибиза дори няма какво да говорим.

+1

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 01 окт 2013 16:32

Viktor4o_Rs написа:
CHE написа:Аз пък се кефя че сме номер 1 в дадено нещо , а имено наи привлекателния морски курорт в Европа за младите любители на алкохола и партитата,и изместваме световно известни курорти като Маиорка и Ибиса.

Кой ти каза тая глупост ? :lol: :lol: :lol: Изместваме ги на кукуво лято ;) Там ходят много по-платежоспособни туристи, тук идват мизерници и бедняци, които просто искат да се наливат до припадък и да правят неща, които в техните страни никой няма да им позволи. Всички знаем какво представлява Слънчев бряг - коптор, бардак, евтин алкохол, чалга ... И забравете и държавата да печели нещо, защото нито приходи се отчитат такива каквито са, нито има добър контрол. За съжаление на този етап няма какво да предложим, освен евтин алкохол и български курветини по морето, и то на най-мизерните британци, немци, руснаци и скандинавци. По-платежоспособните ще идат я в Гърция, я в Турция, за френската Ривиера и Ибиза дори няма какво да говорим.

Изобщо не си прав! Българската икономика печели много от Слънчев бряг, дори бих казал, че това е златната кокошка на България. Първо много българи печелят страшно много пари от бизнеса си там. Изключително много хора си намират и работа, макар и сезонна. За тях това е глътка въздух, а и припечеленото го харчат пак в България. Държавата и Община Несебър също печелят много, не случайно Несебър е най-богатата община в България на глава от населението. През юли и август над 300 000 чужденци всеки ден си оставят парите в България, какво по хубаво от това. Не съм съгласен, че идват и само бедняци, специално от Русия и скандинавските страни идват и много хора от средната класа.
Аз като отида там и гледам възторга на чужденците се чувствам горд, че съм българин.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 01 окт 2013 16:39

За съжаление след 69 години съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство България от едно проспериращо Царство беше докарана до това да стане съветска кочина! Комунистическите престъпници превърнаха нацията ни от знаеща, можеща , интелигентна до една дебилска проста алкохолизирана маса , която не се изнтересува какво се случва с България!Спасението на България е радикална и безкомпромисна декомуниззация!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 16:41

Антикомунист написа:За съжаление след 69 години съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство България от едно проспериращо Царство беше докарана до това да стане съветска кочина! Комунистическите престъпници превърнаха нацията ни от знаеща, можеща , интелигентна до една дебилска проста алкохолизирана маса , която не се изнтересува какво се случва с България!

Ти си ненормален, честно :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 01 окт 2013 16:44

Антикомунист написа:За съжаление след 69 години съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство България от едно проспериращо Царство беше докарана до това да стане съветска кочина! Комунистическите престъпници превърнаха нацията ни от знаеща, можеща , интелигентна до една дебилска проста алкохолизирана маса , която не се изнтересува какво се случва с България!Спасението на България е радикална и безкомпромисна декомуниззация!

Извергггггггггггггггг :lol:

Върни се в “Свободна зона”