Уникален ПОЗОР:
"Атакисти" създадоха проблеми в ресторант в Брюксел
"По време на пътуването си в Брюксел, по време на което не успяха да се срещнат с нито една от европейските партии, депутатите от "Атака" са създали проблеми в ресторант в центъра на Брюксел, съобщи Би Ти Ви. Те са създавали проблеми на останали гости на заведението, а след това са се опитали да се измъкнат без да си платят сметката.
Служител на ресторант "Къщата на лебеда", известен с това, че там през ХІХ век е написан "Комунистическият манифест" на Карл Маркс, потвърди информацията за инцидента, подчертавайки, че "атакистите", които се представили като български политици, били в "доста нетрезво състояние".
В един момент от вечерта персоналът на заведението забелязал, че членове на групата се изнизват един по един "все едно отиват да пушат цигара". Осъзнавайки че българската делегация се опитва да си тръгне без да плати, от персонала на заведението успели да догонят един от последните излизащи и да му представят сметката.
От управата на ресторанта "Къщата с лебеда" не си спомнят точно името на човека направил резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 22 българи.
"Когато пристигнаха, започнаха да поръчват порядъчно количество шампанско и грапа. От един момент нататък алкохолът започна да им идва в повече. Това ескалира в изблици на насилие над преминаващите край тях хора. Викаха сервитьорите, като ги замеряха с тапи, и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за други клиенти", разказва управителката на ресторанта.
В крайна сметка от заведението са решили да спрат алкохола на българските народни представители. Тогава те решили да си тръгнат без да платят сметка от около 1530-1600 евро. "Наложи ни се да блокираме част от групата в заведението, докато не платят", допълва тя.
Информацията беше разпространена първо от антиправителствената информационна служба "NOрешарски". Те предадоха, че депутатът от "Атака" Миглена Александрова отрича случилото се.
Тази сутрин Венцислав Лаков, също народен представител от партията, заяви, че публикацията е интересна. "Много е интересно как са измислили тази сума, защото тя е много висока като стойност", каза той в сутрешния блок на Би Ти Ви. Телевизията предаде, че от "Атака" са коментирали, че това е инсинуация и пореден опит да се вкарат депутатите ѝ в скандал."
http://www.dnevnik.bg
Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Между впрочем какво ще стане с Атака няма да го определят фенове на ББ или на деформаторския блок. Ще го определят симпатизантите на Атака. Към днешна дата според поредният екзитпол на Галъп, биха взели 2.7 %, което като се вземе впредвид 36%, решили да не гласуват, означава преминаване на 4%-ата бариера. Неприятно за мнозина, както се казва в една песен. Но е факт. Факт е и превес с 1% на тези, които не искат оставка на кабинета над противниците му.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/10/ ... deleno_po/
Въобще тези гласове няма да се изгубят. както и преди съм казвал, при евентуални избори към 17 часа резултатите ще са видимо ясни. Ако Атака е добре, си гласуваме по дифолт. Ако отпада доста под бариерата-гласчето отива по предназначение.
Между впрочем и тези изследвания дават пълно мнозинство на БСП и ДПС при евентуални избори. Да не говорим, че и Атака е вътре. Много жалко, но какво да се прави...
Въобще тези гласове няма да се изгубят. както и преди съм казвал, при евентуални избори към 17 часа резултатите ще са видимо ясни. Ако Атака е добре, си гласуваме по дифолт. Ако отпада доста под бариерата-гласчето отива по предназначение.
Между впрочем и тези изследвания дават пълно мнозинство на БСП и ДПС при евентуални избори. Да не говорим, че и Атака е вътре. Много жалко, но какво да се прави...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Ужас, Боже, родила съм се в грешното време... 

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
sin4ec написа:Между впрочем какво ще стане с Атака няма да го определят фенове на ББ или на деформаторския блок. Ще го определят симпатизантите на Атака. Към днешна дата според поредният екзитпол на Галъп, биха взели 2.7 %, което като се вземе впредвид 36%, решили да не гласуват, означава преминаване на 4%-ата бариера. Неприятно за мнозина, както се казва в една песен. Но е факт. Факт е и превес с 1% на тези, които не искат оставка на кабинета над противниците му.
Как пък го изчисли това, че заради тези 36% негласуващи Атака ще минат 4-те процента?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
doktora25 написа:dunavfc написа:Колега,имах много по-високо мнение за теб,май съм бил доста наивен![]()
Нормален човек,не може да има уважение към АТАКА,мисля,че е малоумно и ненужно да изброявам причините за това. Човек трябва да е бил в дълбока кома през последните години,особно през последните месеци за да запазва,каквото и да е било уважение към тези хора.
Не е истина как лесно ви манипулират и как елементарно прокарват идеята,че в момента са били държали държавнически.На тия приказки могат да се хванат само зомбираните идиоти по техните сбирки,норнален човек не може,затова и се чудя,докторе защо при теб се е получило така ?
Някой хора,заради омразата си към ГЕРБ сте готови да загърбите всякакви ценности,морал и достойнство. Всеки,който действа против интересите на ГЕРБ,дори и да е срещу интересите на държавата,заслужава "уважение" страховита логика.
ПП: Я да попитам,провеждането на "граждански" арести от страна на някакви олигофрени,срещу всеки,който не им е симпатичен малко ли ? Можеш ли да ми кажеш,коя е другата страна в света в която се е случвало подобно безобразие ?
А влизането в парламента с пистолет ? Разправията със журналисти и обикновени граждани,ежедневно ?
Какво уважение можеш да имаш към хора,които целенасочено отидоха пред една джамия и създадоха безредици,без никой да ги е провокирал ?
Бих искал да попитам и къде другаде по света е възможно да има коалиция между етническа партия и националистическа ? Може ли да ми дадеш друг пример в света ?
Аз не мразя толкова самите ГЕРБ, нито самите хора, колкото тяхната платформа, възгледи и политика. Те са вредните за страната и ако единственото лекарство срещу тях е коалиция между БСП, ДПС и Атака - така да бъде, докато не бъде измислено ново такова, нещо което аз лично силно се надявам. По същия начин аз не харесвам толкова самите атакисти колкото тяхната програма, имат много общи възгледи и сходства в платформите с БСП и силно се надявам при една здрава коалиция да почнат да ги изпълняват едно по едно. В случая ДПС е необходимото с оглед на мнозинството зло, а не Атака. Кажи ми каква друга коалиция ще построи АЕЦ Белене, нещо което многократно съм изтъквал колко е важно за бъдещето ни, и ако бяха постъпили "достойно" и "морално" и не бяха подкрепили правителството дали можеше да се стигне до някаква положителна развръзка по въпроса?
На база на предизборните програми на партиите, може да кажем, че Атака е най-лявата партия у нас, след нея е БСП. И това не е субективно мнение на някого, а научно обоснована оценка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
praistoria написа:Борисов си подаде оставката за 13 дни рехави протести
Ама ти наистина ли вярваш, че Боко подаде оставка заради протестите ?

И как по-точно са били "рехави", т'ва не е сериозно, човек.
Ако онези протести през зимата са били "рехави", то летните, сравнение с тях, направо са си 20-30 човека.

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
doktora25 написа:dunavfc написа:И понеже БСП са за АЕЦ Белене и сигурно ще го построят в близките 250 год. трябва да се приемаш всичко останало,което се случва за нормално ? Ти сам си слагаш някакво ограничение и едва ли не,утре ако ще да се повтори атентата през 1925 пак ще им простиш само и само да направят АЕЦ Белене.
Не може човек да пренебрегва своите възгледи и принципи в името на каквото и да е било.
Все едно аз да остана лоялен на ГЕРБ или друга дясна партия,въпреки,че например управляват БСП,ДСП или АТАКА,само и само "моите" хора да са на власт.
АТАКА бяха осъдени от всичко де що има някакъв акъл,Европа също реагира и това да се оправдава,само защото подкрепяли правителството не върви !
Ти сериозно ли гледаш с някакво доверие към програмата на АТАКА ? Колко от техните неща ще влязат в употреба ? Нали знаеш,едно е когато си малка партия,каквато е АТАКА да сътвориш една симпатична платформа с ясното съзнание,че никога няма да ти се наложи да я изпълниш.
Вярваш ли,че заплатите ще станат 1000 лв. ? Пенсията 500 лв. ? Или пък,че ще се отнеме концесията на ЕРП-тата и всякакви други концесионери ? Или може би ще започне масова национализация ? Това последното особено ми е любопитно да го видя и как ще се приеме от Европа...
Аз пак те питам ти ако си на мястото на привържениците на БСП или ДПС какво би предпочел подкрепа от Атака или нови избори?
Аз ти отговорих,но явно не си ме разбрал. Няма да подкрепя никое правителство начело на ГЕРБ,ако това е с цената на насилствена коалиция. Коалиция на ГЕРБ с АТАКА,БСП и ДПС не бих приел НИКОГА и ако се случи някой ден евентуално,ще бъде и денят в който никога повече няма да дам подкрепата си на ГЕРБ.
Ако бях привърженик на БСП и особено на ДПС,никога не бих подал ръка на тия ненормалници. Аз ако бях симпатизант на ДПС отдавна да съм се отказал от тях,след като тази измислена партия сътвори и то за 2-ри път коалиция с хората,които едно време създадоха "Възродителният процес"
Tommi написа:doktora25 написа:dunavfc написа:Колега,имах много по-високо мнение за теб,май съм бил доста наивен![]()
Нормален човек,не може да има уважение към АТАКА,мисля,че е малоумно и ненужно да изброявам причините за това. Човек трябва да е бил в дълбока кома през последните години,особно през последните месеци за да запазва,каквото и да е било уважение към тези хора.
Не е истина как лесно ви манипулират и как елементарно прокарват идеята,че в момента са били държали държавнически.На тия приказки могат да се хванат само зомбираните идиоти по техните сбирки,норнален човек не може,затова и се чудя,докторе защо при теб се е получило така ?
Някой хора,заради омразата си към ГЕРБ сте готови да загърбите всякакви ценности,морал и достойнство. Всеки,който действа против интересите на ГЕРБ,дори и да е срещу интересите на държавата,заслужава "уважение" страховита логика.
ПП: Я да попитам,провеждането на "граждански" арести от страна на някакви олигофрени,срещу всеки,който не им е симпатичен малко ли ? Можеш ли да ми кажеш,коя е другата страна в света в която се е случвало подобно безобразие ?
А влизането в парламента с пистолет ? Разправията със журналисти и обикновени граждани,ежедневно ?
Какво уважение можеш да имаш към хора,които целенасочено отидоха пред една джамия и създадоха безредици,без никой да ги е провокирал ?
Бих искал да попитам и къде другаде по света е възможно да има коалиция между етническа партия и националистическа ? Може ли да ми дадеш друг пример в света ?
Аз не мразя толкова самите ГЕРБ, нито самите хора, колкото тяхната платформа, възгледи и политика. Те са вредните за страната и ако единственото лекарство срещу тях е коалиция между БСП, ДПС и Атака - така да бъде, докато не бъде измислено ново такова, нещо което аз лично силно се надявам. По същия начин аз не харесвам толкова самите атакисти колкото тяхната програма, имат много общи възгледи и сходства в платформите с БСП и силно се надявам при една здрава коалиция да почнат да ги изпълняват едно по едно. В случая ДПС е необходимото с оглед на мнозинството зло, а не Атака. Кажи ми каква друга коалиция ще построи АЕЦ Белене, нещо което многократно съм изтъквал колко е важно за бъдещето ни, и ако бяха постъпили "достойно" и "морално" и не бяха подкрепили правителството дали можеше да се стигне до някаква положителна развръзка по въпроса?
На база на предизборните програми на партиите, може да кажем, че Атака е най-лявата партия у нас, след нея е БСП. И това не е субективно мнение на някого, а научно обоснована оценка.
Категорично,вярно !
Строежът на АМ "Тракия" бил оскъпен с 18 млн. лв.
За магистрала "Люлин" общо платените средства надвишават първоначалната стойност на договора с 35%, също заради допълнителни разходи, обяви регионалният министър Десислава Терзиева
Заради допълнителни договори строителството на магистрала "Тракия" се е оскъпило с 18 млн. лева. Това съобщи министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева по време на отчета за първите 100 дни от мандата.
За магистрала "Люлин" общо платените средства надвишават първоначалната стойност на договора с 35%, също заради допълнителни разходи.
Проблем се появява и с пътните тунели по тази магистрала заради некачествено изпълнение и неправилно инженерно решение, добави Терзиева.
Само за два от тунелите, при които има дефекти, се очаква пътната агенция да инвестира в ремонти около 260 хил.лв. през тази година, каза председателят на УС на агенцията "Пътна инфраструктура" Стефан Чайков, който присъства на отчета на министъра.
Реално сега се работи по пътни обекти с обща дължина над 1100 километра на стойност над 1,5 млрд. лева заедно със съоръженията. Министърът информира, че е изготвена специална програма за "малките" пътища, в която са записани пътните участъци, които се нуждаят от най-спешен ремонт, а рехабилитацията им ще стане в рамките на възможностите на бюджета.
При проверка на ремонтирани по оперативната програма "Регионално развитие" пътища в гаранционен срок - 61 обекта, е установено, че при над 80 на сто от тях има дефекти. Най-честите проблеми са отваряне на фуга между две ленти за движение, поява на пукнатини, изтрита пътна маркировка.
До 14 дни от пътната агенция ще имат окончателен доклад от проверките.
По отношение на оперативната програма министърът каза, че все още има проекти на около 25 общини, които са в риск, като най-честите проблеми са заради забавяне на процедурите за избор на изпълнител по ЗОП.
В отговор на въпрос министърът каза, че за следващия програмен период се предвижда около 20% от средствата да са за енергийна ефективност.
Министър Терзиева каза, че за четири месеца, в които тя е на поста, са били освободени 23 служители, докато в периода 2009-2013 г. текучеството на персонала е било почти 100%.
Оставка на Росен Плевнелиев! Върни парите, момче! Бъди честен пред народа си!
За магистрала "Люлин" общо платените средства надвишават първоначалната стойност на договора с 35%, също заради допълнителни разходи, обяви регионалният министър Десислава Терзиева
Заради допълнителни договори строителството на магистрала "Тракия" се е оскъпило с 18 млн. лева. Това съобщи министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева по време на отчета за първите 100 дни от мандата.
За магистрала "Люлин" общо платените средства надвишават първоначалната стойност на договора с 35%, също заради допълнителни разходи.
Проблем се появява и с пътните тунели по тази магистрала заради некачествено изпълнение и неправилно инженерно решение, добави Терзиева.
Само за два от тунелите, при които има дефекти, се очаква пътната агенция да инвестира в ремонти около 260 хил.лв. през тази година, каза председателят на УС на агенцията "Пътна инфраструктура" Стефан Чайков, който присъства на отчета на министъра.
Реално сега се работи по пътни обекти с обща дължина над 1100 километра на стойност над 1,5 млрд. лева заедно със съоръженията. Министърът информира, че е изготвена специална програма за "малките" пътища, в която са записани пътните участъци, които се нуждаят от най-спешен ремонт, а рехабилитацията им ще стане в рамките на възможностите на бюджета.
При проверка на ремонтирани по оперативната програма "Регионално развитие" пътища в гаранционен срок - 61 обекта, е установено, че при над 80 на сто от тях има дефекти. Най-честите проблеми са отваряне на фуга между две ленти за движение, поява на пукнатини, изтрита пътна маркировка.
До 14 дни от пътната агенция ще имат окончателен доклад от проверките.
По отношение на оперативната програма министърът каза, че все още има проекти на около 25 общини, които са в риск, като най-честите проблеми са заради забавяне на процедурите за избор на изпълнител по ЗОП.
В отговор на въпрос министърът каза, че за следващия програмен период се предвижда около 20% от средствата да са за енергийна ефективност.
Министър Терзиева каза, че за четири месеца, в които тя е на поста, са били освободени 23 служители, докато в периода 2009-2013 г. текучеството на персонала е било почти 100%.
Оставка на Росен Плевнелиев! Върни парите, момче! Бъди честен пред народа си!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
@daniel875
Относно "Оставка на Плевнелиев".
Пич,не искаш предсрочни избори за парламент защото ББ пак ще ги спечели и ще управлява България,но искаш избори за президент!Защо?Надяваш се ББ да се кандидатира за президент и така да не може да стане министър-председател или просто трябва да плюеш по всичко що е от ГЕРБ независимо,че нямаш основание за това?
Относно "Оставка на Плевнелиев".
Пич,не искаш предсрочни избори за парламент защото ББ пак ще ги спечели и ще управлява България,но искаш избори за президент!Защо?Надяваш се ББ да се кандидатира за президент и така да не може да стане министър-председател или просто трябва да плюеш по всичко що е от ГЕРБ независимо,че нямаш основание за това?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]