tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?
Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки буцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?
icanmecan написа:bigbonusprize написа:icanmecan написа:Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.
А вие, евроколоса, сте свикнали само да печелите ли? Кога пък за последно пробихте в Европа, кога пък свикнахте да печелите?
Е за разлика от теб аз не гедам футбол от 1990 година ти помниш ли тази година кой бихте за последно и да има разлика между двата сектора хора сме нии животни сте вие аиде ебете си маиката
zaleza1 написа:tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?
Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки бъцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.
zaleza1 написа:Абе престанете да се храните бе какво печелим от тези обиди.Нито ние сме прасете нито вие имате рога иначе София щеше да е селско стопанство.Не разбирате ли че така няма да станем по добри единствено ще затъваме в блатото наречено БГ манталитете.
tprodanov написа:zaleza1 написа:tprodanov написа:Тук е въпроса - а какво ти им даваш на футболистите, за да ти дават те?
Пари за билет,настинка и прегракнало гърло.А и достачно пари зимат,мисля.Доста голяма подкрепа въпреки бъцата в гърлото си която доиде от тяхната игра.
Парите за билет са мизерни, молим, не ги брой. От настинката ти, те нямат полза, а прегракнало гърло от вчера може да има единствено дучето, щото останалите мълчахте. Значи остават единстветно 10те лева, или колкото са там, които като отидеш в кръчма заминават за 10 минути.
Beck's написа:Ситуацията межсу Лефски и ЦСКА (миналата година) няма нищо общо! Миналата година ние бяхме пред фалит и завъряихме 2ри на 1 точка разлика, а в момента вие сте пред изпадане !!!!! А вие с тия 500 човека като гост не ви ли е срам, сравнете следващото гостуване на ЦСКА на Базел колко ще има отсега ще ви кажа 3000!
Beck's написа:Ситуацията межсу Лефски и ЦСКА (миналата година) няма нищо общо! Миналата година ние бяхме пред фалит и завъряихме 2ри на 1 точка разлика, а в момента вие сте пред изпадане !!!!! А вие с тия 500 човека като гост не ви ли е срам, сравнете следващото гостуване на ЦСКА на Базел колко ще има отсега ще ви кажа 3000!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта