Aqua_Blue написа:zaleza1 написа:tprodanov написа:Zalez, не видях нещо да ви прави по-силни. Видях, че след първия гол А и В спряха да пеят, а Г почна да мънка. След втория гол пееше единствено Дучето. Беше нещо като моноспектакъл. Да му бяхте поднесли цветя накрая поне, като на истински концерт.
Еми братле кво да се направи вярно е стана ни гадно поспряхме да пеем.Това е нормално като гледаш безидеина игра,а си се готвил за този мач като на война и си се надъхвал цял ден чакал си да доиде заветния миг и какво накрая излизат шепа футболисти които грам дори не показазват емоцията и ентусиазма който ти си изпитвал през целия ден и ти застава една буца на гърлото,мисла че знаеш как е.Просто ти става тъпо.Разбирам да го имаше желанието да кажа евала .но и това не видях.Няма значение в неделя пак сме на стадиона.
Само публиката сме на нивото на големите.
А там ви превасхождаме с Лацио и при 4:0 пеехме все едно ние водим с толко.
Ма човек вие сте свикнали да ви бият в европа който ви хване а напоследък и тук на вас ви е все едно да ли биете или падате ако биете добре ако не нищо ново ето от там идва разликата ние не сме свикнали да губим а като губим зависи как тъй че аз си знам а и не съм очаквал да бием снощи просто защото играта ми малко по ясна.И си знам че футбол нямаме а нямаме защото голям футбол се прави с големи пари.