Ще сондирам малко мнения за подобно начинание и ще пиша пак.Много ясно,че ще е символична сума,но поне ще покажем,че не чакаме на готово.На няколко мача да се направят урни с призив всеки да даде по лев,два,15000 човека по 2лв са 30000лв,отделно в сметка да се съберат пак толкова,общо 50000лв събираш и по-може да говорим за публика-фактор.Иначе стоим малко "кухо".
Мислете сериозно,ако решим правим среща,организираме банкова сметка и започваме Национална инициатива за нашия стадион,не за нещо чуждо...
Аз съм сериозно,ЗА!Подарък за ЧЕРНО МОРЕ от ФЕНОВЕТЕ!
Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00
Не знам дали ще съберем пари за нещо повече от осветителните елементи на едното тяло, но тук става въпрос и за ангажираност, изразяване на позиция като фенове и за отстояването й. Събирането на пари в нашата мила родина винаги е било посрещано с определен скептицизъм относно оползотворяването и откланянето на средствата в незнайни насоки и облаги. Хубаво е да направим кутии за дарения на домакинските мачове, но не съм запознат как стоят нещата със закона тук, все си мисля, че ако направим сметка в ЦКБ-о е редно поне да не вземат такса за обслужването й и за движението на средствата по нея, но нямам познати в ЦКБ, а в няколко други банки, довечера ще говоря с някой от тях да видим дали е възможно да се измисли нещо подобно, тъй като някой, ако иска да даде 5 лв и му вземат 3 за превода .... 
ПП Дали да не пуснем отделна тема за това, поне да проучим въпроса на ниво форум?

ПП Дали да не пуснем отделна тема за това, поне да проучим въпроса на ниво форум?
proscrip написа:Дали да не пуснем отделна тема за това, поне да проучим въпроса на ниво форум?
Подкрепям!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Това можем да го обсъдим в СПАМ-а, няма нужда да правим нова тема и да слушаме шопски глупости.
Фирма ХИТ от Велико Търново прави осветление за стадиони. Колегата ми се занимава с това, ще го помоля да се чуе с тях и да каже цена, за наше инфо. Аз съм ЗА правенето на такава сметка и дори символична сума да бъде официално дарена на Гонзо.
Фирма ХИТ от Велико Търново прави осветление за стадиони. Колегата ми се занимава с това, ще го помоля да се чуе с тях и да каже цена, за наше инфо. Аз съм ЗА правенето на такава сметка и дори символична сума да бъде официално дарена на Гонзо.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Това можем да го обсъдим в СПАМ-а, няма нужда да правим нова тема и да слушаме шопски глупости.
Сумата няма да я дарявате на Гонзо,а на клуба.Няма Гонзо да се занимава с подобни неща я.Малко са му другите проблеми,че и отговорник по лампите да го направим.То вярно че е инж.,ама какъв точно не знаем.От всяко дърво/инж./ свирка не става.Но в такава инициатива съм готов да се включа.Правете темата и да се броим,макар че се съмнявам да съберем пари дори за по една ракия на бъдещите майстори на лампите.Имаше преди време една инициатива на феновете/събираха пари за хореография/,дадох им 10 лева,те ме записаха в някаква омачкана тетрадка и на въпроса колко са събрали досега ми казаха с усмивка-10 лева.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"