Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Avanti_Ragazzi написа:Еми кво, идеалка е времето!В 3 часа следобед в петък, моеше и по-добре е от 12 на обед нали така? Но друго си е България без цензура по-Бюрек Тв! Там от 6 часа господин Дудука ще ни бори проблемите все пак!
![]()
![]()
Та заради великото предаване на Дудука Бареков с великият рейтинг, мача ще е от 3 часа!
Мач който със сигурност има ако не 3 пъти, то по-не 2 пъти по-голем рейтинг от тоя на умр...то предаване на Бареков!
blue avalanche написа:Без да подценявам Локо-то,но ние тези,ако не можем да бием-закъде сме тръгнали???
djambaza написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PgdZw5DoNlA[/youtube]
Разбира се можем само да си мечтаем за подобен резултат, а и такъв невероятен отбор. Моята прогноза-2:1, като за нашите не мога да кажа кой ще вкара, но за тях няма кой, освен маркиньос, който се намира в отлична форма.
Rivaldo10 написа:Гаел играеше прилично и в Черноморец. Дори бях писал, че нямаше да е зле, ако го бяхме взели ние. Фен на "акулите" каза, че бил много мързелив и си избирал мачовете, в които да играе. Дано в петък да не се представи особено добре.
blue avalanche написа:Някак си ми се струва,че един Гаел няма да може да бие Левски,ама какво ли разбирам аз???
james написа:djambaza написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PgdZw5DoNlA[/youtube]
Разбира се можем само да си мечтаем за подобен резултат, а и такъв невероятен отбор. Моята прогноза-2:1, като за нашите не мога да кажа кой ще вкара, но за тях няма кой, освен маркиньос, който се намира в отлична форма.
Уф дано и ваште треньори ,четат идиотски заглавия и от тях решават кой да пазят и кой не , кой е във форма и кой за нищо не става . Дано никой не е видял Гаел какво направи с Разградчани. А този резултат нали знаеш ,че е следствие на отвличания и заплахи и че по това време Левски беше собственност на ВИС 2 , не знам дали за нас е срамен ама вие ако имахте чест за вас щеше да бъде направо трагедия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта