Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Мнениеот Alex » 30 сеп 2013 22:12

Bombardier написа:Алекс, пристрастен си и няма да разбереш каквото ще ти кажа, ...какво ниво търсиш в свободни агенти и дълбоки резерви за бившите си отбори, какво ниво има Генков, Макриев, Гаджев, Милиев, Лопес, ОСВОБОДЕНИЯТ от Гората М. Иванов, Бру..тално слабият Бру, Везалов, Ст. Ангелов, Д. Димов.. :roll: :roll: ..,при ЦСКА положението е различно, защото никой не очакваше от този отбор да продължи съществуването си,а да не говорим, че е в борбата за евровизи и играта им връзва. Не че и там не са свободни агенти, но няма това напрежение от свръхочакване към играчите

Ами, може би, не съм се изразил правилно. Аз не казвам, че Левски има супер играчите или държи супер нивото. Пълни глупости - посредствени сме. Само че и футболът в България не е на някакво високо ниво. Сигурен съм, че с този отбор и правилен подход Левски може да е на положението си от миналата година (1-2 точки от първия).
Това, което правят сините в момента, е да показват минимума, с който разполагат. (заради това, че се правят някакви странни промени през няколко кръга, също и че назначихме примата Митов, а Наско и по-горе коментираха, че иска да се доказва какъв е мъж и какви са загубеняци другите - тоя човек не си ли тръгне, нищо хубаво не ни чака).
Обратното ЦСКА изважда максимума от себе си в момента със Стойчо! Този отбор на ЦСКА играе на върха на способностите си, докато ние на дъното на нашите, защото няма никакъв отборен дух и т.н. при нас има само кавги, борби за власт и мерене на.....
[center]Изображение[/center]

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 30 сеп 2013 22:13

allez_les_blues написа:
Kairqkov написа:
"...На всички линии имаме по-добри играчи от Левски..."

Къци ти ли си? :mrgreen:

Ако кажеш само един играч на левски който да е по добър от този на ЦСКА на съответната позиция ще съм Къци ако не ти си.
Дори и "ГОЛЕМИЯ" син талант не е кой знае какво а и по традиция Левски ще го продаде или на касъмпаша или на апоел където са им последните продадени играчи в "ТОП" отбори.
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 сеп 2013 22:16

Kairqkov написа:
allez_les_blues написа:
Kairqkov написа:

Ако кажеш само един играч на левски който да е по добър от този на ЦСКА на съответната позиция ще съм Къци ако не ти си.
Дори и "ГОЛЕМИЯ" син талант не е кой знае какво а и по традиция Левски ще го продаде или на касъмпаша или на апоел където са им последните продадени играчи в "ТОП" отбори.

Верно си къци. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 30 сеп 2013 22:20

Alex написа:
Bombardier написа:Алекс, пристрастен си и няма да разбереш каквото ще ти кажа, ...какво ниво търсиш в свободни агенти и дълбоки резерви за бившите си отбори, какво ниво има Генков, Макриев, Гаджев, Милиев, Лопес, ОСВОБОДЕНИЯТ от Гората М. Иванов, Бру..тално слабият Бру, Везалов, Ст. Ангелов, Д. Димов.. :roll: :roll: ..,при ЦСКА положението е различно, защото никой не очакваше от този отбор да продължи съществуването си,а да не говорим, че е в борбата за евровизи и играта им връзва. Не че и там не са свободни агенти, но няма това напрежение от свръхочакване към играчите

Ами, може би, не съм се изразил правилно. Аз не казвам, че Левски има супер играчите или държи супер нивото. Пълни глупости - посредствени сме. Само че и футболът в България не е на някакво високо ниво. Сигурен съм, че с този отбор и правилен подход Левски може да е на положението си от миналата година (1-2 точки от първия).
Това, което правят сините в момента, е да показват минимума, с който разполагат. (заради това, че се правят някакви странни промени през няколко кръга, също и че назначихме примата Митов, а Наско и по-горе коментираха, че иска да се доказва какъв е мъж и какви са загубеняци другите - тоя човек не си ли тръгне, нищо хубаво не ни чака).
Обратното ЦСКА изважда максимума от себе си в момента със Стойчо! Този отбор на ЦСКА играе на върха на способностите си, докато ние на дъното на нашите, защото няма никакъв отборен дух и т.н. при нас има само кавги, борби за власт и мерене на.....

Дали ЦСКА показва минимум или максимум времето ще покаже. Ще вдигат кондиция отборен дух имаме и играчи които тепърва ще навлизат във форма. Карачанаков, бруно морейра а и косоко е контузен. А не се знае като се климатизира негрото какво ще покаже. Само дето нямаме дясно крило ама то какво ли има на последък в цска че мана да намираме. Само е ясно че когато сме най зле сме по добре от левски.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 30 сеп 2013 22:23

Kairqkov написа:
allez_les_blues написа:
Kairqkov написа:

Ами тоя Кировски ако смяташ че е по-добър от Генков, значи не разбираш много от футбол според мен.Фо Поре по-добър от Мулдер?!- стига бе! Тошко Янчев определено не е по-добър от Гаджев (най-малкото Влади е доста по-млад). Милисавлевич ако кажеш че е по-добър от Гари-това би било углавно престъпление, и трябва да пишеш показания пред следовател :lol: ..Единствено централните ви защитници са по-добри от нашите.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 30 сеп 2013 22:36

Alex написа:

Няма как да стане, да сте на нивото от миналата година.Тогава разполагахте с едни играчи, дет ги няма вече и "други начини" ! Сега разполагате с опитни играчи, а те са най-слаби, където от тях се чака да поведат отбора. Аз не съм чул да има кавги и мерене в Левски, това си го мислиш за самоуспокоение. Дали Сираков е виновен за нещо, не съм аз човека да определя, факт е, че ако сте преценили качествата на футболистите си като добри, би следвало да ги подкрепяте постоянно, а онези момчета се чудеха през кой терминал да се приберат при семействата и близките си, скандирахте срещу тях, бойкотирахте мачове , а видиш ли имали качества. Ако мислиш, че имат качества , тогава ги защитете пред директора, който твърди че нямат класа..А те в навечерието на такъв юбилей, как да играят концентрирани и със самочувствие, като директора ги храни постоянно пред медиите :roll:

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 30 сеп 2013 22:54

allez_les_blues написа:
Kairqkov написа:
allez_les_blues написа:
Kairqkov написа:

Ами тоя Кировски ако смяташ че е по-добър от Генков, значи не разбираш много от футбол според мен.Фо Поре по-добър от Мулдер?!- стига бе! Тошко Янчев определено не е по-добър от Гаджев (най-малкото Влади е доста по-млад). Милисавлевич ако кажеш че е по-добър от Гари-това би било углавно престъпление, и трябва да пишеш показания пред следовател :lol: ..Единствено централните ви защитници са по-добри от нашите.

Значи гадйев е по добър и от бекъм най малкото щото е по млад от него. На гаджев титлите да ги вдигнем на квадрат пак няма да са колкото на янчев. Ама той гаджев верно игра с децата преди 2-3 месеца там се е научил. А тоя гари го слушам като мантра много е добър направо страшен особенно във реването като вдовица е. А мюлдер ли е мълдар ли е него ли гониха със рамос какво стана там че не разбрах. Ама той мюлдер има много отличия затова не се вписва в състава на левски пълен с девствени от към медали не калъфки играчи. Фо поре има 2-3 мача оня 100 за левски и освен един неизмит май нищо друго не е дал на клуба ви

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 10:34

Правилният подход е да се осигури всичко нужно на отбора, за да може да играе свестен футбол. За мен лично Насо доста пре*ба нещата с гоненета и връщания на играчи по никое време.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 окт 2013 14:28

Нито един. Сираков сега намери да говори,след като отборът бие 3 мача поред. Този импулс не трябва да се убива с подобни изказвания.
Томов много се изхвърля. Преди няколко месеца не се знаеше ЦСКА дали ще има отбор,пък сега шампиони ще стават.....
Я по-леко!

Върни се в “Футбол - България”