Шок и ужас от Ахмед Башев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шок и ужас от Ахмед Башев
Този Башев отдавна има властта в неговата област,като че ли преди време се опитваше да наложи ислям в училище,ако не се бъркам беше той.Кой го назначи на власт ,че не помня ?
- nicromanser
- Контакти:
тоя го искам распнат на кръст
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
bobonikolov написа:Всички говорят за това какво направил или казал Башев. А никой не спомена за явното престъпление, което извърши Бойко Борисов при посещението си в община Гърмен на 20.09.2013 година. За неразбралите какво се случи ще кажа аз: Около 17 часа, когато Борисов пристигна в село Гърмен там имаше циганска сватба с може би 400 - 500 гости цигани, които се веселяха на площада в селото. При вида на това Борисов моментално наруши програмата си и отиде при циганите. Знаейки, че няма право да провежда предизборна агитация, той извади хиляда лева и ги даде на циганите. По този начин си купи цигански гласове за изборите и всичко това стана пред поглеите на полицаите, които го охраняваха. Цялото му поведение бе мутренско - при пристигането си той и неговите 5 джипа охранители спряха колите си директно на улицата без да им пука, че задръстват движението на автомобилите намиращи се зад тях и на тези, които идват от другата страна на улуцата. Заради това полицията бе принидена да отцепи района и да отклони движението по малки, тесни и разбити селски улички, а по това трасе, където те спряха колите си минават автобуси по редовни линии, камиони и много автомобили. Нахалството му обаче не спря до тук. Той реши да посети част от туристическите обекти на общината, които община Гърмен е изградила със свои собствени сили и средства и без грам помощ от герберското правителство. Той обаче реши, че след като е депутат трябва навсякъде всичко да му е аванта и се намърда навсякъде, без да плаща входа, който иначе обикновените граждани туристи плащат. По време на неговото правителство знаете ли какво ставаше в общината? Не знаете е аз ще ви кажа - уволниха маса кадърни хора работещи от години в училищата, горско стопанство и В и К дружествата и бяха назначавани калинки. Много от уволнените работници обаче заведоха дела и ги спечелиха в съда заради малоумщината на герберските началници на държавните предприятия и така трябваше да бъдат връщани на работа само два месеца след уволнението си, а тези които бяха назначени на техни места от ГЕРБ трябваше отново да бъдат уволнени. Това бе подигравка и с уволнените и с новоназначените. Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Като идваха висшите партийни лидери на ГЕРБ всички под строй от гроското и В и К ги караха под строй на събрания да слушат волеизлеянията на герберските лидери, иначе лошо им се пишеше на хорицата отказали да отидат там. В заключение ще кажа, че аз живея в тази община, но съм христянин и с мюсулманите живеем задружно и в разбирателство от много години и ни свързва дълго приятелство. Уважаваме се и се почитаме. Думите на Башев от клипчето са извадени от контекста. Да той наистина ги изрече, но клипа не отразява цялата среща, на която присъствах и аз. Смисълът на това, което той каза е, че ДПС ще работи за това повече хора от малцинствата да влязат в управленските структури на държавният апарат, защото няма какво да се залъгваме - досега наистина тези врати бяха затворени за хора от малцинствата, а аз съм свидетел, че от тях има много хора, които са образовани и интелигентни и по нищо не отстъпват на християните, но вратите към тези ведомства са затворени за тях. Той след това каза и в БТВ, че тези хора от малцинствата ще заемат своите длъжности след проведени конкурси. Аз лично не виждам нищо лошо човек от малцинствата да заеме държавна длъжност след конкурс стига да покаже, че има необходимите познания и качества.
Купил 500 циганина с 1000 лв.! Това да не са 500 бабички симпатизанти на БСП, че да ги купиш с 2 лв.? На циганска сватба се ходи с пари, които се дават на младоженците, серсемино. Бойко Борисов не е бил обикновен човек, а премиер на България и като качеството си на такъв ще влиза, където си иска!!! Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Заменил си неволно ДПС с ГЕРБ.
За хора като Ахмед Башев,бивш сътрудник на Държавна сигурност,всички страни без България, въведоха лустрационни закони и проблемите им се разрешиха моментално.В България всичко е наопаки - мазния Ахмед,на чията съвест тежат много погубени съдби на честни хора,вместо да бъде наврян на място в човешкото тяло,където не грее слънцето,е горд депутат.Другият,който е депутат и по поведение не отстъпва на Башев,е щатния служител на Държавна сигурност Цветан Цветанов.Е....няма такава държава!!! Кажете как да тръгнем по нов път и да не сме опашкарите на Европа ?!
- bobonikolov
boabbb написа:bobonikolov написа:Всички говорят за това какво направил или казал Башев. А никой не спомена за явното престъпление, което извърши Бойко Борисов при посещението си в община Гърмен на 20.09.2013 година. За неразбралите какво се случи ще кажа аз: Около 17 часа, когато Борисов пристигна в село Гърмен там имаше циганска сватба с може би 400 - 500 гости цигани, които се веселяха на площада в селото. При вида на това Борисов моментално наруши програмата си и отиде при циганите. Знаейки, че няма право да провежда предизборна агитация, той извади хиляда лева и ги даде на циганите. По този начин си купи цигански гласове за изборите и всичко това стана пред поглеите на полицаите, които го охраняваха. Цялото му поведение бе мутренско - при пристигането си той и неговите 5 джипа охранители спряха колите си директно на улицата без да им пука, че задръстват движението на автомобилите намиращи се зад тях и на тези, които идват от другата страна на улуцата. Заради това полицията бе принидена да отцепи района и да отклони движението по малки, тесни и разбити селски улички, а по това трасе, където те спряха колите си минават автобуси по редовни линии, камиони и много автомобили. Нахалството му обаче не спря до тук. Той реши да посети част от туристическите обекти на общината, които община Гърмен е изградила със свои собствени сили и средства и без грам помощ от герберското правителство. Той обаче реши, че след като е депутат трябва навсякъде всичко да му е аванта и се намърда навсякъде, без да плаща входа, който иначе обикновените граждани туристи плащат. По време на неговото правителство знаете ли какво ставаше в общината? Не знаете е аз ще ви кажа - уволниха маса кадърни хора работещи от години в училищата, горско стопанство и В и К дружествата и бяха назначавани калинки. Много от уволнените работници обаче заведоха дела и ги спечелиха в съда заради малоумщината на герберските началници на държавните предприятия и така трябваше да бъдат връщани на работа само два месеца след уволнението си, а тези които бяха назначени на техни места от ГЕРБ трябваше отново да бъдат уволнени. Това бе подигравка и с уволнените и с новоназначените. Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Като идваха висшите партийни лидери на ГЕРБ всички под строй от гроското и В и К ги караха под строй на събрания да слушат волеизлеянията на герберските лидери, иначе лошо им се пишеше на хорицата отказали да отидат там. В заключение ще кажа, че аз живея в тази община, но съм христянин и с мюсулманите живеем задружно и в разбирателство от много години и ни свързва дълго приятелство. Уважаваме се и се почитаме. Думите на Башев от клипчето са извадени от контекста. Да той наистина ги изрече, но клипа не отразява цялата среща, на която присъствах и аз. Смисълът на това, което той каза е, че ДПС ще работи за това повече хора от малцинствата да влязат в управленските структури на държавният апарат, защото няма какво да се залъгваме - досега наистина тези врати бяха затворени за хора от малцинствата, а аз съм свидетел, че от тях има много хора, които са образовани и интелигентни и по нищо не отстъпват на християните, но вратите към тези ведомства са затворени за тях. Той след това каза и в БТВ, че тези хора от малцинствата ще заемат своите длъжности след проведени конкурси. Аз лично не виждам нищо лошо човек от малцинствата да заеме държавна длъжност след конкурс стига да покаже, че има необходимите познания и качества.
Айде, ще те помоля да не преразказваш истории за лека нощ. Ти още малко ще кажеш, че Бойко е БатманОтделно, че си подъл турчак и го криеш с ника си - това да не ти е името след 85-та година ?
Айде ще те помоля да не ме определяш какъв съм а? За твое сведение съм чист християнин и нося името на първият български владетел, който е покръстил българите. Прадядо ми е бил свещеник и имено той е родоначалника на фамилията ми. И тия "приказки за лека нощ" не ги преразказвам момко а съм ги изживял и видял лично. А на помияр 25 ще кажа, че даването на пари на циганите точно преди избори макар и на сватба си е чисто купуване на гласове. С това Борисов отврати много хора в региона, защото мнението им бе поне да ги беше дарил на някоя децка градина или училище например. И това, че е бил премиер не му дава правото да влиза, където си поиска безплатно, защото освен него в обектите се намърдаха и охранителите му и журналисти - общо около 20 -30 души, а на обектите ни работят екскурзоводи и аниматори, чиито заплати са от общинския бюджет, част от който се формира със средства от вход точно от тези обекти. Всичко това се забелязва от хората и вярвайте коментарите за тези действия на Борисов не бяха положителни сред населението на общината. Това в съвкупност с тотално неграмотното управление на ГЕРБ доведе до катастрофалния резултат на изборите вчера.
Това е, което исках да кажа и повече нямам какво да кажа в тази тема.
Нямам нищо против турците и помаците, но мразя ДПС от дъното на душата си. Това крило на ДС, създадено за да няма разделяне на гласовете от турската общност НЕ ПОМАГА по никакъв начин нито на турците нито на Българите. Единственото нещо което правят е да всяват страх у хората от нов възродителен процес и да ги държат под напрежение. КАКВО направи лай.ото Доган за турците и помаците ??? Хората са по полетата и се занимават с тютюн и земеделие, нищо не са направили за да им направят живота по лек. Както са писали хората и преди мен, само лустрация ще помогне да се оправи тази кочина България. Аз лично питам всички институции, как реагирахте на изказването на Башев : Ще вкараме помаци в ДАНС и МВР ??? Как ще ги вкараш бе идиот, то да не е к.р че да го вкараш. Някой ще се "самосезира" ли за тези коментари ???
- milen.hristov
- Контакти:
bobonikolov написа:boabbb написа:bobonikolov написа:Всички говорят за това какво направил или казал Башев. А никой не спомена за явното престъпление, което извърши Бойко Борисов при посещението си в община Гърмен на 20.09.2013 година. За неразбралите какво се случи ще кажа аз: Около 17 часа, когато Борисов пристигна в село Гърмен там имаше циганска сватба с може би 400 - 500 гости цигани, които се веселяха на площада в селото. При вида на това Борисов моментално наруши програмата си и отиде при циганите. Знаейки, че няма право да провежда предизборна агитация, той извади хиляда лева и ги даде на циганите. По този начин си купи цигански гласове за изборите и всичко това стана пред поглеите на полицаите, които го охраняваха. Цялото му поведение бе мутренско - при пристигането си той и неговите 5 джипа охранители спряха колите си директно на улицата без да им пука, че задръстват движението на автомобилите намиращи се зад тях и на тези, които идват от другата страна на улуцата. Заради това полицията бе принидена да отцепи района и да отклони движението по малки, тесни и разбити селски улички, а по това трасе, където те спряха колите си минават автобуси по редовни линии, камиони и много автомобили. Нахалството му обаче не спря до тук. Той реши да посети част от туристическите обекти на общината, които община Гърмен е изградила със свои собствени сили и средства и без грам помощ от герберското правителство. Той обаче реши, че след като е депутат трябва навсякъде всичко да му е аванта и се намърда навсякъде, без да плаща входа, който иначе обикновените граждани туристи плащат. По време на неговото правителство знаете ли какво ставаше в общината? Не знаете е аз ще ви кажа - уволниха маса кадърни хора работещи от години в училищата, горско стопанство и В и К дружествата и бяха назначавани калинки. Много от уволнените работници обаче заведоха дела и ги спечелиха в съда заради малоумщината на герберските началници на държавните предприятия и така трябваше да бъдат връщани на работа само два месеца след уволнението си, а тези които бяха назначени на техни места от ГЕРБ трябваше отново да бъдат уволнени. Това бе подигравка и с уволнените и с новоназначените. Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Като идваха висшите партийни лидери на ГЕРБ всички под строй от гроското и В и К ги караха под строй на събрания да слушат волеизлеянията на герберските лидери, иначе лошо им се пишеше на хорицата отказали да отидат там. В заключение ще кажа, че аз живея в тази община, но съм христянин и с мюсулманите живеем задружно и в разбирателство от много години и ни свързва дълго приятелство. Уважаваме се и се почитаме. Думите на Башев от клипчето са извадени от контекста. Да той наистина ги изрече, но клипа не отразява цялата среща, на която присъствах и аз. Смисълът на това, което той каза е, че ДПС ще работи за това повече хора от малцинствата да влязат в управленските структури на държавният апарат, защото няма какво да се залъгваме - досега наистина тези врати бяха затворени за хора от малцинствата, а аз съм свидетел, че от тях има много хора, които са образовани и интелигентни и по нищо не отстъпват на християните, но вратите към тези ведомства са затворени за тях. Той след това каза и в БТВ, че тези хора от малцинствата ще заемат своите длъжности след проведени конкурси. Аз лично не виждам нищо лошо човек от малцинствата да заеме държавна длъжност след конкурс стига да покаже, че има необходимите познания и качества.
Айде, ще те помоля да не преразказваш истории за лека нощ. Ти още малко ще кажеш, че Бойко е БатманОтделно, че си подъл турчак и го криеш с ника си - това да не ти е името след 85-та година ?
Айде ще те помоля да не ме определяш какъв съм а? За твое сведение съм чист християнин и нося името на първият български владетел, който е покръстил българите. Прадядо ми е бил свещеник и имено той е родоначалника на фамилията ми. И тия "приказки за лека нощ" не ги преразказвам момко а съм ги изживял и видял лично. А на помияр 25 ще кажа, че даването на пари на циганите точно преди избори макар и на сватба си е чисто купуване на гласове. С това Борисов отврати много хора в региона, защото мнението им бе поне да ги беше дарил на някоя децка градина или училище например. И това, че е бил премиер не му дава правото да влиза, където си поиска безплатно, защото освен него в обектите се намърдаха и охранителите му и журналисти - общо около 20 -30 души, а на обектите ни работят екскурзоводи и аниматори, чиито заплати са от общинския бюджет, част от който се формира със средства от вход точно от тези обекти. Всичко това се забелязва от хората и вярвайте коментарите за тези действия на Борисов не бяха положителни сред населението на общината. Това в съвкупност с тотално неграмотното управление на ГЕРБ доведе до катастрофалния резултат на изборите вчера.
Това е, което исках да кажа и повече нямам какво да кажа в тази тема.
Е ти като ходиш на сватба, не подаряваш ли. Виж резултатите и тогава говори, че отново в ромските секции гласуват под строи, и то не за Борисов, ТОВ АЕ НОРМАЛНО КАТО ВИДИШ КОНТРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ
Приципа на управление на ДПС по села и градове е феодален.Султан,везири,паши,бейове и крепостници.
ЛУДОГОРЕЦ написа:Приципа на управление на ДПС по села и градове е феодален.Султан,везири,паши,бейове и крепостници.
Не че другите партии са по-различни, но точно в тоя случай ГЕРБ бяха по-малкото зло...
[center]
[/center]

- Антикомунист
- Контакти:
Нормално , комуниститическите престъпници от ГЕРБ и ДПС се карат по между си кой комунист да вземе повече пари и власт!