Иначе днешното посещение на "съоръжението "Тича" поражда нови и нови размисли... Че Ви спестя подробно описание, колеги-съфорумници, едва ли някой разполага с толкова време. Накратко:
Положителното днес (според мен):
- 3-те точки, играта на Дани Георгиев, Бергонси, Бакари донякъде, Коконов също със забележки;
- появата в игра, макар и като тактически смени, на младите Цанков и Наско Илиев.
Със знак "-" са много повече

- отвратителен терен;
- 10-кратно по-отвратителни трибуни;
- мнооооого лоша видимост още в края на първото полувреме. По тези три точки: АЛОООООООООО, РЪКОВОДСТВОТО!!! МЕН МЕ Е СРАМ, А ВАС? КАК ПО ДРУГ НАЧИН ДА ВИ НАКАРАМЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЩЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД и НАГОРЕ? КЪДЕТО АЗ И МНОГО ХОРА ОБИЧАЩИ "ЧЕРНО МОРЕ" СИ МИСЛИМ ЧЕ МЯСТОТО НИ!!!
Още със знак "-" (според мен):
- незабележим Беки;
- втори пореден мач получаваме гол от зоната на Венков (с уважение към играта му днес);
- "подкрепата" от трибуните. Отново и отново обиди и псувни, дори Г. Иванов не издържа и се обърна по едно време към зрителите с "Хайде, викайте". В средата на 2-ото не издържах и направих любезна забележка на седящия зад мен около 60-годишен с вид на "градски интелигент", който не спря да храни Даниел Младенов от първата минута. Онзи ми скочи да ме напада с чадъра

В заключение - Вие си знаете САМО ЧЕРНО МОРЕ