Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: "Титан" иска да се върне в ЦСКА

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2013 17:26

Logical person написа:После има отбор без дългове, който не е заплашен от фалит. Издържа се от собствени приходи - билети, тв права. продажба на фен артикули, спонсори, трансфери. Колкото пари си изкара, толкова харчи. Ако парите са малко, ще се селектират футболисти от "В" група на минимална заплата и докъдето се класират до там :)
Все си мисля , че отбор като ЦСКА може да си докарва по 3-4 млн лева годишно , а с толкова може да се поддържа селекция като настоящата. Което си е съвсем прилично ниво за топ 3 на "А" група.

Формулата с богаташа-мутра-олигарх, който да дава безвъзмездно от джоба си по 20 млн на година, очевидно не работи при нас. Дори да се намери свестен богаташ, едва ли ще търпи да дава милиони , а феновете да го псуват и да му копаят гроба.

Вярваш ли си на това, което си написал? :) Билети, тв права, фен артикули, трансфери :lol: :lol: Вие да не се местите във Висшата лига на Англия? :lol:
Единствената формула за нашата действителност е с богаташ. Може и със спонсори, но много, много сериозни спонсори.
Последна промяна от Tommi на 30 сеп 2013 17:29, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 30 сеп 2013 17:27

титан далеко от цска иначе и кофи за смет няма да им останат по улиците
томов може да е всякакъв, но без него сега нямаше да ни има в А група, а даже сме на 3-то място, ако нямахме толкова равенства можеше и доста по напред, което е доста над очакванията, а други уж добре уредени отбори са след нас.
фактите са си факти за сега томов се справя добре
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 30 сеп 2013 17:30

Титан и Томов играят заедно,още в началото се появи информация че мастития бизнесмен Лоурън Дейвис всъщност са го виждали и преди това,но като иконом на вилата на Гърнето в Англия,точно заради това и Лира Инвестмънт е офшорка,т.е знаеш кой я управлява,но незнаеш кой е собственика,тези караници са само за пред хората

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 30 сеп 2013 17:37

Лоурън Дейвис първият път като му видях зъбите като се усмихна и ми стана ясно всичко. И по напред писах, ама направо на смях ме напушва, та пак ще ви го повторя. Тоя няма пари да си оправи черните и развалени зъби не знам кого ще спасява и как има още някой дето да му вярва. Всеки по наблюдателен още като го види тоя Дейвис как две приказки не може да върже и как крие развалените зъби ще се усети. Апашо ще прибара каквото може за последно, парите от акциите ще изхарчи и край. Сашо и Титан са като БСП и Герб. Уж противници, караници, кавги, а всъщност са заедно.
Последна промяна от samatoranaga на 30 сеп 2013 17:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 30 сеп 2013 17:38

Дано само го закрият този отбор след мача с Левски. Последният мач от дербито наближава, а когато свърши, то дербито ще остане в историята и ще го помним ние, докато умрем а нашите деца само ще си го представят.

След нова година ЦСКА няма да съществува. Не съм пророк, не съм гадател, нямам и кристална топка. Това което се отложи временно не може да бъде изкоренено. Не може да ядеш и да пиеш 6-7 години и просто да станеш от масата да се поклониш и да си излезеш от ресторанта все едно само си гледал вратните пържоли и каните с вино. Не може и дори и тук в пропадналата България в ресторанта трябва да си плащаш. Не може 37 човека да са си купили акции на "най-великият" клуб. Тридесет и седем човека. Къде са милионите привърженици. На село? Не? На село хора не останаха. Тук са. Около нас. Слухтят, оглежда се плахо, шепнат си -Ще се спасим ли? - Ще ни има ли? -Ще бъде ли ЦСКА? Това се чува ако се заслушаш упорито. Животът на хората е мизерен, не на всички хора, само на тези в Африка, половин Азия, Централна и Латинска Америка и ........................... и България. Мизерен живот изпълнен с мръсният въздух на още по-мръсните градове, издишан от старите и мизерни коли-боклуци на "боговете от запад", с мизерна храна в хладилниците, която кучетата подминават въпреки, че умират от глад. Мизерен живот с мизерно зрелище в нашият случай мизерен футбол. Кой човек потънал в тази мизерия ще извади 100 лв. и ще ги хвърли неглиже в мизерната каца на любимият но мизерен отбор? Кой човек ще отдели от мизерният залък на нещастното си дете за да го даде на тях? Кой? 37 вече го направиха. Кой са те? Със сигурност каймака. Със сигурност не са от 6 000 000 мизерни човечета живеещи някъде в киреча на Европа. Да, в Европа живеят, но са мизерни като неуки африканци чакащи някой самолет да им хвърли нещо за кльопане защото откакто са се родили друго не знаят. Питайте ги от къде идва храната и всички ще вдигнат показалец към небето. Виновни ли са? И да, и не, но повече не отколкото да. Ние виновни ли сме, че живеем като тях? И не и да но със сигурност повече ДА, защото седим и гледаме, хилим се и се мазним на началника, а когато той реши да ни еб. , ние се навеждаме стискаме зъби, скриваме честа си някъде на тъмно и чакаме да свърши, а като свърши, правим компресче със смрадлика, боли ни ден два и после пак си седим и гледаме как еб.т другите, хилим се и се мазним на началника, докато отново не дойде нашият ред. Тук е моментът да спомена, че народ на който най-голямото умотворение е "не е виновен този който яде баницата а този който му я дава" не заслужава да бъде девствен.

А за ЦСКА, да го затварят. Да затварят всичко. И държавата да затварят и който се нарече Българин да го наказват с обществен укор и хиляди плюнки. Колкото горди са били нашите предци, толкова мизерни сме ние. Явно никой не обича гордите народи и рано или късно онези големите ги смачкват и ги правят ненужни, неспособни, скопени евнуси. Жалко за всички усилия които някога някой е влагал за тази държава. Жалко за стотиците хиляди животи дадени на вятъра. Жалко. Сега темата е ЦСКА, но тя е само част от целият роман на който краят му е тъжен. Роман за живота на една един народ, роден преди хиляди години и умрял в наши дни, потънал в мизерия и то не материална а духовна. Духовни евнуси, педали, мъже-лигльовци, жени фолк певици напълнени с килограми силикон, като пуйката на онези извратеняци зад океана, заради които целият свят заприлича на кофата зад ресторанта за бургери.

Стана ми гадно, че написах това по-горе. Простете ако сте го прочели. И аз като вас, само си пиша, защото от малък ме учат, че да си лъв е срамно а да си педал престижно.

А за ЦСКА. Да го затварят и нека да почива в мир. Този отбор никога повече няма да има духа на старият ЦСКА защото играчите вече не са лъвовете от преди и никога няма да бъдат. Това се отнася за всички родни отбори. Нека си спомняме победи над Барселона, Аякс, Ливърпул, Щутгард, Нотингам, Байерн Мюнхен ................................................

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 сеп 2013 17:43

Tommi написа:
Logical person написа:После има отбор без дългове, който не е заплашен от фалит. Издържа се от собствени приходи - билети, тв права. продажба на фен артикули, спонсори, трансфери. Колкото пари си изкара, толкова харчи. Ако парите са малко, ще се селектират футболисти от "В" група на минимална заплата и докъдето се класират до там :)
Все си мисля , че отбор като ЦСКА може да си докарва по 3-4 млн лева годишно , а с толкова може да се поддържа селекция като настоящата. Което си е съвсем прилично ниво за топ 3 на "А" група.

Формулата с богаташа-мутра-олигарх, който да дава безвъзмездно от джоба си по 20 млн на година, очевидно не работи при нас. Дори да се намери свестен богаташ, едва ли ще търпи да дава милиони , а феновете да го псуват и да му копаят гроба.

Вярваш ли си на това, което си написал? :) Билети, тв права, фен артикули, трансфери :lol: :lol: Вие да не се местите във Висшата лига на Англия? :lol:
Единствената формула за нашата действителност е с богаташ. Може и със спонсори, но много, много сериозни спонсори.

На нас не ни трябват по 50-100 млн паунда бюджет. И с 3 млн лева отбора играе, а с 5-6 е в борбата за титлата. Защо да не стане ? От основен спонсор може да се докарват и по 2-3 млн лева годишно. От билети, ако се постигне да идват по 10к на мач с по 10 лева билет, при 15 домакинства са ти още 1,5 млн и отделно от това тв права и фен артикули. Но дори половината от това да се постигне е достатъчно отбора да оцелее и да играе прилично в "А" група. Отделно от това веднъж на 2-3 години да продадеш играч за повече от милион, веднъж на 5 години да пробиеш до групи на ЕКТ и да вземеш още 2-3 милиона и т.н.

Всичко това обаче не може да стане , докато стадионите ни са кочини, а на тях ходят предимно нацисти и наркомани. Нацистите и наркоманите не плащат много пари, но пък гонят много хора които биха похарчили пари. Всички лумпени трябва да бъдат изгонени от стадионите.

Освен това при нас мисля че я няма практиката отборите да набират членове. Не членове на фен клубове, а на самият отбор. Защо Левски и ЦСКА да не могат из цяла България да съберат по 100 000 членове на отборите, които годишно да дават по 10 лева членски внос ? Аз обаче колкото и да си обичам ЦСКА трудно бих дал и лев , ако знам че отива в джоба на Титан, Черепа, Лупи или Г. Ганчев.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 30 сеп 2013 17:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ulIqZw6SiVQ[/youtube]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 сеп 2013 18:18

"Титан" искали, много важно..., ми то и аз исках Анджелина да не си реже циците, ама пита ли ме някой, кръцна ги жената и това е, здравето е по-важно от кефа на воайорите... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 сеп 2013 19:06

Очевидно в момента около ЦСКА няма кой да извади някаква по-значима сума за по-бързото финансово стабилизиране на клуба. При това положение ситуацията става доста незавидна. Да видим Томов и компания докъде ще я добутат... Сякаш имат някакви идеи за относителна финансова стабилност и независимост на ЦСКА. Дано да се окажат изпълними- би било много добре за българския футбол като цяло такъв модел да проработи.

Първата задача с повишена трудност пред новите собственици е да намерят активи за милиони левове, с които да освободят имотите на Титан- както явно е било по договор. Ако успеят с това начинание ще загатнат за доста сериозен потенциал да изкарат червените петолъчки от кризата. Да видим...

Micho

Мнениеот Micho » 30 сеп 2013 19:09

Moди,

изтрил си моето мнение, а си оставил комплексарщината на оня олигофрен?!! Няколко параграфа слюнки, жлъч, омраза и комплекси, и ти си оставил?!

Аз си настоявам на моето - Гретна и най-близките му да не дочакат деня на закриването ан ЦСКА.

Върни се в “Архив”