Литекс - Черно море 2:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно море 05.10 събота 18.00 Нюз7
ако няма намеса на странични фактори - Х.
Гонзало ще нареди отбора в 3 защитни линии
ЧМ няма да завършат с пълен състав
Гонзало ще нареди отбора в 3 защитни линии

ЧМ няма да завършат с пълен състав

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- ralimavridov
- Контакти:
Предлагам този път да се постараем малко и да се организира нещо,да подкрепим момчетата,а не да се излагаме с Гочето("и сам войнът е войн").

Този мач,ако се вдигнат Райков и Божилов,е най-подходящия момент да вземем нещо повече от точка.Последните няколко мача на Ловеч са доста на кантар,така че се надявам като никога на 3 точки.
Прогнозата ми е 0-2 и махаме Загорчич.

Този мач,ако се вдигнат Райков и Божилов,е най-подходящия момент да вземем нещо повече от точка.Последните няколко мача на Ловеч са доста на кантар,така че се надявам като никога на 3 точки.
Прогнозата ми е 0-2 и махаме Загорчич.
Този с телефона на снимката за Гонг ли предава на живо или за ЧМ радио 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:Този с телефона на снимката
Ще те сложи в малкото си джобче,първенството ако е от 30 мача-момчето си ги има 30 мача(вътре-вънка)

HASTA DE LA VICTORIA
- ralimavridov
- Контакти:
Red_Neck написа:Този с телефона на снимката за Гонг ли предава на живо или за ЧМ радио
За никой не предава,просто в този момент бистри стратегията и постройката за мача...

Тежък мач, от който не очаквам точки. Литекс се представят добре, докато ние сме несигурни и можем сами да се изненадаме.
Нека видим кои от нашите ще се възстановят и пак ще коментираме.
Успех моряци !
Нека видим кои от нашите ще се възстановят и пак ще коментираме.
Успех моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Red_Neck написа:ЧМ няма да завършат с пълен състав
Това го забрави, тези времена отминаха ... скоро не съм гледал мач на ЦСКА, но примерно Левски са много по-груб отбор от Черно Море. Пелето, Гаджев, Бру, Димов и ко. са си за ЧК още със стъпването на терена.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Последната ни победа в Ловеч беше 09/04/2003г.