Убиецът на банкерката от Бургас е от Благоевград, завършил г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Убиецът на банкерката от Бургас е от Благоевград, завършил г

Мнениеот 1912plovdiv » 30 сеп 2013 13:15

Red_Neck написа:Преди 7-8 години Царят изпусна една реплика за българина и неговия чип.
Тогава много хора настръхнаха. Ежедневно обаче се убеждавам, че фразата му е била изключително мека.
Много малко са случаите, в които отнемането на човешки живот би било донякъде разбираемо.
Отказан или забавен кредит едва ли е една от тях. Не виждам как "пари" и "живот" имат място на една и съща везна за да се сравняват.
Хора, мислете .... ако не можете си мълчете!
Много ми е интересно как всички, които възхваляват подобно деяние биха реагирали ако убитата бе тяхна родственица?
Аз лично се срамувам, че има хора, които не само, че не осъждат подобно деяние, а дори го аплодират.

Какъв забавен кредит те гони и малките деца разбраха че алчната банкерка дълго време е тормозела и изнудвала човека :idea: Също така е ясно че помощ от прогнилите и безполезни институции няма да получиш :idea: Човека е взел нещата в свои ръцеи аз лично напълно го разбирам и оправдавам :!:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 30 сеп 2013 13:36

Везни,убийства,пари,мнения различни......а да това вече е България.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 14:21

1912plovdiv написа:
Какъв забавен кредит те гони и малките деца разбраха че алчната банкерка дълго време е тормозела и изнудвала човека :idea: Също така е ясно че помощ от прогнилите и безполезни институции няма да получиш :idea: Човека е взел нещата в свои ръцеи аз лично напълно го разбирам и оправдавам :!:

Пълен въз си!
Изобщо наясно ли си какви са правомощията на "управител на клон" - позицията която жертвата е заемала?
Управител на клон НЕ МОЖЕ да взема решения за отпускане или не на кредит! Той нито носи отговорността, нито има пълномощията за това.
"алчната банкерка" - банката да не би да била нейна собственост или собственост на баща и?
Кажи ми какво работиш ( ако работиш изобщо) и аз ще ти намеря поне една причина някой да "вземе нещата в свои ръце"!
Пълни клоуни - вземайте по една виза и през океана. Там и без това се гърмят всеки ден.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 30 сеп 2013 14:36

селяк, или селинджър, че гледам те американски селтак се пишеш, ти колкото си стъпвал на български стадион, толкова и в българска банка май. Направо отивай емигрирай в англията да си гледаш меринджеите семейно!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 14:49

NADURVEN_FILOSOF написа:селяк, или селинджър, че гледам те американски селтак се пишеш, ти колкото си стъпвал на български стадион, толкова и в българска банка май. Направо отивай емигрирай в англията да си гледаш меринджеите семейно!

Много си компетентен - какво ако стъпвам периодично на БГ стадион и имам взаимоотношения с БГ банка всеки ден?
Обясни ми ти, гражданино, как точно една управителка на клон може да изнудва клиент?
или и ти си от онези дето си мислят, че касата с пачките е в кабинета на управителя и той раздава на който си иска ... ах колко сте неграмотни, колко сте необразовани, колко сте жалки .... Никой не може да ви помогне.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 сеп 2013 15:22

Red_Neck написа:Пълен въз си!
Изобщо наясно ли си какви са правомощията на "управител на клон" - позицията която жертвата е заемала?
Управител на клон НЕ МОЖЕ да взема решения за отпускане или не на кредит! Той нито носи отговорността, нито има пълномощията за това.
"алчната банкерка" - банката да не би да била нейна собственост или собственост на баща и?
Кажи ми какво работиш ( ако работиш изобщо) и аз ще ти намеря поне една причина някой да "вземе нещата в свои ръце"!
Пълни клоуни - вземайте по една виза и през океана. Там и без това се гърмят всеки ден.

"Пълномощията" на хартия нали знаеш къде да си ги завреш ?

Всеки който поне веднъж се е сблъсквал знае как стоят нещата в действителност :idea: И не ми казвай къде да ходя . Акъл от клоун, който вярва на "пълномощия" и дядо Коледа не искам :idea: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 15:31

1912plovdiv написа:
"Пълномощията" на хартия нали знаеш къде да си ги завреш ?

Всеки който поне веднъж се е сблъсквал знае как стоят нещата в действителност :idea: И не ми казвай къде да ходя . Акъл от клоун, който вярва на "пълномощия" и дядо Коледа не искам :idea: :lol:

Каже де, отворен, как точно шеф на клон може да те изнудва - интересно ми е :)
Как точно се сблъска с шеф на клон и той по какъв начин ти навреди? - в градския транспорт ли?
Като ти отказаха кредит защото по документи се водиш на 300лв или като започнаха да ти се обаждат за просрочени вноски? :)
... " ама га лапа кифтаците не рева!" нали :)

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 30 сеп 2013 15:43

Red_Neck написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:селяк, или селинджър, че гледам те американски селтак се пишеш, ти колкото си стъпвал на български стадион, толкова и в българска банка май. Направо отивай емигрирай в англията да си гледаш меринджеите семейно!

Много си компетентен - какво ако стъпвам периодично на БГ стадион и имам взаимоотношения с БГ банка всеки ден?
Обясни ми ти, гражданино, как точно една управителка на клон може да изнудва клиент?
или и ти си от онези дето си мислят, че касата с пачките е в кабинета на управителя и той раздава на който си иска ... ах колко сте неграмотни, колко сте необразовани, колко сте жалки .... Никой не може да ви помогне.

аз съм провинциалист и нищо няма да ти обяснявам!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2013 15:49

NADURVEN_FILOSOF написа:
Red_Neck написа:

аз съм провинциалист и нищо няма да ти обяснявам!

Аз и не очаквах .... според потенциала.
Серем, плюем и когато някой попита ЗАЩО - се оказва, че е просто така - за спорта.
Типична дегенерираща, лузърска черта на типичен хейтър.
В чипа ... в чипа ти е проблема, а не в произхода.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 30 сеп 2013 16:25

ти изповядваш еврогейски ценности, свали розовите очила!

Върни се в “Свободна зона”