samobotev написа:Сега за пръв път съм настроен оптимистично за продажбата на отбора и ако сега се провали сделката и Селяка остане собственик на отбора ще полудея направо.
Защо ти? Не е ли по-добре да подлудим селския?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samobotev написа:Сега за пръв път съм настроен оптимистично за продажбата на отбора и ако сега се провали сделката и Селяка остане собственик на отбора ще полудея направо.
Защо ти? Не е ли по-добре да подлудим селския?
vhpvhp написа:Работата смърди. ... Но! Да предположим ,че не е така. Че оптимистите са прави , и че в края-накраищата ще има сделка , собствеността ще се поеме от италианци , ще има ново управление на БОТЕВ...Какво ще бъде това управление ,питам се аз ? Когато тук ,в Пловдив няма постоянно присъствие на хора ,които да управляват Клуба ? Няма ги шефовете ,които дават парите и вземат решенията !? Как ще се управлява ФК от Италия с "дистанционно" ? ...Ето сега - стоим в някакво безвремие , чакаме някакви италианци да пристигнат по някое си време , и да подхванат отново сделката ,че по някое си друго време , евентуално ,тя да бъде завършена...
Така ,уважаеми господа ,не се работи. Така не се управлява Футболен Клуб от "А" група , хеле пък с обявени претенции за челото и евротурнирите. Нужно е тук ,на место да бъдат хора ,достатъчно оторизирани да вземат решения без да чакат делегации от Италия. Да не говорим ,че във века на Интернет и мобилните комуникации такива воаяжи са напълно нелепи... По скоро приличат на приятни уикенди за похапване , пийване и проч. на пловдивска територия.
Fallen_Angel написа:Явно ние, които търчим да събираме всякакво инфо и виждаме някои неща на самия стадион, нямаме тежест, за това аз спирам да пиша тук до момента в който не се изясни ситуацията.
Само да кажа нещо на Вхпвхп преди това. Пич, целта на борбата за "Свободен Ботев" е урода да го няма, на всяка цена. Ако не си съгласен, то тогава нека си стоим с него, до момента в който не се появи Абрамович, за да управлява клуба, както ти и още други хора искате.
Приятни дни на чакане от мен.
vhpvhp написа:Пък ти ,другарю водиш суров живот . С пушка на рамо ,в горите крумовски - воюваш безмълвно с Митювите орди. Чат-пат му мяташ и по бомбичка в двора...Алтернатива ?Дай ТИ
Нали си мъжкар , нали не мрънкаш ! Айсикана...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост