Черноморец (Бургас) - Локомотив (Пловдив) FT. 0-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Der Führer
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив (Пловдив) 06.10 от 18:00
Мача е троен ... Само Събев и Коко знаят как ще завърши 

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
-
- Контакти:
Аз на пук на отрицателните коментари се надявам най-малко на равен ! Успех момчета ние сме с вас в тези трудни времена !
Без Ванчо и с една такава подредба на състава ми се струва,че ще си вземем мача с Локото
Янко
Чико,Мартин,Бруно,Милен,Крум
Жереми,Лъчо,Амари
Дингила,Фонсека
По принцип няма значение кой измежду Янко и Ник и Крум и Венко ще играе
Янко
Чико,Мартин,Бруно,Милен,Крум
Жереми,Лъчо,Амари
Дингила,Фонсека
По принцип няма значение кой измежду Янко и Ник и Крум и Венко ще играе
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Hrabar написа:Избягвам да давам прогнози но понеже днес гледах и Черноморец, на фона на играта на двата отбора срещу ЦСКА е логично да победи Локомотив. Моето уважение към Черноморец и Херо, но в момента са слаби. Точно обратното, Локомотив са силни. Имат добри футболисти и много добър треньор. Това го казвам не защото Сашо Станков е цесекар и съм пристрастен, а защото това са обективните факти.
Не знам защо някои привърженици на Локомотив не харсеват Станков, но е факт, че Локомотив е на 2 точки от "Ботев". Ако не харесвате Станков, Коко Динев ще го освободи за да се уталожат страстите. И тогава ви гарантирам, че следващият треньор на "Ботев" ще се казва...Александър Станков, а Локомотив ще се срине на доста по-голяма разлика от "Ботев".
Ти би ли харесвал треньор, който прави смяна в 89 минута при положение че отборът му губи с 2:1?!!Може ли да харесваш треньор който така успява да "мотивира" отборът си , че в градското дерби играчите му да са трагично слаби и отсъстващи от терена?!Това "дерби" беше най ужасното за нас, което съм гледал някога и огромен принос за това има недоразумението Станков.Колкото до предстоящият мач мисля ,че Черноморец не са никак слаб отбор и ще ни е много трудно , но се надявам на победа за Локомотив.
Колкото до предстоящият мач мисля ,че Черноморец не са никак слаб отбор и ще ни е много трудно , но се надявам на победа за Локомотив.
В интерес на истината наистина нямаме слаби футболисти, но нямаме и отбор все още.
Такава дупка сме в защитата, че надали има сила, която да ни "съживи" до края на първенството.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Това ще е много тотаджийски мач, принципно Локо са по-добри, но са гости u Черноморец ще са хвърли давам Х2
Хайде стига песимизъм ! След всяко нагорнище идва по - леко . Бием !!!! Време е да отлепим от дъното .... или поне така ми се иска .
Няма на къде по-надолу да пропадаме ...
Време е да се събудим ...
Трудно издрапана - 1 .
Време е да се събудим ...
Трудно издрапана - 1 .
Победа за Черноморец
Последна промяна от BRF на 02 окт 2013 11:07, променено общо 1 път.