Дейвид Мойс - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дейвид Мойс - Фен тема
Мойс май ще се окаже най-големия трансферен провал на Фърги... 

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
Да изчакаме да мине поне един сезон като мениджър Мойс! Стига да не сме извън топ 10 де 

MuFc1878 написа:Да изчакаме да мине поне един сезон като мениджър Мойс! Стига да не сме извън топ 10 де
Опазил ни БОГ то ако сме извън топ 10,това ще е пълна катастрофа.Ами то ние сега сме на 12-то място.Но нека да видим какво ще се случи.

MuFc1878 написа:Да изчакаме да мине поне един сезон като мениджър Мойс! Стига да не сме извън топ 10 де
Ясно ли ти е какво ще се случи ако пропуснете един сезон в ЕКТ

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:MuFc1878 написа:Да изчакаме да мине поне един сезон като мениджър Мойс! Стига да не сме извън топ 10 де
Ясно ли ти е какво ще се случи ако пропуснете един сезон в ЕКТОсобено с дълговете на Глейзър
Не ? Ти кажи, имаш опит.

Дайте поне да мине 20-тина кръга и тогава ще правиме анализи кой къде ще е.
iliyan написа:Ясно ли ти е какво ще се случи ако пропуснете един сезон в ЕКТОсобено с дълговете на Глейзър
Не трябва да тръгваме по стъпките на други отбори, уволнявайки мениджър след мениджър! Ако трябва да се мине през чистилището на класиране извън зона Европа, всички от клуба и феновете трябва да го преживеят - начело с фамилия Глейзър!!!! Бяха подписани редица много тлъсти договори със световни марки, бе отчетена година с голям процент увеличение на приходите. Ще трябва да се развърже кесията и то още зимата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна след втората поредна загуба в Премиършип, че неговият отбор има проблеми навсякъде.
Защитаващият титлата си отбор вече има 3 загуби в първите си 6 шампионатни мача и по този начин записа най-лошия си старт за последните 24 години.
Отборът няма гол от игра от първия кръг срещу Суонзи, което прави 450 минути, а с настоящата 12-а позиция, мястото на отбора в топ 4 е под сериозна заплаха.
„Има много неща, които ме разочароват“, заяви наследникът на Сър Алекс Фъргюсън след поражението с 1:2 от Уест Бромич на „Олд Трафърд“.
„Не мисля, че халфовата линия бе единствената зона, в която не бяхме добри. Мисля, че би било нечестно да кажа, че има такава. Беше цялото нещо, бяхме слаби в почти всички зони.“
„Така че трябва да опитваш и да работиш върху това, за да го подобряваш. Просто не играхме добре. Трябва да вкарваме повече от открита игра.“
„Това, което ме изненада е, че с притежанието, което имахме през първото полувреме, не създадохме достатъчно положения. Но бях разочарован от това, че от мач, който контролирахме и в голяма част, от който владеехме топката, позволихме да им дадем лесни шансове срещу нас.“
Гари Невил добре го е казал: Мойс трябва да се нагоди към Юнайтед, а не Юнайтед към Мойс!
Да не прави подобрена версия на Евертън, защото ще се провали с гръм и трясък и няма да остане начело на дяволите дълго време
Да не прави подобрена версия на Евертън, защото ще се провали с гръм и трясък и няма да остане начело на дяволите дълго време