Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
svetetzat
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми

Мнениеот svetetzat » 20 сеп 2013 12:40

Micho написа:
samocskasamo написа:20години не ходиш ама знаеш!!!Ами то като чета и аз за депутати и министри,май половината са за затвора,ама нейсе!!!Аз биографии не пиша,нито защитавам някои,възмущавам се че с писаниците си гоните феновете от стадиона!!!Ами елате бре,никои няма да ви бие!!!!Стига с глупостите,в БГ дори няма и хулиганство.Вижте какво е в Сърбия,Русия,Полша,Гърция,Турция,Италия!!!Оня ден дори фенове на Спартак М без да играят футбол са отишли в Киев и нападат фенове на Динамо К тръгнали за мач!!!Спрете се или ходете на театър,макар че ако помните преди години един театър бе окупиран от терористи и сума ти народ умря!!!Вместо да пишете глупости и да нападате някои зад клавиатурите елате в понеделник на мача с Литекс и подкрепете отбора.......................бити няма да има 100%!!!

Пожарна, що си мислиш, че само ти и вашата групичка ходите на стадиона?! Що всеки, който не е на вашето мнение и не е с вашите схеми - "не стъпва на стадиона, а само коментира във форума". Да не казвам, че ти самият доста време не беше стъпвал на стадиото и съвсем отскоро се върна. Вие постоянно делите феновете и после искате да сте обединители. Няма как стане тая. Човече, разбери - ЦСКА не е само вашата групичка и тия дето се събирате на дървеното. И не е нужно всеки, който ходи на стадиона на всеки мач, да ти се представя на теб лично и да ти се легитимира.

И аз лично нямам нищо против хулиганизма. Ама истинския, ултрас хулиганизъм. А не меркантилния кетъринг "хулиганизъм". Нападате Стойчо Младенов от първия му ден не за друго, а заради делото, което води, и което по договора за покупко-продажба на ЦСКА трябва да му бъде платено именно от Титан. Тоест - Титан рекетира Стойчо Младенов чрез Росен, и вие като най-големите наивници участвате в целия тоя мръсен сценарий.[/qu

Ей тупан-явно за мене питаш?Тука съм-казвай къв ти е проблема?Аз тука почти не пиша,но чета и гледам голям смях става.Та кво викаш не съм идвал на мачове-ами прав си не съм и то близо 2г заради Титан.Е как да съм техен човек тогава а?Да на мача с Хасково бях на Дървеното-и кво от това?Не съм видял кво е станало но разбрах.Гледам самоцскасамо ви е обяснил ама вие пак не сте вденали.И не използваи праякора или името ми без да си в диалог с мене.Аз съм във феиса активен,тука с тая анонимност не съм.Лек ден и ако има нещо там
ЦСКА и САУТХЯМПТЪН-това е сърцето ми,СТОИЧКОВ И МАТ ЛЪО ТИСИЕ-това е душата ми

Micho

Мнениеот Micho » 20 сеп 2013 13:27

svetetzat написа:

Та кво викаш не съм идвал на мачове-ами прав си не съм и то близо 2г заради Титан.

Не ходил 2 години заради Титан, а сега пръв приятел с Цимбика. :shock:

Потребителски аватар
svetetzat
Контакти:

Мнениеот svetetzat » 20 сеп 2013 14:05

Micho написа:
svetetzat написа:

Та кво викаш не съм идвал на мачове-ами прав си не съм и то близо 2г заради Титан.

Не ходил 2 години заради Титан, а сега пръв приятел с Цимбика. :shock:

аз Цимбика на живо съм го виждал в един единствен ден бре-на турнира в памет на Дени-тогава и тои рита!!!После влезох с приятели в ресторанта и тои бе там!!!Това е виждането ми с него!!!Ама незнам ти са към мене ли мина в нападките!Досега воюваше с некакъв пак историк като тебе,сега с мене ли?Ти наистина не си добре,аз Титан не мога да ги дишам,а ако си ме виждал във В сектор с момчета от Анималс,то е защото се познаваме и защото аз от 8години седя заедно с Кюстендилския фенклуб и моите приятели В към Г-не мога да направя нищо че сега при мене са Анималс и Офанзива!Като си оправят сектор Г те ще си отидат там а аз пак съм си тука.Сега разбра ли или нещо не ти е ясно?
ЦСКА и САУТХЯМПТЪН-това е сърцето ми,СТОИЧКОВ И МАТ ЛЪО ТИСИЕ-това е душата ми

petko.h.markov
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот petko.h.markov » 23 сеп 2013 13:09

Когато няма пари в клуба да вземеш сина за треньор никак не говори добре за "голяма и чиста любов"Аз не съм
чувал за такъв семеен дует по света до сега.Ако беше някой изявен специалист-добре.Ама той сега се учи и то за
не малко пари.ЦСКА не е семейна фирма на никой.Всичко това е доста дразнещо и показателно.Аз така мисля.
Всеки има право на мнение но без обиди и груби изрази.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2013 13:26

petko.h.markov написа:Когато няма пари в клуба да вземеш сина за треньор никак не говори добре за "голяма и чиста любов"Аз не съм
чувал за такъв семеен дует по света до сега.Ако беше някой изявен специалист-добре.Ама той сега се учи и то за
не малко пари.ЦСКА не е семейна фирма на никой.Всичко това е доста дразнещо и показателно.Аз така мисля.
Всеки има право на мнение но без обиди и груби изрази.

То принципно няма лошо да вземе сина си, само дето не е ясно какво точно работи Младши и дали това, което работи, струва няколко хиляди на месец. Аз например бих подреждал конуси по цял ден за половината, даже и за 1/3 от неговата заплата.
Поне да беше някакъв специалист или поне перспективен такъв, а то... :roll:
Много глупава и може би пагубна е сляпата подкрепа, която се оказва на Стойчо от много фенове. Принципно аз го подкрепям, но го гледам с огромно критично око защото върши доста глупости. А го подкрепям защото при всеки друг треньор играчите ще му се качат на главата, което в крайна сметка няма да доведе до нищо добро. Това е единствената причина да смятам, че Стойчо трябва да ни е треньор към този момент, но в в никакъв случай и за напред, когато(ако) се стабилизираме и нещата тръгнат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 сеп 2013 15:21

vaskonti написа:при всеки друг треньор играчите ще му се качат на главата

Сериозно ли го мислиш това? :shock:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2013 19:26

гражданин от село написа:
vaskonti написа:при всеки друг треньор играчите ще му се качат на главата

Сериозно ли го мислиш това? :shock:

Малко ли доказателства има в последните години?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2013 15:45

Последните години най-вече Гърнето правеше мизериите и беше всеизвестна "тайна" кои са му хората в отбора.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 сеп 2013 23:45

I
I
I
v
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 сеп 2013 21:39

абе скоро никой не е плюнал по Стойчо, нещо темата заспа ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”