11ти кръг ЦСКА - Черноморец 29ти септември
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11ти кръг ЦСКА - Черноморец 29ти септември
Ще бъда кратък!След този мач,атаката на титлата може да започне,въпреки че ще бъда доволен и на "виза" за Европа!(с оглед на положението в ,което бяхме в началото на първенството).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Bombardier
Силен мач на ЦСКА, поздравления. Накрая се видя липсата на игрови минути за Долапчиев до къде води.
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:Ще бъда кратък!След този мач,атаката на титлата може да започне,въпреки че ще бъда доволен и на "виза" за Европа!(с оглед на положението в ,което бяхме в началото на първенството).
Черноморец, Любимец и Славия не са критерий.И за ЛЕВСКИ и за ЦСКА, атаката на титлата би могла да започне едва след вечното дерби-това ще е рубиконът и за двата отбора.Аз обаче мисля че ще се самоубием с някой хикс

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
delqnski47 написа:Шампион трябва да стане Лудогорец,защото в момента са най-добри и имат най-реални шансове да спечелят коефицент за страната в ШЛ!Това е единственото,което ме вълнува за това място!Ако бяхте вие,щеше да е желателно да бъдете вие шампиони,ама засега не ставате(тия зелените ви биха на Герена с 1/2 от възможностите си),както и другите тимове в групата!Това е черно на бяло и надали може да има кой знае какви спорове на тази тема!
Иначе относно отменения ни гол,ако това е фал,то това на Дембеле на дербито преди гола му какво е?Не бяха свирени дузпи съответно на ЦСКА и Черноморец!Слабо съдийство!
За последно коментирам Левски в тази тема: правилно си отбелязал за Лудогорец, и това е факт. Още по-правилно си добавил" за момента" и "засега". Шампионатът е дълъг, ще видим нататък. И не ни биха с 1/2 от възможностите си, а с любезното съдействие на БРУ( втория) и цялата защита(първия гол), както и на Гари, 4 пъти не подал на съотборник(ци), чакащи на празна врата. Левски беше последен, а Любимец-първи, но това вече е безвъзвратно отминало и забравено.
Отмененият ви гол не съм видял, говоря за малоумното влизане на Балтанов в пеналта и за мен е чиста дузпа! И картон!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Шампион трябва да стане Лудогорец,защото в момента са най-добри и имат най-реални шансове да спечелят коефицент за страната в ШЛ!Това е единственото,което ме вълнува за това място!Ако бяхте вие,щеше да е желателно да бъдете вие шампиони,ама засега не ставате(тия зелените ви биха на Герена с 1/2 от възможностите си),както и другите тимове в групата!Това е черно на бяло и надали може да има кой знае какви спорове на тази тема!
Иначе относно отменения ни гол,ако това е фал,то това на Дембеле на дербито преди гола му какво е?Не бяха свирени дузпи съответно на ЦСКА и Черноморец!Слабо съдийство!
За последно коментирам Левски в тази тема: правилно си отбелязал за Лудогорец, и това е факт. Още по-правилно си добавил" за момента" и "засега". Шампионатът е дълъг, ще видим нататък. И не ни биха с 1/2 от възможностите си, а с любезното съдействие на БРУ( втория) и цялата защита(първия гол), както и на Гари, 4 пъти не подал на съотборник(ци), чакащи на празна врата. Левски беше последен, а Любимец-първи, но това вече е безвъзвратно отминало и забравено.
Отмененият ви гол не съм видял, говоря за малоумното влизане на Балтанов в пеналта и за мен е чиста дузпа! И картон!
+1 а първия гол беше отменен за нарушение всички го видяха

-
- Контакти:
memnto написа:E как да нямаме различни цели, като ние се борим за 1вото място, а вие да се задържите в първата седмица.
колега, Левски ще е шампион тоя сезон, по-добре се примири.Колкото до вас...до Нова година ви предстоят: две гостувания в Пловдив, гостуване във Варна, гостуване в Ловеч и дербита с Лудогорец и Левски, така че карай по-спокойно, да няма пак случки като през пролетта на 2012 година, и едни 8 точки 3 кръга преди края

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Направо да пускаме темата за мача с подуяне, че не се търпи вече!!
Браво на всички момчета днеска с червени фланелки, радваха окото
Менди Президент

Менди Президент

-
- Контакти:
Teo написа:Направо да пускаме темата за мача с подуяне, че не се търпи вече!!
Менди Президент
Славия отписа ли ги вече

- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:delqnski47 написа:Шампион трябва да стане Лудогорец,защото в момента са най-добри и имат най-реални шансове да спечелят коефицент за страната в ШЛ!Това е единственото,което ме вълнува за това място!Ако бяхте вие,щеше да е желателно да бъдете вие шампиони,ама засега не ставате(тия зелените ви биха на Герена с 1/2 от възможностите си),както и другите тимове в групата!Това е черно на бяло и надали може да има кой знае какви спорове на тази тема!
Е аз си оставам на мнение,че можеха да ви бият с повече,защото правя сравнение с играта им на Герена и с тая срещу Слован,Партизан,Базел и ПСВ!Но това си е мое мнение,не ангажирам никого!Иначе досега титла се печелеше срещу селските мачове,но дано форматът промени тази грешка и да печели най-силният!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Stahlgewitter написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:Шампион трябва да стане Лудогорец,защото в момента са най-добри и имат най-реални шансове да спечелят коефицент за страната в ШЛ!Това е единственото,което ме вълнува за това място!Ако бяхте вие,щеше да е желателно да бъдете вие шампиони,ама засега не ставате(тия зелените ви биха на Герена с 1/2 от възможностите си),както и другите тимове в групата!Това е черно на бяло и надали може да има кой знае какви спорове на тази тема!
+1 а първия гол беше отменен за нарушение всички го видяха
Ако сравним случката с тая на Дембеле,когато вкара гола на дербито,тогава какво нарушение ще има тук?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.