pomiqr20 написа:Кашчей написа:pomiqr20 написа:Тони Стораро пее гръцко, а не арабско.
Рапът за какво е бил създаден и какво е сега са съвсем две различни неща. То и комунизма е бил създаден с хубава цел, ама нейси. Слушай Мишо Шамара, Криско, Слим и останалите борци срещу чалгата и викай, че Преслава прави пошла музика.
Тез` червени домати, що ги Поми, разклати?
Таз` чушка без семе, що я лапна без време?
Красота и финес.. почти като Айне клайне нахтмузик
Някои хора виждат в песента шопска салата, други с богата фантазия я свързват с други неща, което е доказателства, че автора на текста е гениален. Доста по-добре звузи от искам да ебе всички фенки-фенки или от Bello Belisimmo пудресенто шмъркантнo или 1-2-3 джойнта запали. И по назад написах, че подобни хумористични песни за маса като "Тез червени домати" са изключения. Това не е подфорум ЦСКА да се правиш на интересен пред 14-годишни.
А аз не съм 14 годишен, за да ми хвалиш чалгата и нейните гениални текстове. Който иска нека си вижда шопска салата в този текст.
Ако повече четеше и по-малко пишеше, щеше да разбереш, че и рапът ми е толкова любим, колкото и чалгата.за мен и двата "стила" са просто безстилие.... абсолютно еднообразна музика и текстове, изпълнявани от предимно некадърни изпълнители (особено у нас).
Преди време един спец, като теб, написа в един форум, че в попския фолклор е събрана есенцията на музиката от всички стилове. това си е обида за качествената музика. Белкантото може и да не ти харесва, но ще съществува в света и след чалгата и рапа!