ЦСКА - Базел
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dead_shadow
- Контакти:
Re: ЦСКА - Базел
Споретмен ЦСКА играе много добре показва добри резултати 

Абе хора стига сте плюли бе -по-добри са и това е.Трябва време- вместо да ми плюете -трябваше днеска сички да пееееете 90 мин -а не да ми млъкнете на 20 мин и цял мач да ми люпите семки и то в Сектор Г.А за мача -еми това -толкова можем,толкова играем-но погледнете себе си и тоагва обвинявайте отбора!!! Много правилно го каза Дучето-който не му се пее -Изходите са отвоени!!!
Айде всички даето се мислят за големи цесекари на Армията срещу Минъор!!!-

Айде всички даето се мислят за големи цесекари на Армията срещу Минъор!!!-

Това е положението! Просто вече е октомври, когато бг отборите трябва да си стоят дом на топло. Без школи трябват пари за трансфери на такива като Тери и Меси, не Платини и Рабех, засега в България нямаме нито едното, нито другото. Поне да търсеха таланти нашите клубове, така, по улиците и по училищата, както правят в Бразилия, пак щеше да излезе нещо, макар и не колкото при тях, толкова момчета познавам, които играят по-добре от измислените ни професионалисти, поне имат техника и усет към топката. Ама наште тулупи и това ги мързи да правят.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Jorkorazporko
Слаба ракия сме! Трябва много работе, много дисциплина и себераздавене на футболистите! Тия ни побиха на кол! Базел ме изненадаха неприятно, мислех че са по слаби 

Срещнахме един качествен отбор и сидяхме още колко хляб има да изядем,докато се докоснем до нивото на европейския футбол.Напълно съм съгласен с казаното от Любо след мача!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.