ЕП: България - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕП: България - Сърбия
E няма такива късметлии като сърбите.Е.. му майката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
THE G.A.M.E
Нефтохимик написа:THE G.A.M.E написа:Цецо вчера и днес, има ли въобще успешна контра ?
Как да има когато и бабите в публиката знаят.че всяка контра той я забива в каквата и позицията да е
пп24-24
Ами това е работа на треньорският щаб и Жоро Братоев.
Русия, Бразилия и Италия, около 90 % от контрите ги играят през центъра.
THE G.A.M.E написа:Диагонала им сам ни бие...
Ето ,това е диагонал да ме изинява наш Цецо. При решителни точки се мачка сервис с пълне сила (това правеха и италианците вчера) Нашият прехвъли два пъти топката и докато първият път имаше основание, все пак грешката значеше директен гейм за сърбите, то вторият път трябваше да я изпере с все сила. това покзва характера на играча.
Какви късметлии - те ни разковават бе... Късмет... Късметът е със силните.
- blue avalanche
- Контакти:
ivan56 написа:E няма такива късметлии като сърбите.Е.. му майката.
Йовков,ти ли си?
А Ганев е Сашо Йовков №2.Всички точки на сърбите-"шанс" или "малшанс"...Тц,тц,тц...
- shotgun blues
- Контакти:
blue avalanche написа:ivan56 написа:E няма такива късметлии като сърбите.Е.. му майката.
Йовков,ти ли си?
А Ганев е Сашо Йовков №2.Всички точки на сърбите-"шанс" или "малшанс"...Тц,тц,тц...
факт.

-
THE G.A.M.E
drvasko98 написа:THE G.A.M.E написа:Диагонала им сам ни бие...
Ето ,това е диагонал да ме изинява наш Цецо. При решителни точки се мачка сервис с пълне сила (това правеха и италианците вчера) Нашият прехвъли два пъти топката и докато първият път имаше основание, все пак грешката значеше директен гейм за сърбите, то вторият път трябваше да я изпере с все сила. това покзва характера на играча.
При Мартин Стоев всички имаха страх от сервиса и атаката ни, точно защото тогава нямаше лиготии като "пуснати топки", "прехвърлени такива" и "тактически удари" и подобни сервиси.
Просто играехме със все сила всякакви топки, и често ни се получаваше.
Трагични сме! С тази психика не заслужаваме нищо.
Жоре, не става само със сила. Просто няма как. Лошото е, че в момента вече и психологически сме назад в този двубой! Спряхме да пускаме ръката, центровете ни са извън игра заради лошото посрещане, а сърбите играят с блока ни и печелят лесни точки. Абе айде пусни тая ръка, 2-0 за тях и няколко точки преднина.... ами отпусни се и си играй играта... то по-зле не може да стане!
- amstel_beer
- Контакти:
от amstel_beer на 23 Сеп 2013 20:06
Ще бием поляците, но няма да вземем медал от това първенство.

Ще бием поляците, но няма да вземем медал от това първенство.