NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Мнениеот Tobacco » 29 сеп 2013 13:42

NADURVEN_FILOSOF написа:Този които е писал статията в първи пост е комплексар и аутсайдер. Смята че щом на него не му пускат, значи няма пари. Истината е че е загубеняк и такива като него не ги харесват жените. 8-) 8-)

Точно де +1
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
pomiqr20

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 13:45

От написаното става ясно, че авторА и пусналия статията, както и хората на същото мнение са аутсайдери в обществото и въпреки че са прочели пет вагона книги не могат да свалят някоя мацка и не могат да изкарат 5 лв. ВеликиЯ автор на този материал е чел толкова много книги, че дори не знае на какво е олицетворение Андрешко, а аз глупака, който слуша Цветелина Янева знам. Тони господинов, повечето мъже не харесваме космати жени, които да ни оставят на езика тон вълна.

Най-добрият ни хирург знае за един единствен случай за направени специално за бала на някоя девойка гърди и всеки път го напушва смях като чуе тази легенда пусната от някой Андрешко като автора на темата, който вероятно има огромно психологическо разстройство.

Отдавна годината не е 152-ра, когато от 100 човека един е можел да пише и чете, че това да е някакво велико постижение.

Понеже контактувам с български тинейджъри в Испания, Белгия и Италия знам, че там нивото на пиене, пафкане и смъркане е много над нашето и единственият им проблем е да го правят в някое заведение и затова си го правят на домашни партита, където се разцепват като дърва за огрев.

Разюздаността на обществото започва с появата на рокендрола, който проповядва аморални ценности включващи безразборен секс (в което не виждам нищо лошо, ако не разнасяш болести), наркотици и засилена педерастия през този период, а не с появата на Сашо Роман, Тошко Тодоров, "Пирамиди, фараони" (дошли от Западния свят) и т.н. Капиш?

Всеки избира начина си на живот и прави това, което му харесва.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 сеп 2013 13:47

valkata_levski написа:....Отидете и в библиотеките ,там също млади хора четат книгите необходими им за да вземат изпита си в университета.И сега ще попитате ама защо не четат и странична литература ,не само за университета? Просто нямат време,защото след час два са на работа за да могат да свържат двата края и да завършат образованието си,за да имат реална възможност да не работят като така модерното продавач консултант.Защо им се налага да учат и да работят едновременно ? Защото така образованото и почтенно "старо" поколение еба майката на държавата ни,като разграби всичко което може да се разграби. Именно това поколение "старото" е отговорно за упадъка на България ,а не смешните ви доводчета с Цветелини Яневи ,Коковци Диневци. И ако беше толкова идеално поколението на възрастните ,България днес щеше да играе финал с Русия ,вече щеше да се е класирала за световното по футбол,щяхме да имаме математици ,физици (каквото се сетите още в областта на науката ) които да работят или управляват огромни фирми,щяхме да сме с 10 млн. жители и в САЩ щяхме да ходим само на разходка, а не за да пращаме пари ,укрепвайки смешната ни икономика.....

Валка, само две изречения, моето момче (пиша "момче" съвсем съзнателно, защото децата ми са по-големи от теб): При "старото" поколение, "което е*а майката на държавата ни", младите хора не трябваше да работят, за да завършат образованието си, защото то беше напълно безплатно. Ако не знаеш, пак при това "старо" поколение през 1970 г. България игра финал за световно първенство срещу ГДР (който за съжаление загуби). Иначе за някои неща отчасти си прав, но темата е твърде комплексна, за да задълбавам в нея, пък сега си имам работа (макар, че е неделя)... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 сеп 2013 13:50, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 сеп 2013 13:50

pomiqr20 написа:въпреки че са прочели пет вагона книги не могат да свалят някоя мацка и не могат да изкарат 5 лв.

:lol: :lol: :lol: Блажени са вярващите

Потребителски аватар
pomiqr20

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 13:53

Captain Stottlemeyer написа:
valkata_levski написа:....Отидете и в библиотеките ,там също млади хора четат книгите необходими им за да вземат изпита си в университета.И сега ще попитате ама защо не четат и странична литература ,не само за университета? Просто нямат време,защото след час два са на работа за да могат да свържат двата края и да завършат образованието си,за да имат реална възможност да не работят като така модерното продавач консултант.Защо им се налага да учат и да работят едновременно ? Защото така образованото и почтенно "старо" поколение еба майката на държавата ни,като разграби всичко което може да се разграби. Именно това поколение "старото" е отговорно за упадъка на България ,а не смешните ви доводчета с Цветелини Яневи ,Коковци Диневци. И ако беше толкова идеално поколението на възрастните ,България днес щеше да играе финал с Русия ,вече щеше да се е класирала за световното по футбол,щяхме да имаме математици ,физици (каквото се сетите още в областта на науката ) които да работят или управляват огромни фирми,щяхме да сме с 10 млн. жители и в САЩ щяхме да ходим само на разходка, а не за да пращаме пари ,укрепвайки смешната ни икономика.....

Валка, само две изречения, моето момче (пиша "момче" съвсем съзнателно, защото децата ми са по-големи от теб): При "старото" поколение, "което е*а майката на държавата ни", младите хора не трябваше да работят, за да завършат образованието си, защото то беше напълно безплатно. Ако не знаеш, пак при това "старо" поколение през 1970 г. България игра финал за световно първенство срещу ГДР (който за съжаление загуби). Иначе за някои неща отчасти си прав, но темата е твърде комплексна, за да задълбавам в нея, пък сега си имам работа (макар, че е неделя)... 8-)

Този велик безплатен комунизъм защо се разпадна и великото образовано по него време поколение защо го позволи и сега се оплаква, че пенсиите и заплатите му са най-ниски в ЕС?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 29 сеп 2013 13:58

fcb_bg написа:Забелязвам, че каквато и тема да се пусне, в 80% от случаите тя отива в посока "еах тез гадни комунисти, те са виновни за всичко". Да, ама не е баш така. Всеки сам си кове съдбата. Това от 89та насам няколко поколения да повтарят същото изречение без да направят и малко усилие към това което искат и как смятат че трябва да е, си е чист мазохизъм. Не са ви виновни ни комунистите, ни децата им. А виновните сте вие. От робството са освободили руснаците, от чието робство пък е освободил запада. Е, от сегашното състояние кой чакате да ви спаси?

Бате, не те познавам, но все едно аз съм го писал това.
Повечето тук сме свикнали да не правим нищо и да търсим всевъзможни оправдания за състоянието ни. Много по-лесно е да кажеш комунистите са виновни и да пиеш биричката, вместо да се опиташ да промениш нещата. Тук всички са моралисти, но ако се докопат до кацата с меда ще минат много бързо от другата страна. Бях патриот преди 15 години, боря се с зъби и с нокти, направих семейство, сега се махам от голямот село София, но вече ми минава през акъла да се махна от "лошия човешки материал". Поне затова беше прав Боко Рапона...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 сеп 2013 13:59

pomiqr20 написа:
Този велик безплатен комунизъм защо се разпадна и великото образовано по него време поколение защо го позволи и сега се оплаква, че пенсиите и заплатите му са най-ниски в ЕС?

Те ако знаеха хорат каква помия ще стане, изобщо може би нямаше да си помислят да сменят системата. Преди 30г ако кажеше на някой, че след 30г, децата на 14г да смятат,че да пафкат, пият и насилието да е гъзария е нещо нормално щеше да те увият в бяла риза.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pomiqr20

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 14:00

Някой ще ми обясни ли защо чалгата, в която думи като е*бане, свирка, х*у, п*тка, п*едераст, псувни на майка могат да се срещнат в някоя друга хумористична песен на някой оркестър, а в рапа са ежедневие, но рапърите са велики мислители на словото и не пречи да си псуват и са едва ли не някакви ентелектуалци.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 сеп 2013 14:04

pomiqr20 написа:Някой ще ми обясни ли защо чалгата, в която думи като е*бане, свирка, х*у, п*тка, п*едераст, псувни на майка могат да се срещнат в някоя друга хумористична песен на някой оркестър, а в рапа са ежедневие, но рапърите са велики мислители на словото и не пречи да си псуват и са едва ли не някакви ентелектуалци.

Кой те е излъгал, че са велики мислители или са Ентелектуалци? Дядо Коледа ли? :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 29 сеп 2013 14:07

А защо обръщате темата на "ЗА и ПРОТИВ комунизма"?! :?

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Върни се в “Свободна зона”