Тези деца кой ги възпитава? Та нали семейството е главната причина за простотията налегнала българската младеж. Не, не са Q чеците в Q седмйците, не е и Цветелина Янева, не е нито един от смешните доводи, които сте дали в смешната си статия. И тези, които казват, да така е,ще ги помоля да се разходят до най-близките лостове ,за да видят как някой младеж прави всевъзмони неща на лоста.Разходете се моля и до най-близкото футболно игрище ,за да видите че можещи и неможещи играят . Отидете и в библиотеките ,там също млади хора четат книгите необходими им за да вземат изпита си в университета.И сега ще попитате ама защо не четат и странична литература ,не само за университета? Просто нямат време,защото след час два са на работа за да могат да свържат двата края и да завършат образованието си,за да имат реална възможност да не работят като така модерното продавач консултант.Защо им се налага да учат и да работят едновременно ? Защото така образованото и почтенно "старо" поколение еба майката на държавата ни,като разграби всичко което може да се разграби. Именно това поколение "старото" е отговорно за упадъка на България ,а не смешните ви доводчета с Цветелини Яневи ,Коковци Диневци. И ако беше толкова идеално поколението на възрастните ,България днес щеше да играе финал с Русия ,вече щеше да се е класирала за световното по футбол,щяхме да имаме математици ,физици (каквото се сетите още в областта на науката ) които да работят или управляват огромни фирми,щяхме да сме с 10 млн. жители и в САЩ щяхме да ходим само на разходка, а не за да пращаме пари ,укрепвайки смешната ни икономика.
Кажете ми че съм неграмотен,знам че ще го направите...афектиран съм ,не съм неграмотен.Кажете ми, че съм всичко ,но само не ми казвайте, че не съм прав