УЕФА и "случайния" допинг гаф!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: УЕФА и "случайния" допинг гаф!?

Мнениеот galin56 » 29 сеп 2013 11:38

валкареджио написа:"случаен" ли беше допин скандала с Минев?
уважаеми посетители на форум "гонг",Вие как мислите?
много ще ми е интересно как ще разтълкувате този "гаф"!

Според мен има определено световен заговор срещу Минев. В никакъв случай не е случайна грешка. Вселената е срещу Данчо нарочно.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 сеп 2013 11:43

Според мен има два варианта:
1. Перукан си подготвя почвата за нов мандат. - 51%
2. Първоначално ФИФА не реагира адекватно - един вид някой не е прочел добре съобщението и е пропуснал факта, че говорим за лекарска интервенция-ИНЖЕКЦИЯ, което явно е РАЗРЕШЕНО, но в последствие бърза да прикрие гафа си, защото в конкретната ситуация става въпрос за ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ, които се инжектират при контузия, та в тази връзка - ФИФА един вид позволява под предлог КОНТУЗИЯ да не се зачита забраната за употреба на ДОПИНГ. - 49%

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 29 сеп 2013 12:31

Абсолютна провокация и конспирация. Докторът е виновен, УЕФА е виновна, ФИФА е виновна, ЦРУ, ФБР, ГРУ, МОСАД, МИ 5 и 6, ЩАЗИ и НарКООП също са замесени. Лудогорец са чисти като сълза. По случайност Минев вече трета седмица е контузен след взимането на допинг пробата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 29 сеп 2013 14:15

DrAvalanche написа:Абсолютна провокация и конспирация. Докторът е виновен, УЕФА е виновна, ФИФА е виновна, ЦРУ, ФБР, ГРУ, МОСАД, МИ 5 и 6, ЩАЗИ и НарКООП също са замесени. Лудогорец са чисти като сълза. По случайност Минев вече трета седмица е контузен след взимането на допинг пробата.

кратко,точно и ясно!
аз също можех да го напиша,но чаках някой друг да драсне прозрението си.
Минев вече трета седмица е контузен, а Лудогорец вчера играха доста по бавно от обичайното.
може би са изморени ?
а тези от Ботев на всичкото отгоре и поискаха допинконтрол.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 29 сеп 2013 15:48

Мисля, че на всеки е ясно, че Домус ага плати на ФИФА и Перуката да потулят истината :x
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
pomiqr20

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 16:12

DrAvalanche написа:Абсолютна провокация и конспирация. Докторът е виновен, УЕФА е виновна, ФИФА е виновна, ЦРУ, ФБР, ГРУ, МОСАД, МИ 5 и 6, ЩАЗИ и НарКООП също са замесени. Лудогорец са чисти като сълза. По случайност Минев вече трета седмица е контузен след взимането на допинг пробата.

Минев се контузи в средата на първото полувреме срещу "Левски", умнико и оттогава не играе.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 29 сеп 2013 18:22

pomiqr20 написа:

Минев се контузи в средата на първото полувреме срещу "Левски", умнико и оттогава не играе.

А се контузи защото?

А запитвал ли си се защо Бадема и Генчев след като се махнаха от Разград започнаха да се движат като тролеи?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”