XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот volf » 28 сеп 2013 23:38

subzero написа:
Тралала написа:И сега ако ми кажете ,че Станислав Тодоров свири обективно?!?!?!

Не гледах мача,но ако е свирил за Лудогорец-в тоя форум няма да си признаят.

..... И в пореден мач не беше свирена дузпа срещу Лудогорец!?.
Онзи - вратаря Стоянов- с глава щеше да строши коляното на Анисе в наказателното поле и пак нищо...
Съдията ли? Ами, че той Минев толкова го хока а оня хич...- прави се, че не го чува, не уважава възгледите на национала за съдиските решения!
Предлагам да му се направи допинг контрол и да се разбере с кой и с какво се е хранил в последните месеци (на съдията де).

Тралала

Мнениеот Тралала » 28 сеп 2013 23:46

Иронията ти е тъпа и неуместна. Анисе нямаше никаква вина за контузията на Стоянов. Момчето с риск да се контузи кофти го прескочи.Не знам кой мач си гледал. А съдията свири доста спорни моменти и все в полза на Лудогорец. Да не говорим за онази симулациа пред наказателното към края на мача на някой от черните, не се сещам кой. Достойна за Оскар, ама не. Фаулче.

Освен ,ч е са толкова добри Лудогорец,че никой не дава дузпа срещу тях са и най-коректния отбор в А група! Нито един жълт картон в този мач! Нищо, че заслужаваха поне 3 такива.
Последна промяна от Тралала на 28 сеп 2013 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 сеп 2013 23:55

Тралала написа:Иронията ти е тъпа и неуместна. Анисе нямаше никаква вина за контузията на Стоянов. Момчето с риск да се контузи кофти го прескочи.Не знам кой мач си гледал. А съдията свири доста спорни моменти и все в полза на Лудогорец. Да не говорим за онази симулациа пред наказателното към края на мача на някой от черните, не се сещам кой. Достойна за Оскар, ама не. Фаулче.

Ти на мен ли си сърдит или на съдията? Или пък си просто сърдит?
Положенията за които футболистите, като Минев СПОРЯТ със съдията СПОРНИ ли се наричат?
Знаеш ли как се решават такива спорове според съдийският правилник?
Аз да ти кажа честно иронизирах тъпо и неуместно "subzero".
Струва ми се, че Анисе изигра целия мач с "риск да се контузи кофти".
Все пак уважавам факта, че си гледал внимателно срещата и си осъзнал, че Ботев отново не спечели срещу Лудогорец и отново вината е на съдията!
Последна промяна от volf на 29 сеп 2013 00:16, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 28 сеп 2013 23:59

Вие кой мач гледахте бе канарчета лимонови?Паркирали автобуса,че и трябвало да бият.Аз от стадиона,а и другите друго видях.Не ставайте смешни.
Не очаквах само,че ще играете грубо,че даже и без топка.Ех ако имаше как В.Минев да изсвири този мач,пак сигурно щеше да псува като каруцар.Пък онова късокрако джудже,халал да ви е....
Ако това е правилният и модерен футбол на Мъри,пак няма да сте в тройката.

Тралала

Мнениеот Тралала » 29 сеп 2013 00:05

Щото вашия футбол тази вечер беше космически. Радвайте се, че не загубихте! Нещо много отворени сте станали последно време, ама всичко ще си дойде на мястото....рано или късно!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 29 сеп 2013 00:11

Тралала написа:Щото вашия футбол тази вечер беше космически. Радвайте се, че не загубихте! Нещо много отворени сте станали последно време, ама всичко ще си дойде на мястото....рано или късно!

Не бе космически,но определено по-добър от вашият-правилният и модерен футбол на Мъри.Не помня да сте играли така затворено и защитно,но все пак-страх лозе пази....и вие като печенегите ни чакате..ми чакайте,само да не се завърне Митьо селския,че вече няма лицензи от Металик Сопот.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 29 сеп 2013 00:15

ЛУДОГОРЕЦ написа:Вие кой мач гледахте бе канарчета лимонови?Паркирали автобуса,че и трябвало да бият.Аз от стадиона,а и другите друго видях.Не ставайте смешни.
Не очаквах само,че ще играете грубо,че даже и без топка.Ех ако имаше как В.Минев да изсвири този мач,пак сигурно щеше да псува като каруцар.Пък онова късокрако джудже,халал да ви е....

Ако на вас всичките ви офанзивни футболисти са контузени как щяхте да играете?Разбирам те че емоцията те тресе от това че не ви се получи играта но ние не сме Светкавица да ни биете .И накрая плюете Хартиените пък сте станали като тях,много си повярвахте че сте Барса :idea:Бая фалчета ви даде и картони ви спести чернодрешкото,но толкова си можете !

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 29 сеп 2013 00:22

ivan40 написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Вие кой мач гледахте бе канарчета лимонови?Паркирали автобуса,че и трябвало да бият.Аз от стадиона,а и другите друго видях.Не ставайте смешни.

Ако на вас всичките ви офанзивни футболисти са контузени как щяхте да играете?Разбирам те че емоцията те тресе от това че не ви се получи играта но ние не сме Светкавица да ги биете .И накрая плюете Хартиените пък сте станали като тях,много си повярвахте че сте Барса :idea:

Тези които играха какви викаш,че са?Анисета,Ромаировци,Сарми,Дяковци и т.н,всички са дефанзивни викаш.Дай боже да сме близко до Барса,но не сме за съжеление.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 29 сеп 2013 00:23

ЛУДОГОРЕЦ написа:
Тралала написа:Щото вашия футбол тази вечер беше космически. Радвайте се, че не загубихте! Нещо много отворени сте станали последно време, ама всичко ще си дойде на мястото....рано или късно!

Не бе космически,но определено по-добър от вашият-правилният и модерен футбол на Мъри.Не помня да сте играли така затворено и защитно,но все пак-страх лозе пази....и вие като печенегите ни чакате..ми чакайте,само да не се завърне Митьо селския,че вече няма лицензи от Металик Сопот.

А пък после лудогорци що ги обиждат :roll: ,защо ги обиждате :?:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 29 сеп 2013 00:32

ЛУДОГОРЕЦ написа:
ivan40 написа:

Ако на вас всичките ви офанзивни футболисти са контузени как щяхте да играете?Разбирам те че емоцията те тресе от това че не ви се получи играта но ние не сме Светкавица да ги биете .И накрая плюете Хартиените пък сте станали като тях,много си повярвахте че сте Барса :idea:

Тези които играха какви викаш,че са?Анисета,Ромаировци,Сарми,Дяковци и т.н,всички са дефанзивни викаш.Дай боже да сме близко до Барса,но не сме за съжеление.

Не сме с титулярния състав за това така играхме,основните ни реализатори ги няма.Много ясно е че ако ни вкарате гол трудно ще го върнем-това него ли вдяваш или си някво хлапе :?: Когато излезнем с титулярния тогава ни кори ,за рейсове и катинари.

Върни се в “Лудогорец”