Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Обща тема за LFC
Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !
Шелви искаше да напусне. Просто нямаше как да му осигури постоянно титулярно място. Колкото до Хендо, не съм съгласен, момчето играе с много хъс и не спира да тича по целият терен. От него ще стане играч, и аз го виждам даже като капитан на Ливърпул. Разбира се не обвързвам никой с мнението си

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
suareshampion написа:Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !
Хендерсън си играе на ниво и с много хъс.
Раздава се страшно много стига си говорил глупости...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
Арсенал щом и без Уолкот бият ,значи е ясна работата. Както и прогнозирах още след първия кръг ,те ще станат шампиони .Има още много време ,но съм почти сигурен ,че това ще се случи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !
Хендерсън си играе на ниво и с много хъс.
Раздава се страшно много стига си говорил глупости...
Само с хъс и раздаване не става ..искат се качества и акъл. Глупав и посредствен футболист без грам техника и психика. От както е в отбора ..търпим само срам .
Тия 20 млн той трябва да ги даде ,за това ,че ще му пише във визитката ,че е играл във великия Ливърпул. За 20 млн може да се вземат страхотни играчи .
Треньорите така и не му намериха силното и правилното място на терена ..по простата причина ,че той няма силно място.

Той просто запълва дупки . В момента нямаме типично дясно крило и за това той играе на десния фланг. Но какво играе е отделен въпрос.

Много тичал ..ами то хубаво ама това е футбол, не лека атлетика ..да става лекоатлет тогава

До скоро само бягаше като муха без глава ..сега при Брендън поне израстна тактически ,но технически няма как да израстне ,след като няма мозък.
Яд ме е ,че точно на него се отдават добри възможности за гол а не някой друг ,който ще ги вкарва.
Колко нерви съм вхърлил заради него през последните 2 години не е истина.
Имам чуството ,че е някакъв голям връзкар ,за да играе толкова мачове ,след като нищо не прави в тях.
Докато е в Ливърпул нека да бяга там и да внимава да не прави някоя фатална грешка ,че ще му запаля връта.
При положение, че са минали едва 5 кръга, разлика има и то не малка! Освен това, Арсенал загубиха първия кръг, така, че не си преписвай слава! Голям си "разбирач" ама да знаеш, че има хора, които помнят, за разлика от теб 

За Хендерсън съм съгласен със suareshampion. Според мен мина времето на надъханите и стараещи се, но ограничени технически играчи в Премиеършип. Говоря за офанзивните, естествено. Има нужда от още класа отбора, а Хендерсън дано ме опровергае, аз не го зачерквам завинаги, просто на този етап показва, че му липсва класа.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...
Е като не иска да идва, как да стане. За сметка на това
Via Mirror
Liverpool face Philippe Coutinho transfer raid by Atletico Madrid in January window !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
9lives написа:Alonso_Massa написа:Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...
Е като не иска да идва, как да стане. За сметка на товаVia Mirror
Liverpool face Philippe Coutinho transfer raid by Atletico Madrid in January window !
Aбсурд Коутиньо да напусне Ливърпул в близките години.
Тоя Коща наистина е много добър . Снощи ги направи на нищо белите балеринки. Много мощен нападател ,който на фона на високия си ръст е учудващо бърз.
Малко е като Луис ,има голяма спортна злоба и влиза постоянно в пререкания със съдии и противникови играчи ,но като цяло е страхотен .
Брендън отправи оферта ,но той за жалост не я прие . Има право момчето..наистина Атлетико в момента е много добър отбор ,който ще печели титли..вчера надиграха по всички показатели Реал и то като гости.