Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот suareshampion » 28 сеп 2013 19:58

Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 28 сеп 2013 20:17

suareshampion написа:Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !

Шелви искаше да напусне. Просто нямаше как да му осигури постоянно титулярно място. Колкото до Хендо, не съм съгласен, момчето играе с много хъс и не спира да тича по целият терен. От него ще стане играч, и аз го виждам даже като капитан на Ливърпул. Разбира се не обвързвам никой с мнението си :))))
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 сеп 2013 20:54

suareshampion написа:Като гледам пак моя човек Джонджо и се чудя на акъла на Роджърс ,как можа да продаде тоя добър футболист с огромен потенциал ..а да остави трагедията Хендерсън . Никога няма да му простя тоя глупав ход !

Хендерсън си играе на ниво и с много хъс.
Раздава се страшно много стига си говорил глупости...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 сеп 2013 20:55

Арсенал щом и без Уолкот бият ,значи е ясна работата. Както и прогнозирах още след първия кръг ,те ще станат шампиони .Има още много време ,но съм почти сигурен ,че това ще се случи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 сеп 2013 21:13

HoUs4oOL написа:

Хендерсън си играе на ниво и с много хъс.
Раздава се страшно много стига си говорил глупости...

Само с хъс и раздаване не става ..искат се качества и акъл. Глупав и посредствен футболист без грам техника и психика. От както е в отбора ..търпим само срам .
Тия 20 млн той трябва да ги даде ,за това ,че ще му пише във визитката ,че е играл във великия Ливърпул. За 20 млн може да се вземат страхотни играчи .
Треньорите така и не му намериха силното и правилното място на терена ..по простата причина ,че той няма силно място. :)
Той просто запълва дупки . В момента нямаме типично дясно крило и за това той играе на десния фланг. Но какво играе е отделен въпрос. :)
Много тичал ..ами то хубаво ама това е футбол, не лека атлетика ..да става лекоатлет тогава :)
До скоро само бягаше като муха без глава ..сега при Брендън поне израстна тактически ,но технически няма как да израстне ,след като няма мозък.
Яд ме е ,че точно на него се отдават добри възможности за гол а не някой друг ,който ще ги вкарва.
Колко нерви съм вхърлил заради него през последните 2 години не е истина.
Имам чуството ,че е някакъв голям връзкар ,за да играе толкова мачове ,след като нищо не прави в тях.
Докато е в Ливърпул нека да бяга там и да внимава да не прави някоя фатална грешка ,че ще му запаля връта.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 сеп 2013 21:34

При положение, че са минали едва 5 кръга, разлика има и то не малка! Освен това, Арсенал загубиха първия кръг, така, че не си преписвай слава! Голям си "разбирач" ама да знаеш, че има хора, които помнят, за разлика от теб :!:

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 сеп 2013 23:20

За Хендерсън съм съгласен със suareshampion. Според мен мина времето на надъханите и стараещи се, но ограничени технически играчи в Премиеършип. Говоря за офанзивните, естествено. Има нужда от още класа отбора, а Хендерсън дано ме опровергае, аз не го зачерквам завинаги, просто на този етап показва, че му липсва класа.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 сеп 2013 09:57

Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 29 сеп 2013 10:54

Alonso_Massa написа:Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...

Е като не иска да идва, как да стане. За сметка на това

Via Mirror

Liverpool face Philippe Coutinho transfer raid by Atletico Madrid in January window !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 сеп 2013 11:50

9lives написа:
Alonso_Massa написа:Ей мама му стара как не го взехме Коща лятото скъсва се да бележи...

Е като не иска да идва, как да стане. За сметка на това

Via Mirror

Liverpool face Philippe Coutinho transfer raid by Atletico Madrid in January window !

Aбсурд Коутиньо да напусне Ливърпул в близките години.
Тоя Коща наистина е много добър . Снощи ги направи на нищо белите балеринки. Много мощен нападател ,който на фона на високия си ръст е учудващо бърз.
Малко е като Луис ,има голяма спортна злоба и влиза постоянно в пререкания със съдии и противникови играчи ,но като цяло е страхотен .
Брендън отправи оферта ,но той за жалост не я прие . Има право момчето..наистина Атлетико в момента е много добър отбор ,който ще печели титли..вчера надиграха по всички показатели Реал и то като гости.

Върни се в “Ливърпул”