23 септември-въстание или метеж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: 23 септември-въстание или метеж

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 03:08

http://vbox7.com/play:03dbd59e - втората част на просветата относно историята на България!Отнася се за град Берковица!Кметът терорист от комунистическата банда БКП беше много притеснен от неудобните ми въпроси и трепереше!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 сеп 2013 08:00

Безкомпромисен, мен ще ме земеш ли в БАП? Терористът не ми е истински прадядо, истинският е бил офицер през Балканската война, ранили го и докато се възстановявал, го направили комендант на лагер за военнопленници в Лом. Той имал навика да носи ризите на пленниците на жена му да ги пере, а по едно време в лагера избухнала епидемия от тиф. Прадядо ми го върнали на фронта, където гърците го дотрепали, а малко по-късно починала и жена му от тиф и дядо ми останал кръгъл сирак на 2 години. Терористът, понеже бил много по-млад и по-богат от дядовците на дядо ми, предложил да го прибере и отгледа той, макар че не бил никакъв роднина на семейството. Та човекът не ми е роднина нито по права, нито по съребрена линия, нито по сватовство, аз много го уважавам, ама мисла, че това, по устав, нема значение и нема да пречи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 09:32

Прочел ли си клетвената декларация на БАП? Ако отговаряш на споменатите изисквания си добре дошъл, но преди да я подпишеш, ще бъде проверен рода ти, защото няколко човека се опитаха да ме излъжат и аз не ги допуснах в БАП! Няма да позволя в партията ми да влязат комунисти , правещи се на антикомунисти!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 сеп 2013 13:53

Безкомпромисен написа:Благодарение на решителните действия на професор Александър Цанков, който се справя с терористичната банда БКП , която по времето на Септемврйския метеж извършва масови убийства и терор над невинното българско население и благодарение на неговите отлични действия срещу комунистическите главорези и техните ортаци земеделците успява да запази Царство България независимо и демократично и да се отложи болшевизирането на България с 21 години!А как трябва да се отнасяш с убийци и терористи? Естествено,че трябва да бъдат вкарани по затворите и ако убиват невинни българи и убивани, защото те са терористи,убийци,антибългари, национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна СССР! За съжаление и нещастие на България и българския народ идва после злокобния и кървав за България ден 9 Септември 1944 г. с който България престава да съществува като държава и става съветска колония до ден днешен вече 69 години!

http://vbox7.com/play:185caa0d - тук е обяснено повече за Септемврийския метеж!Както и разобличавам гробокопачът на България Александър Стамболийски! Тъкмо ще научите нещо полезно и интересно от историята на България!
Бог да пази България от комунисти!

Я, кажи защо този върл антикомунист Цанков е свързван с нацистките и фашистките идеи в България, които по твоите думи са отрочета на комунизма?
Защо хората на Борис - Ляпчев и Бурмов свалят Цанков от власт? Нали уж беше царист и Борис бил най-добрият държавен глава на България?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 сеп 2013 18:42

Фрийк, Жеков съвсем по комунистически прескочи моят пост, в който обвинявам Цанков във фашизъм, не очаквай да ти даде конкретен отговор.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 сеп 2013 19:03

Вие още ли се занимавате с тоя бе :o :o :o ?!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 19:04

Преди злокобния ден 9 Септември 1944г. в България никога не е имало фашизъм! Това е съветско-болшевишка пропаганда!Но явно вие сте дебили зомбирани с комунизъм-болшевизъм! Цар Борис Трети сменя Александър Цанков с Андрей Ляпчев, защото е бил прекалено милостив към комунистическите престъпници и за благодарност тези терористи и убийци го отравят със съветска отрова пренесена през Турция! И това му е била грешката на Цар Борис Трети, че е отменил смъртни присъди на терористи и убийци! Александър Цанков виждайки болшевишко-комунистическата опасност , той действа твърдо срещу тези убийци, безродници и терористи , като унищожава престънпите им комунистически банди и успява да отложи болшевизирането на страната с 21 години! Това е голямата грешка на НВ Цар Борис Трети - че се е смилил над убийците и терористите, което му коства и живота! Ако НВ Цар Борис Трети беше оставил Цанков според мен можеше да доунищожи болшевишко-комунистическата зараза и да няма комунистически престъпници до ден днешен и да няма черни дни в българската история като 28 Август 1943г. и 9 Септември 1944г.!Александър Цанков не е бил нито фашист или национал-социалист, той е изпълнявал дълга си към Царство България да вкарва комунистическите убийци и терористи в затвора!Е тези безродници са били убити от полицаите в престрелка , които и те са убивали жандармеристи в гръб!Няма само те да убиват я!
Ако БАП дойде на власт прошка за комунистическите престъпници и безродници няма да има!
Последна промяна от Безкомпромисен на 28 сеп 2013 19:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 сеп 2013 19:08

Безкомпромисен написа:Преди злокобния ден 9 Септември 1944г. в България никога не е имало фашизъм! Това е съветско-болшевишка пропаганда!Но явно вие сте дебили зомбирани с комунизъм-болшевизъм! Цар Борис Трети сменя Александър Цанков с Андрей Ляпчев, защото е бил прекалено милостив към комунистическите престъпници и за благодарност тези терористи и убийци го отравят със съветска отрова пренесена през Турция! И това му е била грешката на Цар Борис Трети, че е отменил смъртни присъди на терористи и убийци! Александър Цанков виждайки болшевишко-комунистическата опасност , той действа твърдо срещу тези убийци, безродници и терористи , като унищожава престънпите им комунистически банди и успява да отложи болшевизирането на страната с 21 години! Това е голямата грешка на НВ Цар Борис Трети - че се е смилил над убийците и терористите, което му коства и живота! Ако НВ Цар Борис Трети беше оставил Цанков според мен можеше да доунищожи болшевишко-комунистическата зараза и да няма комунистически престъпници до ден днешен и да няма черни дни в българската история като 28 Август 1943г. и 9 Септември 1944г.!
Ако БАП дойде на власт прошка за комунистическите престъпници и безродници няма да има!

Можеш ли да се обосновеш с исторически факти, че няма фашизъм, а не просто да говориш празни приказки? ;)
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 19:12

Как трябва да се справиш с терористи, убийци и безродници , които избиват българският народ и искат да правят от България тогава съветска колония? Няма друг начин освен да ги вкараш по затворите и когато убиват и ти да ги убиваш! Колко полицаи, бирници , кметове, свещеници тези терористи убиха? Няма друг начин, освен и ти да ги убиеш! Гражданска война срещу България се е задавала по времето на Септемврийския метеж, по заповед на СССР!Алекандър Цанков просто е нямал друг избор да се справи с тези убийци , антибългари и терористи !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 сеп 2013 19:16

Безкомпромисен написа:Как трябва да се справиш с терористи, убийци и безродници , които избиват българският народ и искат да правят от България тогава съветска колония? Няма друг начин освен да ги вкараш по затворите и когато убиват и ти да ги убиваш! Колко полицаи, бирници , кметове, свещеници тези терористи убиха? Няма друг начин, освен и ти да ги убиеш! Гражданска война срещу България се е задавала по времето на Септемврийския метеж, по заповед на СССР!Алекандър Цанков просто е нямал друг избор да се справи с тези убийци , антибългари и терористи !

Отговаряш като комунист.
Питам те кратко, точно и ясно. Имаш ли исторически доказателства, че не е имало фашизъм в България?
весел е и неговият вид,

Върни се в “Свободна зона”