Среща между фенове и футболисти, 21.10.09

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4afen
Контакти:

Re: Среща между фенове и футболисти, 21.10.09

Мнениеот ti4afen » 22 окт 2009 15:06

Никой не мрънка,просто след като е имало среща- да е имало за какво
Иначе останалите неща ги четем непрекъснато по вестниците,но щом си се срещнал с тези, които са зад теб,би трябвало да им дадеш повече инфо,или греша?
Я кажете какво казаха Жоро,Танко,Сашко и Тошко? Защо ги нямаше останалите?
Естествено че щом сме тук и на стадиона и следваме отбора- ние ги подкрепяме
Но не заслужава ли тази подкрепа малко повечко уважение? Не заслужават ли тези които пътуват всеки месец стотици километри за да дерат гърла за отбора обяснение за слабата игра, за проблемите? Това с - вече само нагоре, имаме нужда феновете да ни подкрепят,момчетата се раздават.... сме го чували от не един отбор...от моя любим отбор все ми се ще да чуя нещо различно и надъхващо!

Varna1913
Контакти:

Re: Среща между фенове и футболисти, ДНЕС (21.10.09) OT 17:00

Мнениеот Varna1913 » 22 окт 2009 15:09

ЧерноМореВарна написа:0 лв за играчи
5 лв вход
-------------------------
Как да стане красив футбол пред пълни трибуни, не мога да разбера.

Само заплатите на играчите и персонала за една година излиза някъде 3 милиона лева, мислиш ли, че с 5 лв вход всичко това се изплаща

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 15:37

Varna1913 написа:
ЧерноМореВарна написа:0 лв за играчи
5 лв вход
-------------------------
Как да стане красив футбол пред пълни трибуни, не мога да разбера.

Само заплатите на играчите и персонала за една година излиза някъде 3 милиона лева, мислиш ли, че с 5 лв вход всичко това се изплаща[/quote

Разбира се, че НЕ. Само дето ако бяхме направили нормална селекция през лятото сега най-вероятно щяхме да сме в групите на лига Европа. Не мислиш ли? А там както знаем падат добри пари, нали? Освен това от телевизионни права, от много по-голямата посещаемост идват още доста парички. Ако един отбор играе постоянно в ЕКТ продава и скъпи играчи. Така, че парите ще дойдат при правилна клубна политика. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 22 окт 2009 15:50

зеления написа:
Popeye написа:A вие кво очаквате да чуете ? Да обсъдят тактика и селекцията или да изслушат предложенията ви за такава , ако издържахте отбора можеше и да го направят ?
Феновете са на стадиона , за да си подкрепят отбора , а не да мрънкат като вас !Айде не го ли прежалихте вече Кривундела ?
Момчета се играха с желание и хъс и това е похвално сега трябва да се насърчат и те и Велизар , а не да се хленчи !

Ти наричаш хленч тревогата на определени фенове?!! Няма нормален фен, който да не анализира играта на отбора си. А ако анализираш нашия отбор ще се усетиш, че не вървим към добре. Ето ти няколко въпроса по които, ако имаш желание може да помислиш:
1. Махнахме Кривия.О'кей. Но кого готвим за тази дупка, която се отвори в отбора?
2. Каква селекция направихме, като се има в предвид, че бяхме в ЕКТ?
3.Сменихме треньора. О'кей. Само,че няма такъв отбор, който афишира желание за игра (и играе) в Европа и да поставя някакъв незнаен треньор (нищо против Велизар - дано да стане).
4. Къде строим новия стадион?
5. Не разбираш ли, че ТИМ, както казах и другаде, абдикира от отбора.
На мен сърцето ми се къса за този отбор, а ти ми говориш за хленчене.

В заключение - щом коментираш нечие изказване поне го прочети внимателно. Ще цитирам собствените си думи от изказването ми, което ти коментираш: "А иначе разбира се, че ще подкрепяме отбора каквото и да става."

Значи тия въпроси трябваше да си ги зададеш не във форума , а там , ако искаше да получиш някои отговори /1/можеше да ти отговори Велизар , за другите отиваш при Марин и го питаш , ако искаш мога да ти дам отговори,но това ще е мое мнение , а то както и въпросите ти не променя нищо т.е. от нас не зависи нищо , ако си доволен ходиш на мачове и подкрепяш , ако 5 лв са ти много стоиш в къщи и си го изкарваш на жената... :lol: примерно и продължаваш да се тревожиш... ;) или играеш фифа мениджър

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 23:19

Popeye написа:
зеления написа:
Popeye написа:A вие кво очаквате да чуете ? Да обсъдят тактика и селекцията или да изслушат предложенията ви за такава , ако издържахте отбора можеше и да го направят ?
Феновете са на стадиона , за да си подкрепят отбора , а не да мрънкат като вас !Айде не го ли прежалихте вече Кривундела ?
Момчета се играха с желание и хъс и това е похвално сега трябва да се насърчат и те и Велизар , а не да се хленчи !

Ти наричаш хленч тревогата на определени фенове?!! Няма нормален фен, който да не анализира играта на отбора си. А ако анализираш нашия отбор ще се усетиш, че не вървим към добре. Ето ти няколко въпроса по които, ако имаш желание може да помислиш:
1. Махнахме Кривия.О'кей. Но кого готвим за тази дупка, която се отвори в отбора?
2. Каква селекция направихме, като се има в предвид, че бяхме в ЕКТ?
3.Сменихме треньора. О'кей. Само,че няма такъв отбор, който афишира желание за игра (и играе) в Европа и да поставя някакъв незнаен треньор (нищо против Велизар - дано да стане).
4. Къде строим новия стадион?
5. Не разбираш ли, че ТИМ, както казах и другаде, абдикира от отбора.
На мен сърцето ми се къса за този отбор, а ти ми говориш за хленчене.

В заключение - щом коментираш нечие изказване поне го прочети внимателно. Ще цитирам собствените си думи от изказването ми, което ти коментираш: "А иначе разбира се, че ще подкрепяме отбора каквото и да става."

Значи тия въпроси трябваше да си ги зададеш не във форума , а там , ако искаше да получиш някои отговори /1/можеше да ти отговори Велизар , за другите отиваш при Марин и го питаш , ако искаш мога да ти дам отговори,но това ще е мое мнение , а то както и въпросите ти не променя нищо т.е. от нас не зависи нищо , ако си доволен ходиш на мачове и подкрепяш , ако 5 лв са ти много стоиш в къщи и си го изкарваш на жената... :lol: примерно и продължаваш да се тревожиш... ;) или играеш фифа мениджър

В момента в който писах бях в Търново и нямаше как да съм на срещата. Прибрах се преди не повече от 5 минути. А дали съм доволен или не, аз пак съм на Тича. Както каза Огризко аз съм:
"Зелената идея те е привлякла към Земята и си зарязал Марс заради нас... но поне пак си си останал зелено човече :mrgreen: :mrgreen:" Какво да ти кажа Попай, той Огризко го каза много точно за което от сърце му благодаря. По точно не може да се каже за мен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 23 окт 2009 08:27

Интересни въпроси ,но сега елементарно ще ти отговоря...Наистина който искаше да чуе нещо повече да беше дошъл за да ги зададе..Ясно е ,че не всеки е имал тази възможност,но и много са имали ..
/1/..Стига с Кривия .Вече го няма и няма да го има.Ж.Илиев може да го замести спокойно.Един, отбор не прави..
/2/За селекцията се сърди на К.Спасов;,,Не ни трябват нови футболисти с тези сме добре''''
/3/Какъв тренйор искаш,Мъри ли?Цената му е 400000 лв на година. Тези пари може да ги дадат за юношите ,както и правят.С какво са по-добри другите тренйори с имената си ли ?Кой от тях е постигнал нещо значително?Преди седмица имаше разговор със С.Младенов;,,Искам 500000 евро за селекция освен моята заплата и идвам''Какво да си докара неговите лапачи ?Самите футболисти са поискали за тренйор В.Попов.Той наистина е много надъхан и му трябва подкрепа..
/4/Стадион ще има.Кажи ми в тази криза ,къде се строи стадион? Отборите фалирват ,изнемогват ,че и евробоеца с милионите превърженици ,,Левски''в това число.Ти ми говориш за стадион.
/5/Колкото до ТИМ ,не ги мисли .Имат достатъчно пари ,и не са се отказали от клуба .Марин Митев е по-болен от нас на тема ,Черно Море.
И ето ти малко от мен с две думи,,, Нека да се радваме на това което имаме ,защото може да бъде много,много по-зле'''

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 23 окт 2009 11:41

И ето ти малко от мен с две думи,,, Нека да се радваме на това което имаме ,защото може да бъде много,много по-зле'''[/quote]

А защо да не настояваме и опитваме да бъдем много,много по -добре?
Егати пораженческото мислене!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 окт 2009 12:37

4MVN, Ще се опитам да отговоря на всеки конкретен твой въпрос.
1. Жоро не може да замести Кривия най-малко за това, че неговата сила е да играе по-изнесен напред в атака. Не виждаш ли, че на мястото на Кривия зее огромна дупка. Пак казвам: щом чорбаджията е решил така, о'кей, но да беше привлечен или обучен футболист, който да запълни тази огромна липса.
2. Селекцията се прави с пари и щом собственика не дава, ако ще и сър Алекс да ни е треньор - все тая.
3. Ами разбира се, че Младенов ще постави условие за пари за селекция. Не, че аз лично го харесвам, но всеки уважаващ себе си треньор преди да поеме някой отбор поставя точно това условие. По това можеш да направиш разлика от треньора, който има амбиции да гради качествен отбор и някоя мижитурка, който идва само да получава заплата.
4. Ако малко си наясно ( не се сърди ) с икономиката ще разбереш, че точно сега е момента за строеж на стадион - ниски цени на материали и евтина работна ръка.
5. Че ТИМ имат пари, е ясно. Важното в случая е дали имат желание да влагат достатъчно за изграждане на отбор, който да се бори за шампионска титла и в ЕКТ. Не познавам лично Марин Митев. Дано си прав, че е с голямо зелено сърце. И дано го докаже. Не е тайна, че мнението на обществеността за ТИМ е противоречиво - от мутри и разбойници до благодетели на Варна и т.н. На тяхно място аз лично бих направил това, което са направили братя Евлоги и Христо Георгиеви. И те са били противоречиви личности, но с това, което са направили за страната си остават завинаги в сърцата на хората - с добро.
В заключение само ще кажа, че подкрепям думите на ti4afen за това, че не можем да разсъждаваме пораженчески и трябва да се стремим към най- доброто. Та ние сме Черно море Варна!

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 23 окт 2009 13:18

От вчера се опитвам да се въздържа от коментар ,но днес вече реших да изкоментирам покрай мнението на Зеления
Та първо- Жоро да заместел Кривия
Абе я ни вижте-въртим,сучим ,говорим, теми пускаме и накрая кво- пак всичко около Кривия се върти! Хайде веднъж завинаги единодушно да признаем че това е човек, оставил ако не най големия ,то поне един от най- големите отпечатъци на Тича! Незаменим е - това е и е факт ! И като пост , и като харизма и като какъвто щете- няма друг такъв! Жоро си е голям футболист,но толкова
Селекция- за какво да обвиняваме Кольо като още преди да е помислил кого иска са му поставили таван за трансфери който се е ограничавал до купуването на един Здравко,вярно, не е най точното попадение ,но с оглед че предстоеше участие в Европа-нямаше да е разумно да се взима някой, който тепърва да се обиграва...
Собствениците са тези ,които още пролетта като се борехме за евровизи трябваше да "заделят" пари за поне един класен играч
И наистина всеки себеуважаващ се треньор , от когото се искат медали и евроучастия -е прав да откаже поста ,ако не му се предоставят пари за селекция Да сме някой посредствен отбор без особени цели- да, този треньор и тези играчи ни устройват! Това ли сме?
Стадиона-абсолютно е вярно че за хора, които имат стабилни банкови сметки-по точен момент от сегашния за строеж няма! Друг е въпроса дали имат сметка от този стадион и друг е въпроса човека в когото са парите от футбол ли е решил да печели или от бизнес...Това че Марин Митев е бил със голямо зелено сърце- позволявам си да твърдя че не е съвсем така,но дори и да е голямо зеленото в сърцето му,още по голямо е зеленото от блясъка на еврото което би получил инвестирайки другаде! Разберете че ние сме феновете, които биха дали и последните си пари за да се порадват на любимия отбор ,но собствениците са друга мая хора- те нямат право на пристрастия когато става въпрос за милионите им-носят ли им печалба футболистите- ще бъдат подкрепяни,не им ли носят- инвестициите се пренасочват-и това е най нормалното бизнес решение в който и да е отрасъл!

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 23 окт 2009 13:46

Глупости без Кривия играхме най-добрия си футбол - в Щутгарт и срещу плебса, просо всяка година почваме трудно първенството, с Кривия падахме и от Беласица, така че очаквам да има подем в отбора от мача със Славия и на пролет да сме в същата форма каквато бяхме миналата

Върни се в “Черно море”