ЦСКА бие в ШЛ по хокей

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: ЦСКА бие в ШЛ по хокей

Мнениеот Червени_шампиони » 28 сеп 2013 00:02

Нежни подчовеци от Подуене, хокея в доста държави е популярен спорт, уви в нашата мила родина не е заради ретарди като вас, които и по физическо не са се събличали (пийте зелен чай за отслабване), но ръсят акъл навсякъде.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 сеп 2013 00:11

Червени_шампиони написа:Нежни подчовеци от Подуене, хокея в доста държави е популярен спорт, уви в нашата мила родина не е заради ретарди като вас, които и по физическо не са се събличали (пийте зелен чай за отслабване), но ръсят акъл навсякъде.

Викаш сред вас е толкова популярен, че редовно ходите по 10 000 човека на хокей?

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 28 сеп 2013 00:24

Кировец написа:Има ли вечно дерби в хокея? :roll:
Аз доколкото знам Славия са другия много добър отбор по хокей.

Има, има ... последното завърши 27:2 за ЦСКА :mrgreen:

http://www.sportline.bg/news/110353/tss ... evski-27-2 Ето потвърждение :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 28 сеп 2013 04:36

Син до гроб_ написа:Цска и ШЛ :lol: :lol: на хокей и на кегелбан :lol: :lol:

Син,зелен ли си,розов ли си,на точки ли,на фекалии ли?Човек не може да те разбрере? Ако си говорим за футбол,аз като ЦСКА-ар се радвах на евромачовете на Левски(в "славния" ви период),както се радвам в момента и на Лудогорец! (това е разликата между истински фен и ЛУМПЕН!!!!!)
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 28 сеп 2013 11:40

На мача с Партизан ще има добра бройка, а когато играхме с подуене разликата в резултата беше двуцифрена.
Изображение

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 28 сеп 2013 12:05

Нямат даже отбор по баскетбол, но се кефят на хокей, който повечето хора в България не знаят, че се играе и у нас, дори не се съобщава в спортните новини. :mrgreen:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 28 сеп 2013 12:16

Кировец написа:Шампионът на България ЦСКА започна с победа участието си в "Континенталната купа" по хокей. "Армейците" надиграха с убедителното 4:1 шампиона на Испания Биполо Витория в първия си мач от квалификационната група, която се провежда в сръбската столица Белград. По този начин ЦСКА поведе в групата, в която са още първенците на Сърбия ХК Партизан и на Естония - Талин Викинг Спорт. Българите категорично надиграха съперника си и след 2:1 в първата третина, 2:0 във втората и 0:0 във финалната стигнаха до първия си успех на международната сцена от 1986 година насам. Утре "червените" се изправят срещу домакина Партизан, а в неделя е последния сблъсък за ЦСКА в групата срещу Талин Викинг Спорт.
Изображение

Силни

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 сеп 2013 13:34

galin56 написа:
Кировец написа:Шампионът на България ЦСКА започна с победа участието си в "Континенталната купа" по хокей. "Армейците" надиграха с убедителното 4:1 шампиона на Испания Биполо Витория в първия си мач от квалификационната група, която се провежда в сръбската столица Белград. По този начин ЦСКА поведе в групата, в която са още първенците на Сърбия ХК Партизан и на Естония - Талин Викинг Спорт. Българите категорично надиграха съперника си и след 2:1 в първата третина, 2:0 във втората и 0:0 във финалната стигнаха до първия си успех на международната сцена от 1986 година насам. Утре "червените" се изправят срещу домакина Партизан, а в неделя е последния сблъсък за ЦСКА в групата срещу Талин Викинг Спорт.
Изображение

Силни

Слаби...
ЦСКА СЕ ПОДИГРА С ЛЕВСКИ - 27:2 :?

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 28 сеп 2013 14:02

Аз съм по-изненадан, че в Испания имат хокей. Откъде намират леда за игрището, не знам. Сега остава да кажете, че следващото световно по хокей ще е в Катар :)
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 сеп 2013 14:34

Може България да няма хокей, но това не пречи хокеят да е един от 3-те ми най-любими спортове. Напред армейците! 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Други спортове”